Ogród OLI - na działce budowlanej cz.2
- Olusia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ido jak powiem mężowi, że będą nowe truskawki to mu się humor poprawi.
Teraz wsiada na rower i jedzie w Polskę a nie na działkę.
Jak truskawki kwitły to mówił , że w tym roku ich nie przejemy . Już kupił 10kg cukru i kazał szykować słoiki.
Grad zbił też 3/4 owoców borówki amerykańskiej.Zostało tylko trochę poziomek.
Mąż się cieszył jak za każdym powrotem z działki coś do domu przywiózł.
Więc teraz na działkę wcale nie chce jechać.
Na fasolke i ogórki też się piszę.
Teraz wsiada na rower i jedzie w Polskę a nie na działkę.
Jak truskawki kwitły to mówił , że w tym roku ich nie przejemy . Już kupił 10kg cukru i kazał szykować słoiki.
Grad zbił też 3/4 owoców borówki amerykańskiej.Zostało tylko trochę poziomek.
Mąż się cieszył jak za każdym powrotem z działki coś do domu przywiózł.
Więc teraz na działkę wcale nie chce jechać.
Na fasolke i ogórki też się piszę.
-
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No to się cieszę ,że choć trochę poprawiłam humor
Powiedz swojemu m ,że dostanie sadzonki truskawki ,która owocuje wtedy gdy sezon na truskawki już skończony ,a ona dopiero zaczyna.Dzisiaj zrobię remanent w nasionach i wyślę.Tylko daj namiary na pw ,bo znając życie dzieci już pewno zrobiły remanent.

Powiedz swojemu m ,że dostanie sadzonki truskawki ,która owocuje wtedy gdy sezon na truskawki już skończony ,a ona dopiero zaczyna.Dzisiaj zrobię remanent w nasionach i wyślę.Tylko daj namiary na pw ,bo znając życie dzieci już pewno zrobiły remanent.
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
_oleander_, nie bywałam na Forum, bo komputer odmówił posłuszeństwa i nie dostaję powiadomień, iii jestem w szoku po tym co u Ciebie zobaczyłam po tym gradobiciu.
Brak słów, żeby wyrazić to, co czuję.
Olu, piszesz, że 14 czerwca wracasz do domu. Mogłabym Ci 15 czerwca, w poniedziałek, wysłać paczkę z roślinkami z mojego ogrodu, to we wtorek, najpóźniej środę mogłabyś je posadzić. Proszę, napisz tylko co Cię interesuje.
Brak słów, żeby wyrazić to, co czuję.
Olu, piszesz, że 14 czerwca wracasz do domu. Mogłabym Ci 15 czerwca, w poniedziałek, wysłać paczkę z roślinkami z mojego ogrodu, to we wtorek, najpóźniej środę mogłabyś je posadzić. Proszę, napisz tylko co Cię interesuje.