Witajcie kochani
Ja tu ciągle w biegu, zajrzeć czasu nie mam, a tu tyle gości
Weekend miałam bardzo intensywny, nad morzem byliśmy, a wyjazd to był zupełnie nie planowany, bo u nas wyjazd nad morze wiąże się z wielkimi korkami, no ale na szczęście mamy w Międzyzdrojach bliskich przyjaciół i jeden telefon od nich i już w samochodzie byliśmy i pojechaliśmy sobie na nocną wyprawę brzegiem morza. Przed wekendem i po w pracy, a jeszcze działeczkę zaliczyć musiałam, bo przecież znowu słońce pali, podlewać trzeba, na dodatek doszła mi opieka nad działeczką koleżanki, która wyjechała
Odpowiem Wam więc i pokażę kilka zdjęć, ale zajrzę do Waszych ogrodów jutro, dzisiaj padam na twarz, wróciłam z pracy i działki i podlewanie i obrywanie porzeczki czerwonej, bo już pięknie dojrzała. Idą upały straszne, więc uważajcie na siebie
Maryniu dziękuję pięknie za pochwały
Marysiu no szef to lubi wysiewać, wysiewa wszystko co wpadnie mu w ręce a i zamawia różności, teraz zamówił nasiona storczyków i chce próbować te wysiewać

, znowu idą upały, więc uważajcie na siebie
Basiu jestem bardzo zadowolona z prezentów, no Serduszka to taki szczególny kwiat, będę się cieszyć jak się pięknie rozrośnie, a Pysznogłówka to pyszne ziółko

Dziękuję
Mariuszu, piękne stroje były, impreza fajna
Bogusiu to prawda, lżej znieść upał kiedy woda blisko, dobrze, że masz rozłożony basen
Beatko roślinki na pewno będą pięknie rosły bo dane od serduszka były, jestem pewna
Aniu ja też mam rybki, ale moje to chyba nie zjadają roślin, Ty masz różne rybki, ja nie znam się na tym, ale panowie Twoi pewnie wiedzę, masz tak piękny ogród i roślin wiele, że w oczku możesz tylko rybki podziwiać
Lucynko jesteś kochana
To nasz kochany Bałtyk
A to moja kochana działeczka
Czarna róża, prawie mi padła w tamtym roku, jednak udało mi się ją uratować i mam