Zieleń to życie-zielono mi - evluk
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lis 2008, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witam wieczorową porą
Kilka zdjęć nowo założonej rabatki bylinowej ( jeszcze nie skończonej ) i poszczególnych roślin:

Roślinki z rabatki i inne

Rozsada tunelowa:

Pozostałe zdjęcia będą juto....
niestety na działce stoi duży słup energetyczny, który jeszcze nie jest zakamuflowany, ale wkrótce to się zmieni
Pozdrawiam i życzę dobrej nocy

Kilka zdjęć nowo założonej rabatki bylinowej ( jeszcze nie skończonej ) i poszczególnych roślin:

Roślinki z rabatki i inne

Rozsada tunelowa:

Pozostałe zdjęcia będą juto....
niestety na działce stoi duży słup energetyczny, który jeszcze nie jest zakamuflowany, ale wkrótce to się zmieni

Pozdrawiam i życzę dobrej nocy
-
- Od: 25 mar 2009, o 16:55
Ewo pięknie kwitną Twoje azalie, superaśna ta hosta żółta.Rabatka jak się rozrosnie to będzie piękna i kolorowa.Ciekawam czym obsadzisz słup. Ja mam dwa wielkie kikuty po drzewach które uschły, puściliśmy na nie bluszcz, pięknie rosną , pokażę jutro.
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
-
- Od: 25 mar 2009, o 16:55
Ewo bluszcz fajnie będzie się piął po tym słupie, ja wrzuciłam już zdjątko zerknij jak masz ochotę
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki

Fiołki w fiolecie ukryte w zieleni ,Szukały wiosennych, wonnych promieni.
Rosły spokojnie kusząc motyle.Rosły i rosą kochały chwile.Mój Tajemniczy Ogród
Rosły spokojnie kusząc motyle.Rosły i rosą kochały chwile.Mój Tajemniczy Ogród
-
- Od: 16 lis 2008, o 17:19
- Kontakt:
Dziewczyny kalinę koralową rozmnaża się bardzo łatwo: pęd od rośliny przyginam do ziemi- przysypuję ziemią i błyskawicznie tworzą się nowe korzenie 
Czasami bywa, że roślina samoczynnie po zetknięciu z ziemią utworzy korzenie, tak było u mnie w zeszłym roku- dwie gałązki się ukorzeniły same, przesadziłam w nowe miejsce aby się wzmocniły, a w tym roku wydałam w "dobre" ręce
Kaliny są piękne...
Pozdrawiam i życzę miłego dnia wszystkim

Czasami bywa, że roślina samoczynnie po zetknięciu z ziemią utworzy korzenie, tak było u mnie w zeszłym roku- dwie gałązki się ukorzeniły same, przesadziłam w nowe miejsce aby się wzmocniły, a w tym roku wydałam w "dobre" ręce

Kaliny są piękne...
Pozdrawiam i życzę miłego dnia wszystkim