Witam Cię serdecznie Bernatko..strasznie miło Cię "widzieć"..przynajmniej na forum..kiedy wybierzecie się w moje strony?Miiriam pisze:aha.. i proszę nie wyrzucaj trawki... jest przepiękna. sama chciałabym taki okaz![]()
No.. ale u ciebie.. to same piękne roślinki przecież
Mój ogród - Józef cz.1
- Miiriam
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Józefie ;:2
Dopiero teraz przeczytałam , twoje powitanie. Radośniej mi
Nie wiem dlaczego, chociaż mam w profilu ustawine, żeby przychodziły powiadomienia o odpowiedziach z wątków, w których pisałam , bardzo często ich nie dostaję. Trzeba jeszcze coś zaznaczyć ?
A ja dziś przeszłam przez ogród Paco ... a oglądajac twoje fotki powspominałam realny wygląd Twojego slicznego ogrodu i tę Twoją cuuuuudownie miękką i gęstą trawę.
A teraz już mykam spać .. z takimi widokami pod powiekami ...........ech
;:84
Dopiero teraz przeczytałam , twoje powitanie. Radośniej mi

Nie wiem dlaczego, chociaż mam w profilu ustawine, żeby przychodziły powiadomienia o odpowiedziach z wątków, w których pisałam , bardzo często ich nie dostaję. Trzeba jeszcze coś zaznaczyć ?
A ja dziś przeszłam przez ogród Paco ... a oglądajac twoje fotki powspominałam realny wygląd Twojego slicznego ogrodu i tę Twoją cuuuuudownie miękką i gęstą trawę.
A teraz już mykam spać .. z takimi widokami pod powiekami ...........ech

- agasta
- Przyjaciel Forum - silver
- Od: 18 kwie 2007, o 14:04
Józefie, pewne jest, że kochasz roślinki - zarówno ogrodowe jak i domowe.
Ogródek masz przepiękny, widać że w to co robisz wkładasz całe serce.
Co do Twojego nowego storczyka to czy nie jest to czasem Beallara Tropical Splendor 'Golden Gate'
I proszę po raz któryś z kolei - złóż swoją galerię w ORCHIDARIUM. Nie jestem jedyną osobą która tego pragnie, dobrze o tym wiesz
Masz wspaniałą kolekcję storczykową - jest czym się pochwalić...
Nie daj się prosić
Pozdrawiam
Ogródek masz przepiękny, widać że w to co robisz wkładasz całe serce.
Co do Twojego nowego storczyka to czy nie jest to czasem Beallara Tropical Splendor 'Golden Gate'

I proszę po raz któryś z kolei - złóż swoją galerię w ORCHIDARIUM. Nie jestem jedyną osobą która tego pragnie, dobrze o tym wiesz

Masz wspaniałą kolekcję storczykową - jest czym się pochwalić...
Nie daj się prosić

Pozdrawiam
Witam :P
Jasne ,ze cambria
- sama w sobie cambria/um.nazwa handlowa!/ jest krzyżówką wielokrotną :P jakby.I tak będzie nazywana handlowo.
Prezentowany okaz ....może ?? być krewnym mojego :P .
Zerknij na wątek:
http://swiatorchidei.boo.pl/forum/viewtopic.php?t=104
Dagermoara również obecnie spotykana jest w różnych jakby wariantach.
Ale Beallara :P jakaś też może być- nie sprawdzałam tej którą podałą Agasta.
Najbardziej sam ocenisz,mając nasze prezentacje i żywego *delikwenta *przed sobą-tak myślę :P
Jedno pewne, jest to storczyk ,dla którego wymagania mieszczą się w zakresie większości cambrii.
Dokładna identyfikacja jest niemożliwa z przyczyn formalnych :P--->=brak fiszki!!!
pozdrawiam J :P VANKA
Jasne ,ze cambria
- sama w sobie cambria/um.nazwa handlowa!/ jest krzyżówką wielokrotną :P jakby.I tak będzie nazywana handlowo.
Prezentowany okaz ....może ?? być krewnym mojego :P .
Zerknij na wątek:
http://swiatorchidei.boo.pl/forum/viewtopic.php?t=104
Dagermoara również obecnie spotykana jest w różnych jakby wariantach.
Ale Beallara :P jakaś też może być- nie sprawdzałam tej którą podałą Agasta.
Najbardziej sam ocenisz,mając nasze prezentacje i żywego *delikwenta *przed sobą-tak myślę :P
Jedno pewne, jest to storczyk ,dla którego wymagania mieszczą się w zakresie większości cambrii.
Dokładna identyfikacja jest niemożliwa z przyczyn formalnych :P--->=brak fiszki!!!
pozdrawiam J :P VANKA
- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Józefie przeczytałam u Miriam,że oferujesz mi roślinki, ale poczekajmy do wiosny, nie wiem czy pamiętasz ja mam Ci dać irysa. W tym tygodniu byłam u rodzinki w Chełmku, myślałam intensywnie o Tobie ,tymbardziej,że w drodze powrotnej zatrzymywałam się w Chrzanowie miałam okazję poznać Agnieszkę też z forum. Ona powiedziała mi gdzie Twoja działka jest ,myślałam ,że masz ją w Chrzanowie ,a tu okazało się,że niedaleko kościoła w Trzebinii, teraz już wiem ,na pewno trafię do Ciebie.
- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Ja śpię ,a rano czytam taka dyskusja była bezemnie. Józefie odpisałam Ci w Twoim wątku.
Bernatko, jeszcze raz dziękuję, za dobre serducho, sklepów ogrodniczych w Krakowie jest dużo .Ja staram się nie kupować nasion w hipermarketach, w sklepach ogrodniczych jest większy wybór, fachowa obsługa zawsze doradzą. Polecam sklep ogrodniczy przy ul .Wielickiej-róg ul. Malborskiej, dobry dojazd przed sklepem parking.
Bernatko, jeszcze raz dziękuję, za dobre serducho, sklepów ogrodniczych w Krakowie jest dużo .Ja staram się nie kupować nasion w hipermarketach, w sklepach ogrodniczych jest większy wybór, fachowa obsługa zawsze doradzą. Polecam sklep ogrodniczy przy ul .Wielickiej-róg ul. Malborskiej, dobry dojazd przed sklepem parking.
- Józef
- Od: 26 mar 2006, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
no to masz -----------krechę.Być w Ch-wie i nie odwiedzić mnie...korzo_m pisze: W tym tygodniu byłam u rodzinki w Chełmku, myślałam intensywnie o Tobie ,tymbardziej,że w drodze powrotnej zatrzymywałam się w Chrzanowie miałam okazję poznać Agnieszkę też z forum. Ona powiedziała mi gdzie Twoja działka jest ,myślałam ,że masz ją w Chrzanowie ,a tu okazało się,że niedaleko kościoła w Trzebinii, teraz już wiem ,na pewno trafię do Ciebie.