Działka Pestki - 2009 zapraszam
- stasia109
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Działka Pestki - 2009 zapraszam
Pestko! A ku, ku! Jak tam po świetach? Żyjesz??? 

Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pestko- witaj po Świętach.
Czekamy na wieści z działki.
Siałaś już warzywka?

Czekamy na wieści z działki.

Siałaś już warzywka?

- pestka
- Od: 1 gru 2008, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witajcie kochane po świętach no cóż święta przeleciały a dość chłodno na działkę ale jutro się wybieram z wnusią ma być ciut cieplej więc Tajko warzywek to ja nie sieję bo raczej u mnie kwiaty na pierwszym miejscu właśnie dzisiaj kupiłam sobie azalię japońską no i dwa klematisy na balkon i róże pnąca siałam sporo roślinek w doniczkach ale się nie utrzymały padły strata czasu dużo pomidorków wysiałam wzeszły i padły wszystkie najbardziej szkoda tych tutki-fiutki tak się cieszyłam jak wzeszły teraz już nie mam pomidorków tak kwitną u mnie hiacynty żonkile i inne roślinki pobudziły się dużo strat nie mam tylko canny mi popleśniały bo za duża wilgoć w piwnicy daliie są ale nie wiem czy wszystkie te w bloku są zdrowe na działce się suszą z wilgoci zobaczę jutro jak będę na działce bardziej je obejżę 

Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
Witaj Teresko
Pozdrawiam ciepło po świętach,
od dwóch dni jeżdże na swoją działkę, po tych zimnych dniach roboty jest mnustwo, ale ile można zrobić po pracy- codziennie coś , u mnie jeszcze nie kwitnie dużo , działka w lesie to troche później wszystko zaczyna wegetację. Ale chyba moje róże pnące to zmarzły , bo są całe czarne, codziennie podglądam czy coś nie puszczają - a tu na razie nic
A co u Ciebie - już wiosennie jak widać. dzisiaj ma być cieplutko to znowu zrobie wypad na działke.
pozdrawiam papa

Pozdrawiam ciepło po świętach,
od dwóch dni jeżdże na swoją działkę, po tych zimnych dniach roboty jest mnustwo, ale ile można zrobić po pracy- codziennie coś , u mnie jeszcze nie kwitnie dużo , działka w lesie to troche później wszystko zaczyna wegetację. Ale chyba moje róże pnące to zmarzły , bo są całe czarne, codziennie podglądam czy coś nie puszczają - a tu na razie nic

A co u Ciebie - już wiosennie jak widać. dzisiaj ma być cieplutko to znowu zrobie wypad na działke.
pozdrawiam papa

-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Pesteczko, miłego pobytu na działce
U mnie jeszcze narcyzy nie kwitną...

U mnie jeszcze narcyzy nie kwitną...
- pestka
Witajcie kochane co u was bo ja mam do tyłu z robotą na działce byłam wczoraj ale dużo nie narobiłam bo przelotnie padało i byłam z wnusią więc dużo nie narobiłam zakwitły już cesarskie korony lada chwila zakwitną tulipany hiacynty już zakwitły malutka miodunka kwitnie no i żonkile martwię się że mój milin mi nie odbija i jeden powojnik chyba padł teraz przesadzanie i pielenie mnie czeka a pogoda nie rozpieszcza na razie tyle 

Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
Właśnie pogoda nas nie rozpieszcza , dużo roboty po długiej zimie , a tu ciągle jak nie deszcz to zimno pozdrawiam cieplutko

- maryla-56_56
- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
Ja też myślałam, że milin mi zmarzł, ale dzisiaj podejrzałam odbija ledwie widać.

- pestka
WITAJCIE KOCHANI u mnie wiosna jest ale chęci brak bo na nic nie ma czasu ale zrobiłam kilka zdjęć roślinką chcę wam pokazać

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
Witaj Pestko!
Piekny wiosenny ogród. Tak dużo u Ciebie kwitnących roślin.
Piekny wiosenny ogród. Tak dużo u Ciebie kwitnących roślin.
- pestka
Tak Goryczko już sporo kwitnących roślin mam tylko nie wszystkie zamieściłam od razu daję następne
więcej fotos nie pozwala pozdrawiam 

-
- Od: 25 sty 2009, o 17:22
- Kontakt:
Witaj Pestko! 
KOlorowa wiosna cieszy oczy!
Dorodna korona cesarska!
Moje cos zjadło niestety

KOlorowa wiosna cieszy oczy!

Dorodna korona cesarska!

Moje cos zjadło niestety

- maryla-56_56
- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
Witaj Pestko
Dlaczego nie masz chęci? Kwiatki Ci ślicznie kwitną
świeci
Ja nie mam korony cesarskiej ale gdzie nie zajrzę to wszyscy mają.
Nawet mojemu M się spodobały myślał, że to takie lilie
więc chyba jesienią następny zakup

Dlaczego nie masz chęci? Kwiatki Ci ślicznie kwitną

Ja nie mam korony cesarskiej ale gdzie nie zajrzę to wszyscy mają.
Nawet mojemu M się spodobały myślał, że to takie lilie

- pestka
Witaj Marylko tak moje cesarskie korony po koleji będą zakwitać tą żółtą kupiłam na jesieni i jest super jeszcze jest kilka nie wiem czy wszystkie zakwitną no dzisiaj było ciepło że tulipany u mnie zaczęły się rozwijać aż musiałam kilka wziąć do domu bo nie wytrzymała bym nie widzieć rozwiniętych
no nie mam chęci bo nikt z domu nie cieszy się działką jak ja no a dzisiaj M poszedł ze mną zaraz inaczej a nie zawsze sama tzn z wnusią chodzę bo co mam z nią zrobić oto zdjęcia

te 2 ostatnie to mam na balkonie
no nie mam chęci bo nikt z domu nie cieszy się działką jak ja no a dzisiaj M poszedł ze mną zaraz inaczej a nie zawsze sama tzn z wnusią chodzę bo co mam z nią zrobić oto zdjęcia

te 2 ostatnie to mam na balkonie
- pestka
oj pomyłka
to te mam na balkonie
a to korona 2 zdjęcie azalia japońska ogrodowa taką kupiłam nie dawno na razie będzie w donicy na balkonie