Moja już dojrzała działka cz. 14

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moja już dojrzała działka cz. 14

Post »

Iwonko w Twoim ogrodzie same cudeńka :shock: do oczu się cisną nie wiadomo co chwalić w pierwszej kolejności ;:7 ;:138
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Iwonko to widzę, że trafiłaś w pracy na pokrewną duszę...no to będą wymiany!
U mnie jedną konewkę wylała na ogród ...niby chmury ale już słonce przebija przez nie więc koniec dobrego ;:223 Gdzie te czasy, że narzekałam na deszcz ;:oj Miłego świętowania :wit
Awatar użytkownika
apus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 kwie 2007, o 21:57

Post »

Iwonko, oczko wygląda super!
Prezenciki świetne. Serduszka jest super, a po latach, jak już zrobi masę potrafi być całkiem potężnym krzaczkiem... a co do pysznogłówki, u mnie też zanikła. Nie wiem dlaczego? Na pewno ją jeszcze zaproszę do ogrodu, bo bardzo mi się podoba.
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
Awatar użytkownika
maniolek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 gru 2016, o 17:45

Post »

Iwonko oj widzę, że Cie rozpieszczają znów prezenciki dostałaś :) Ogród daję radę, nawet nie widać po nim, że słonko tak praży hihi. Widzę różane stroje przymierzałaś, bardzo ładnie i do twarzy Ci w nich było :)
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Iwonko, super imprezkę różaną zaliczyłaś :) Deszczu masz sporo , bo roślinki w doskonałej kondycji , na dodatek doskonale znoszą Twoją nieobecność . Ja zastanawiałam się czy rozkładać basen / komary dają do wiwatu/ ale dzisiaj zdecydowałam rozłożyć , lżej zniesie się upały :tan
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
Beaby
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2014, o 13:16

Post »

Ale fajne te kwiatowe przebieranki ;:215
Pasowały na Ciebie jak szyte na miarę ;:303
No to niech te Twoje nowe roślinki dostosują się do nakazu i na prawdę pięknie rosną ;:3
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

U mnie chwila wytchnienia.Nie mam upałów.ale i zero deszczu. :roll:
Fajne, ładne masz te roślinki w oczku.Ja tez chcialam.ale moi panowie powiedzieli mi,ze nasze rybki moment je zjedzą. :roll:
to juz niech Beda rybki.W rabatach mam pełno kwiatuchow.
Piękne te różne naparstnice.
i inne tez. ;:108 ;:108
dobrej niedzieli życzę. ;:196
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

:wit Kwiatowa Panienko! Pomysłów to Wam nie brakuje, a kreacje bardzo do Ciebie pasują. ;:138 ;:138
Niestety, nie wszystkie zdjęcia się u mnie otwierają i mam problem z ich obejrzeniem. Jednak znając już dość dobrze Twoje ogrodnicze zdolności, domyślam się, jak u Ciebie pięknie. Niech więc tak będzie do końca świata i o wiele dni dłużej.
Zdrówka i dobrej zabawy życząc, zostawiam buziaczki. ;:79 ;:79 ;:79
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Witajcie kochani :wit
Ja tu ciągle w biegu, zajrzeć czasu nie mam, a tu tyle gości ;:7
Weekend miałam bardzo intensywny, nad morzem byliśmy, a wyjazd to był zupełnie nie planowany, bo u nas wyjazd nad morze wiąże się z wielkimi korkami, no ale na szczęście mamy w Międzyzdrojach bliskich przyjaciół i jeden telefon od nich i już w samochodzie byliśmy i pojechaliśmy sobie na nocną wyprawę brzegiem morza. Przed wekendem i po w pracy, a jeszcze działeczkę zaliczyć musiałam, bo przecież znowu słońce pali, podlewać trzeba, na dodatek doszła mi opieka nad działeczką koleżanki, która wyjechała ;:oj
Odpowiem Wam więc i pokażę kilka zdjęć, ale zajrzę do Waszych ogrodów jutro, dzisiaj padam na twarz, wróciłam z pracy i działki i podlewanie i obrywanie porzeczki czerwonej, bo już pięknie dojrzała. Idą upały straszne, więc uważajcie na siebie :wit
Maryniu dziękuję pięknie za pochwały ;:196
Marysiu no szef to lubi wysiewać, wysiewa wszystko co wpadnie mu w ręce a i zamawia różności, teraz zamówił nasiona storczyków i chce próbować te wysiewać ;:oj , znowu idą upały, więc uważajcie na siebie ;:196
Basiu jestem bardzo zadowolona z prezentów, no Serduszka to taki szczególny kwiat, będę się cieszyć jak się pięknie rozrośnie, a Pysznogłówka to pyszne ziółko ;:215
Dziękuję Mariuszu, piękne stroje były, impreza fajna ;:215
Bogusiu to prawda, lżej znieść upał kiedy woda blisko, dobrze, że masz rozłożony basen ;:215
Beatko roślinki na pewno będą pięknie rosły bo dane od serduszka były, jestem pewna ;:108
Aniu ja też mam rybki, ale moje to chyba nie zjadają roślin, Ty masz różne rybki, ja nie znam się na tym, ale panowie Twoi pewnie wiedzę, masz tak piękny ogród i roślin wiele, że w oczku możesz tylko rybki podziwiać ;:215
Lucynko jesteś kochana ;:196 ;:196 ;:196

To nasz kochany Bałtyk

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A to moja kochana działeczka

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Czarna róża, prawie mi padła w tamtym roku, jednak udało mi się ją uratować i mam ;:138

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Iwonko kochana jak dajesz temu wszystkiemu radę przecież jesteś wciąż w biegu .Spacer plażą super ja nawet nie pamiętam kiedy byłam nad morzem .Fajnie ,ze masz blisko. Ja też nie nadążam ze wszystkim a nigdzie nie wyjeżdżam ani do pracy nie chodzę ;:196 Dopiero co wróciłam z ogródka ale już skwar leje sie z nieba ,więc lepiej przeczekać to ,w domu zawsze chłodniej
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

Iwonko ;:196 szumu fal,plaży i widoków morza - zazdroszczę!!! :oops: :oops:

A działeczka piękna jak zwykle! ;:63

:wit
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Iwonko,wreszcie zobaczyłam Ciebie w kwiatowych sukniach i Twój doładowany ogródeczek samymi pięknościami ,porzeczki takie dojrzałe ,u mnie wszystko dużo później ,piękny czas spędziłam w pięknym ogrodzie i nawet w sadzawce kwitną śliczne kwiatuszki,pozdrawiam i fajnie że masz tyle energii ;:168
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Iwonko najbardziej teraz lubię oglądać zdjęcia z woda w roli głównej ;:306 ale dobrze że jej nie mam w ogrodzie, bo komary zjadłyby mnie już żywcem. Jak opryski jodyną, napisz coś proszę ;:180
Nie mogę rozpoznać tej rośliny https://www.fotosik.pl/zdjecie/5e5f6db5f6567bc7 ???
Chłodu i odrobiny deszczu życzę :wit
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2015, o 00:21

Post »

Iwonko , oj jak dobrze , że przypomniałaś o porzeczkach bo ja do swoich ostatnio nie zaglądałam i pewnie też muszę w sobotę lecieć i zebrać bo na krzewach było dużo owoców a rosną sobie w końcu ogrodu z malinami i całkiem o nich ostatnio zapomniałam . ;:196 Nocą , nad brzegiem morza mogłaś dopiero złapać oddech pełną piersią . ;:167
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35

Post »

Kwieciste sukienki, jak na Ciebie szyte ;:oj Ktoś miał doskonały pomysł, a i wykonanie budzi podziw ;:108
W ogrodzie wszystko się ze sobą miesza, ale wiesz, że ja tak lubię, więc doskonale się u Ciebie czuję. Wszystko rośnie, kwitnie, czegóż chcieć więcej? Takie nocne wędrówki brzegiem morza muszą być fajnym przezyciem. Już nie pamiętam kiedy tak sobie spacerowałam. lata minęły....
Pozdrawiam ;:196
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”