Moja kwitnąca radość-Aska cz.2
- hanka55
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Można, można, a nawet trzeba.Kusi mnie, by zrobić osobny temat
- "poszkodowani przez cebule.pl", ale nie wiem, czy można.
W końcu, to nasze pieniądze i mamy prawo mieć dane do oceny, czy warto ryzykować.
Ja u nich kupowałam 2 lata i byłam zadowolona.
Ale tez mam sprzedawców=porażki totalne.

Róże, sadziłabym z kopczykiem i agro.
Po 14 dniach, można zdjąc zabezpieczenie.
One były w chłodni i nie sa przyzwyczajone do nagłego ciepła.
Wymocz je całe dobe, a potem do gruntu.
Ciesze się razem z Tobą, bo chodunkowe, nawet te glistowato cienkie, przetrwały SUPER !
Eden, kupiłam na all, bo zapomniałam zamówić...i dostałam z all starą róże,
która dosłownie, rozleciała się po pierwszych mrozach.

- Kocina
- 1000p
- Od: 22 lip 2008, o 22:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Asia - a to nie irysek Danforda? Taki niziutki?
Co do www.cebule, to podobnie jak w przypadku zanny - szkoda mi ich trochę.. Zamawialam już u nich w zeszłym roku, teraz również i nigdy nie było żadnych kłopotów. Zawsze szybko przesyłali zamawiane rzeczy i jedyny kłopot miałam z kurierem. Ale trudno o to winić sklep. Zawsze szybko odpisywali na maile (a wierzcie mi - słałam ich sporo), na moją prośbę sprawdzali czy wszystko zapłaciłam (z reguły - przy moim niezdecydowaniu - robiłam jedno wieksze zamówienia i domawiałam kilka dni później jeszcze coś, i jeszcze coś..), cebule i kłącza przychodziły zdrowe i w dobrej kondycji.
Faktycznie brakiem profesjonalizmu jest dopytywanie klientów czy zapłacili.. Dla mnie to brzmi trochę jak głos rozpaczy przy nadmiernej ilości zamówień. Ewidentnie w tym roku się nie wyrabiali, ale wierzę ze wezmą na to poprawkę w przyszłych sezonach..
To tylko moja opinia, ale nie dziwię się że puszczają Wam nerwy

- zanna
- Od: 24 maja 2008, o 22:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Asiu, też myślę, że należy taki temat założyć.hanka55 pisze:Można, można, a nawet trzeba.Kusi mnie, by zrobić osobny temat
- "poszkodowani przez cebule.pl", ale nie wiem, czy można.
W końcu, to nasze pieniądze i mamy prawo mieć dane do oceny, czy warto ryzykować.
Ja u nich kupowałam 2 lata i byłam zadowolona.
Ale tez mam sprzedawców=porażki totalne.![]()
(i jeszcze podesłać im link do niego mailem

Niech znają plusy i minusy

-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Aska
- Od: 13 kwie 2006, o 14:36
Dziewczyny, dotarły "cebule". Jeszcze nie wiem, w jakim stanie, odebrał mąż, ale mam zagwarantowane, że wymienią ewentualne zdechlaki.
Kurier mnie szukał - jak więc mógł trzykrotnie awizować? Wrrr...
Powoli poprawia mi się humor.
Aniu - biała jest jeszcze malutka, ale jak rozrasta się w takim tempie, jak niebieska, to na jesieni miałabym odsadkę. Tylko się przypomnij, teraz nie mam pod ręką kajetu, żeby zapisać.
Kurier mnie szukał - jak więc mógł trzykrotnie awizować? Wrrr...
Powoli poprawia mi się humor.
Aniu - biała jest jeszcze malutka, ale jak rozrasta się w takim tempie, jak niebieska, to na jesieni miałabym odsadkę. Tylko się przypomnij, teraz nie mam pod ręką kajetu, żeby zapisać.
- Aska
- Od: 13 kwie 2006, o 14:36
Może nareszcie uporają się z zamówieniami. No, ale nerwów nas to kosztowało.
Czekam na kolejne przesyłki. Dwa zamówienia u forumowiczów, jedno u Kołtuniastej... I nieopłacone z Florexpolu i eKOM - ciekawe, kiedy ruszą z wysyłką. Hortico się nie odzywa, mogliby przynajmniej napisać, że nie mają Asahi, lubię wiedzieć, na czym stoję...
Czekam na kolejne przesyłki. Dwa zamówienia u forumowiczów, jedno u Kołtuniastej... I nieopłacone z Florexpolu i eKOM - ciekawe, kiedy ruszą z wysyłką. Hortico się nie odzywa, mogliby przynajmniej napisać, że nie mają Asahi, lubię wiedzieć, na czym stoję...