Ogródek Magdy :-)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 lip 2008, o 21:55
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

śliczna hortensja, Madziu - uwielbiam hortensje, a te białe mają wyjątkowy urok :wink: :D
magdala

Post »

Aga- nowe sadzonki bukszpanu kupowałam w zeszłym roku na allegro -takie do 20 cm z bardzo rozwiniętą bryłą korzeniową - po 2 zł za sztukę !!!! jeśli chcesz to znajdę i napiszę Ci u kogo to było,
Magda.
magdala

Post »

vertigo pisze:śliczna hortensja, Madziu - uwielbiam hortensje, a te białe mają wyjątkowy urok :wink: :D
Tylko zdziwiła mnie etykieta na doniczce ,bo jest napisane ,że to roślina pokojowa ,wyłącznie do celów dekoracyjnych.....Jak to rozumieć???
Magda.
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

magdala pisze:
vertigo pisze:śliczna hortensja, Madziu - uwielbiam hortensje, a te białe mają wyjątkowy urok :wink: :D
Tylko zdziwiła mnie etykieta na doniczce ,bo jest napisane ,że to roślina pokojowa ,wyłącznie do celów dekoracyjnych.....Jak to rozumieć???
Magda.
że nie można jej zjeść :lol:
Awatar użytkownika
gorzata76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2009, o 14:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

magdala pisze:
Magda.
Hmmm... niepokojąco to zabrzmiało :roll:
To może ona na zewnątrz nie przeżyje... taka jednorazówka ;:24
magdala

Post »

vertigo pisze:że nie można jej zjeść :lol:
;:112 też mi to przemknęło przez głowę....
Zobaczcie jak powiększyła się u nas psia rodzina -a każdy zupełnie inny :roll:
Moje rodzeństwo sprawiło sobie śliczne pieski - Tofik robi za dobrego wujka i pozwala obgryzać sobie uszy przez maluchy ...

Obrazek Obrazek

Magda.
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:lol: widzę yoreczka, niczym moja Pusia :lol: cudowne psiaczki, a Twój Tofik naprawdę dobry i cierpliwy wujek :wink: :D
Awatar użytkownika
iwa27
1000p
1000p
Od: 19 maja 2009, o 07:59

Post »

Madziu jak masz chwilę to zerknij na moje hortensje - co byś tam dosadziła ;:109
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Awatar użytkownika
gohna
500p
500p
Od: 5 mar 2008, o 19:31

Post »

Magdala to miejscowość, z której pochodziła św. Maria Magdalena. Patrząc na Twojego nicka myślałam, że z pełną świadomością użyłaś tej nazwy. Jednak to, że nie byłaś tego świadoma tworzy z tego faktu ciekawą historię z małym dreszczykim :wink: (przynajmniej u mnie ten dreszczyk :lol: ).
Magdo najlepsze życzenia urodzinowe, spełnienia marzeń, wielu przyjaciół i w najbliższej przyszłości wybudowania własnego domu :lol:

Obrazek

czosnek dostałaś piękny a pomysł z powtykanymi kwiatkami z Ikei - bezcenny, może sama z niego skorzystam :roll:
Sama jestem ciekawa tej hortensji. też spotkałam się kiedyś z taką opinią, że one są tylko "do domu" ale myślę, że niewiele ryzykujesz sadząc ją do gruntu jesienią :? Daglezja przecudna, po raz kolejny patrzę na nią z ukłuciem lekkiej zazdrości w serce, istnieje szansa, że za jakieś 10 lat moja taka będzie :lol:

A propos urodzin... skoro obchodziłaś ...dzieste pierwsze, to ja poczułam się ... staro :shock: mnie to czeka za jakieś trzy lata ale to będą ...dzieste pierwsze :shock: (nie dwudzieste i nie trzydzieste :roll: ) idę poszukać zmarszczek ;:24
pozdrawiam serdecznie
gohna
Ogród gohny...
magdala

Post »

gohna pisze:Magdala to miejscowość, z której pochodziła św. Maria Magdalena. Patrząc na Twojego nicka myślałam, że z pełną świadomością użyłaś tej nazwy. Jednak to, że nie byłaś tego świadoma tworzy z tego faktu ciekawą historię z małym dreszczykim :wink: (przynajmniej u mnie ten dreszczyk :lol: ).
Gosiu :D -mnie też dotknął ten dreszczyk ,bo to przecież aż za dużo jak na przypadek....!
A propos urodzin... skoro obchodziłaś ...dzieste pierwsze, to ja poczułam się ... staro :shock: mnie to czeka za jakieś trzy lata ale to będą ...dzieste pierwsze :shock: (nie dwudzieste i nie trzydzieste :roll: ) idę poszukać zmarszczek ;:24
Gosiu - no, przeciez napisałam wyraznie - to właśnie były...dzieste pierwsze urodziny :wink: :wink:
Cóż ,pozostało starzeć się z godnością !
Magda.
Awatar użytkownika
iwa27
1000p
1000p
Od: 19 maja 2009, o 07:59

Post »

Och dziewczyny, dziewczyny chciałabym mieć dzieści jeden lat :lol: :lol:

Magdo chciałam ci takze życzyć samych słonecznych dni w życiu, zdrowia oraz spełnienia wszystkich twoich marzeń.

Przesyłam całusy i kwiatka z mojego ogrodu

Obrazek
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Awatar użytkownika
gohna
500p
500p
Od: 5 mar 2008, o 19:31

Post »

magdala pisze:Gosiu - no, przeciez napisałam wyraznie - to właśnie były...dzieste pierwsze urodziny :wink: :wink:
Cóż ,pozostało starzeć się z godnością !
Magda.
w takim razie jakoś raźniej mi się zrobiło :wink:
pozdrawiam serdecznie
gohna
Ogród gohny...
Awatar użytkownika
gorzata76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2009, o 14:41

Post »

Kobietki, nie marudźcie :lol:
Dzieści jest przez dwie dekady... łapiemy się na nie w całkiem sporym gronie :roll:

I gdzie ja przegapiłam coś o kwiatkach z Ikei? Bo się zgubiłam trochę... :?
magdala

Post »

gorzata76 pisze:
I gdzie ja przegapiłam coś o kwiatkach z Ikei? Bo się zgubiłam trochę... :?
Gorzatko :D -było o kwiatkach z Ikei ,ale sztucznych :shock: :roll:
Akurat sztuczny czosnek nie będzie daleko odbiegał od swego pierwowzoru...

Iwa :D Serdeczne dzięki za życzenia !!!!

Moniu :D -tak ,ten maluch to 5 -miesięczny York . Jest rewelacyjny (choć zawsze byłam zwolenniczką większych psów- przy nim zupełnie głupieję:D )
Ma tak świetny charakter :P
A u Ciebie widziałam cuda wokół dworku !!!

Magda.
cilla77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2006, o 18:22

Post »

Witaj Madziu! Dziękuje za "ochy" i "achy". Rzeczywiście uwielbiam wypoczywać w swoim ogrodzie i jestem wtedy szczęśliwa! :wink:
A co do hortensji piłkowanej to tak jak mówisz traktuj ja jak ogrodową. :wink:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”