Geniu...- Gdzie Ty to wszystko kupujesz
Na takie Kany ja też choruję.
Lilia nowa mnie zachwyciła.
Tawuły już są o tej porze w sklepach
Ja nie nadążam z czytaniem jak do Ciebie wchodzę.
Tyle tu się dzieje
Geniu sprawdziłam w tym linku http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 127#625127
I możesz zamawiać na tym linku jeśli chcesz.
To był niewłaściwy alarm i już wszystko jasne.
Oto link: www.bliscy.info/oferta.php
Wybacz całe zamieszanie, ale lepiej dwa razy sprawdzić niż wtopić pieniądze.
Są tam twoje ulubione piwonie.
Przykro mi, Gieniu, ale musze Cię upomnieć za podawanie namiarów na cebule.pl
To jest jak namawianie do narkotyków
Stamtąd nie da się wyjść bez zakupów
Ja się tym razem skupiłem na mieczykach, ale tawułką też mnie skusiłaś. I doszły hosty, i pustynniki...
A obiecałem sobie wstrzemięźliwość...
Dzięki Grażynko tam jest kilka pozycji ale nie wiem czy będę zamawiała. Witaj Krzysiu dzięki że zawitałeś po dłuższej nieobecności. No i od razu opieprz
Krzysiu wszyscy tak mają ja już w zeszłym roku powiedziałam że więcej nie kupię bo mam już wszystko. A jak przyjdzie oferta to okazuje się że jeszcze dużo nam brakuje
Genia
Krzysiu a dostałam żółtą czy czerwoną kartkę
Zenku oj będzie się działo . Wyobrażasz sobie jak to będą jakieś burki? tak czasem bywało że w ofercie i na pakowanie ci innego a zakwitnie czasem też coś innego. Chociaż w tym sklepie kupowałam w zeszłym roku i było to co kupiłam no nie wiem jeszcze 2 liliowce nie zakwitły . Agnieszko zapraszam
A żeby wasz wszystkich ( z tobą Gieniu na czele ) sczyściło !!!
Już porobiłam zakupy na wiosnę, uważam że za duże i nie wiem gdzie to powsadzam a gdzie nie wejdę to
oczopląsu dostaję i jak czytam o kolejnych zakupach to oczywiście zaraz wchodzę na linki albo przez googlarkę wyszukuje i zakochuję się
Dobrze że na razie konto puste - muszę się wstrzymać i jest szansa że do poniedziałku zmądrzeję
Geniu, chyba większości z nas przydałaby się większa działka, tyle jeszcze chciejstw przed nami ale niestety musimy kombinować jak to wszystko pomieścić na naszym metrażu A czasami inne roślinki, muszą ustąpić miejsca nowinkom