Witajcie
Zimno , buro i niechęć do ogrodu po tej całej zimie teraz wiośnie ,

dlatego o rożach cicho sza , tylko pnące mają paki a reszta cisza , może we wrześniu dojdą jak się ociepli.
Halinko nie szkodzi mogę być Wandzią , bardzo ładne imię , ale u Ciebie też już chyba piwonie zaczynają?
Jadziu ja co roku coś wysiewam i zawsze tam coś wschodzi , zauważyłam ubiegłego roku w lecie dwie małe sadzonki 5 cm wsadziłam do doniczki , a jesienią przesadziłam niewiele większe do ziemi , pomimo takiej zimy one przetrwały są już dużo dużo większe i rosną , tak też miałam jak siałam delevajki, wsadż do ziemi , ale tak byś ich nie przesadzała i miała na oku
Soniu z różami to jak czytam to wszędzie tak jest zobaczymy ,ale teraz u mnie zaczynają irysy i piwonie oraz drobnica , storczyki hiacenciki lubię je bardzo mam w trzech kolorach zaczynają
Dorotko 350 - zajrzałam do Obi , a tam Gulliotki , nie mogłam i kupiłam 3 których nie miałam coż zrobić różyczkomania
danuta z - dobrze że oprócz róz lubię też inne rośliny , a teraz zaczynają swój pokaz
Jonatanka -pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję , Joasiu myślę ,ze w lecie o różach będę cieplej pisała
plocczanka - Lucynko pozdrawiam i również życzę słoneczka i dużo radości z kwitnących roślin