Kolorowy ogród Geni- cz.8
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Jolu Dzięki ale ja się nie stresuję co mam być będzie a z jeżówek jestem bardzo zadowolona .
Izo mam nadzieje że kupisz jam mam tylko jedną inaczej już podzieliła bym się z Tobą wiem jak jeżówki lubisz .Ja jeszcze muszę zdobyć zieloną no i jak w razie pojawią się pełne jeszcze inne kolory to też .
Genia
Izo mam nadzieje że kupisz jam mam tylko jedną inaczej już podzieliła bym się z Tobą wiem jak jeżówki lubisz .Ja jeszcze muszę zdobyć zieloną no i jak w razie pojawią się pełne jeszcze inne kolory to też .
Genia
-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
Geniu przez te żurawki to ja nie zasnę
oj naprawde kolekcja imponująca:) jakiego asa jeszcze ukrywasz w rękawie

ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Mariuszku może jeszcze zimowity ,ale pewnie też je masz .marivsz pisze:Geniu przez te żurawki to ja nie zasnę![]()
![]()
oj naprawde kolekcja imponująca:) jakiego asa jeszcze ukrywasz w rękawie
![]()
A spać na pewno będziesz dobrze .
Aguś witaj
Ago poszukiwałam pełną różową a przy okazji jeszcze dostałam białą pełną,teraz jeszcze zieloną i będę miała wszystkie do czasu niż ukaże się jeszcze jakiś rarytas.
Ty już jutro będziesz u Marcina ja dopiero w piątek