Ewuniu nie wiem gdzie można by takiego dostać. Wiesz nawet nie trafiłam na salonie na stand gdzie gogloriadei pisze:Wiesiu,
dzięki wielkie za te zdjęcia![]()
teraz mam już noce z glowy![]()
![]()
gdzie zdobyć np.taki Agapant?
sprzedawali. Było dużo sprzedawców z Angli, Niemiec czy Belgii tak że nawet nie jestem pewna że sprzedają go we
Francji. Może jeszcze najszybciej na necie.
Taruś na takie targi trzeba iść z zaszytymi kieszeniami.tara pisze:Wiesiu, lubie tak patrzec a jeszcze lepiej chodzic po takich targach jest tylko jeden problem to wszystko kusi a nie mam węza w kieszeni , rajskie ptaki to naprawde cudowne kwiaty a jak dlugo stoja w wazonie, klimat jednak dla nich u nas to raczej nie jest odpowiedni, pochwale sie ale bodziszka właśnie takiego mam jest cudowny i jako jedyna hoste właśnie tez mam. Wydaje mi sie, ze dzwonki one sa takiego lawendowego koloru tez ich mam i do tego białe, pieknie sie rozrastaja,
tworza kobiece, zielone cała zimę.
Wrócę jeszcze pospacerować bo u Ciebie to trzeba wejść kilka razy tak pieknie, milego dnia

Tylko będzie jeszcze więcej do żałowania że się nie kupiło.
Rajskie ptaki u nas też pewnie nie przetrzymają, chyba tylko na werandę. Wiesz Taruś, oni co roku produkują
wiele nowości ale często one przypominaja bardzo te odmiany co juz mamy u siebie. Moje dzwoneczki tez są bardzo
podobne i hosta niewiele się różni. Dlatego ja nie gonie za nowościami tylko szukam tego co mi sie podoba kolorem i
kształtem i to co będzie pasowało do mojego ogrodu.
Wracaj kiedy tylko chcesz, bardzo gorąco zapraszam.