Moje spełnione marzenie tu.ja cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moje spełnione marzenie tu.ja cz.3

Post »

Aż mi się wstyd zrobiło że moja karma przygotowana dla ptaszków jeszcze w domciu :oops:
Ale się poprawię :P
Na pocieszenie ci powiem że dni są coraz dłuższe a nie coraz krótsze a za 2 miesiące pojawią się pierwsze zwiastuny wiosny :D
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Izuniu dziękuję Ci Kochanie bardzo mocno za cudowną kartkę z życzeniami i za nasionka powojników- tym razem na szczęście dotarły ;:196 Zrobiłaś mi niesamowitą niespodziankę i wielką radość tą świąteczną kartką- strasznie Ci dziękuję ;:196
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witam miłych gości bardzo gorąco u schyłku roku!
Cieszę się, że zaglądacie do mnie.

Agness - nawet nie wiesz jak się cieszę, że Ty się cieszysz. Lubię niespodzianki ( robić też ).
Comciu - ponoć zima potrwa ( do samej wiosny :;230 ) i jeszcze zdążysz pokarmić ptaszki. A wiesz, że i ja któregoś dnia z miłym zaskoczeniem odkryłam, że coraz dłużej jest widno...Najgorszy chyba będzie luty do przetrzymania ( choć najkrótszy)
Dzięki Moniś za wizytę. Wyczytałam u Ciebie o wyprawie - super sprawa. Będę czekała na fotoreportaż i odświeżenie wątku afrykańskiego.
Grażynko to gdzie się wychowaliśmy w dużym stopniu warunkuje to co umiemy ( bynajmniej kiedyś tak było - teraz Ci co mają dużo kasy to mogą prawie wszystko). Ja się wychowałam w mieście nad jeziorem i dlatego umiem pływać i nieźle jeździłam kiedyś na łyżwach :D
Joluś - życzę owocnej nauki! Mnie jakoś narty niespecjalnie pociągają. Może dlatego, że nie próbowałam...
Witaj Tamaryszku - moja imienniczko! Miło Cię gościć! Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa pochwały. To miód na moje ogrodnicze serducho. Wiem, że jeszcze dużo muszę się nauczyć i napracować, ale miło wiedzieć, że ktoś docenia starania. No cóż zamiana działki ROD w rajski ogród jest prawie niewykonalna, ale tylko prawie :wink:
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Izuniu, bardzo dziękuję za życzenia ;:167
Życzę Ci w Nowym Roku przede wszystkim zdrowia i spełnienia najskrytszych marzeń- oby okazał się lepszy od mijającego ;:167 ;:196

Obrazek
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
ada.kj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 12:03

Post »

Izuniu. Również dołączam się do życzeń z okazji Nowego Roku spełnienia wszelkich planów i marzeń osobistych i tych ogródkowych
Obrazek
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Moniko, Ado- serdecznie dziękuję za pamięć i życzenia.

Wszystko wskazuje, że zimowa aura się utrzyma. Śniegu nie ma zbyt wiele, ale jest biało. Na termometrze cały czas poniżej zera. Wczoraj było bardzo mglisto i dziś można podziwiać piękną szadź, bo w nocy mróz był -10 st.

WSZYSTKIM MIŁYM GOŚCIOM ŻYCZĘ UDANEGO SYLWESTRA ( CICHEGO LUB HUCZNEGO - JAK KTO LUBI ) ORAZ DUŻO ZDROWIA I RADOŚCI W NOWYM ROKU! NIECH SIĘ SPEŁNIĄ WASZE PLANY, MARZENIA I CHCIEJSTWA!

Obrazek
Awatar użytkownika
ktoś
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 lis 2008, o 10:15

Post »

Iza w Nowym Roku życzę szczęścia , zdrowia , życzliwości i wszystkiego najlepszego :D .
Awatar użytkownika
abeille
1000p
1000p
Od: 4 mar 2009, o 12:08

Post »

Izuś, życzę Ci moc radochy z ogródka w tym Nowym Roku i spełnienia wszystkich marzeń
;:196 ;:196 ;:196
Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Danusiu,Wiesiu ślicznie dziękuję za noworoczne życzenia. Wam również życzę tego czego same pragniecie :wink:

Nowy Rok zaczął się zimowo. I to chyba dobra wiadomość.

:oops: Chciałam dać jakieś zimowe zdjęcie, ale nic nie działa...Ani fotosik, ani Imageshack...

Na koniec małe pytanko - czy u Was też tak kiepsko "chodzą" pw? Czasem kilka dni idzie wiadomość :shock:
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Pozdrawiam noworocznie Izo. :wit
U mnie też tak chodzą .
Ale to koniec roku, bilanse, może za kilka dni się poprawi.
Grażyna.
kogro-linki
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Izuniu, witam Cię noworocznie ;:167
U mnie biało i mroźno, ale lepiej teraz niż w marcu :lol:
Wybierasz się na narty?
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Grażynko! Też mam taką nadzieję, że to się unormuje. Myślę, że to mógł być tez efekt wzmożonej aktywności Forumków. Wszyscy wysyłali życzenia :D
Miło Cię widzieć Monia! Niestety u mnie w dalszym ciągu mroźno tylko śniegu brak. Niby jest biało, ale to bardzo cienka warstwa i sprzed kilku dni - więc zmrożona. Ja i narty - to raczej niemożliwe :;230

Ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu w kwiaciarni widziałam już doniczki kwitnących prymulek. Były cudne - tylko ta pora...Przecież dopiero zaczął się styczeń... Nawet nie wspominam o hiacyntach, bo te już przed świętami oferowali do stroików bożonarodzeniowych ( :shock: )
Uwielbiam kwiaty to fakt. Nie wiem jak Wy się na to zapatrujecie, ale ja uważam, że ta zimowa przerwa jest potrzebna. Bo czyż przebiśniegi, krokusy czy szafirki przyprawiałyby nas o szybsze bicie serca czy westchnienia gdyby całą zimę otaczały nas piękne, kolorowe, kwitnące kwiaty :?:

Dwa dni temu minęło mi pół roku jak nie palę :heja Z tej okazji zafundowałam sobie katalog lilii - czekam aż mi przyślą. Będę cieszyć oczy i wybierać. Może uda mi się nawet nazwać te lilie, które już mam...
Za kilka dni planuję zacząć "ogrodniczy sezon" ;:224 Mam kilka różnych cebulek i chcę je posadzić do doniczek.

Zima...
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Izuniu, rzeczywiście śniegu u Ciebie niewiele...
Na nartach też nie jedżę :;230 Zresztą w młodości nie miałam okazji, żeby się nauczyć, a później moje uwielbienie zimy mi nie pozwoliło :lol: :lol: Zawsze mówiłam,że mogę się przejść po deptaku w St. Moritz, ale żeby od razu jeździć :;230 :;230
Teraz przy Pawełku na nowo odkryłam łyżwy i doszłam do wniosku, że to świetna zabawa!! Do końca zimy będziemy jeździć co tydzień :)
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
abeille
1000p
1000p
Od: 4 mar 2009, o 12:08

Post »

Izuś, śniegu niewiele ale może jeszcze dopada. U nas zapowiadali ale chyba nic z tego nie bedzie bo
tylko kilka płatków pokręciło się i nic nie przykryło. A tu zimno takie okropne, przydałby się akurat. ;:224
Cieplutkiego popołudnia :wit
Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Awatar użytkownika
Donneczka
200p
200p
Od: 16 cze 2009, o 00:15

Post »

Izo mam ten katalog.....jakbym wiedziała ze chcesz to bym pożyczyła, Ale pięknoty w nim , że głowa boli :D :D :D ...Chcesz troszkę kasy wydać? To polecam :heja :heja
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”