Leśny ogród Elli - 2008r.
- Ellaa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 lip 2008, o 23:59
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
...aachaaa....wszystko jasne....zanna pisze: ...ale do Słupska czasami jeżdżę![]()

Ja Cię chyba 'zaszczele'....pranie zmoczone, dywan mam prac, tapicerkę narożnika w kuchni też, prasowanie na mnie czeka.....a Ty mnie tu bałamucisz zdjęciami....ale znaj moje dobre serce....zanna pisze: Elu, pokazuj dalej Hortulusa, proszę![]()

Hortulus c.d.

C.D. wkrótce

- Ellaa
- Kontakt:
Witaj Magdaleno w moim ogrodzie wśród sosenmme33 pisze:Elu,ale wspaniałości pokazujesz.....Szkoda że tak daleko od Krakowa

Cieszę się, że znalazłaś w nim coś co Cię zachwyciło

- Ellaa
- Kontakt:
Ten czerwony zakątek nosi nazwę Ogrodu Purpury i Ognia, trafna nazwa, bardzo energetyczny i nieco niepokojący. Jego niecodzienna kolorystyka zapada w pamięczanna pisze:JejkuTen 'czerwony' zakątek zakomponowany z cegłami szczególnie mi przypadł do serca, ale cały ten ogród jest super.
Zaszczel... ale najpierw daj popatrzeć![]()

- Ellaa
- Kontakt:
Gabi, to prawda, Hortulus jest piękny, inspirujący i bardzo chętnie się do niego powraca....może kiedyś znów tam....Gabriela pisze:Zgadzam się z Anią, ten zakątek jest super, zresztą jak wszystko.
Elu, super wycieczka...i zdjęcia

Zdjęcia takie sobie, bo przeszły przez 'magiel' zgrywania z serwera na komputer, zmniejszania i ponownego wgrywania na serwer, straciły na jakości, a nie miałam czasu na odszukanie oryginałów na CD