Witajcie kochani
dzisiaj z rana znowu zimno , do południa mżawka , wiało ale i tak pojechałam na działkę .
Po południu się rozpogodziło ale ja pojechałam na starą działkę bo było zebranie .
Ci co mnie odwiedzają pamiętają moje zajście z wodą z wiosny ubiegłego roku - do zapłaty miałam 1124 zł ( zapłaciłam połowę ) resztę mam zapłacić jesienią

Na pociesznie wstąpiłam do biedronki i zrobiłam zakupy .
Lidziu bardzo trudno coś zrobić ale pomalutku się staram , choć mokro , zimno , wieje . Mówisz cebulowe a innym nie szkodzi jak stoją czyli rosną w wodzie ?? Oby ten kwiecień był lepszy
Marysiu ja też liczyłam ze będzie lepiej a od rana ciapało i straszne zimno , odczuwalna -4 . Nie sprawdza im się ta pogoda
Tylko pierwiosnki coś zaczynają pokazywać a reszta siedzi jeszcze i się boi zimna .
Bardzo dziękuję i wzajemnie

niech nam w końcu zaświeci to upragnione
Ewuniu pogoda do kitu - ja już nie mogę

po południu przestało się mazać i troszeczkę słoneczko chciało wyjrzeć .
Oby się pojawiło to
Witaj Martusiu
Gdyby nie ten deszcz o powolutku byśmy coś robiły a tak to trudno cokolwiek zaplanować czy zrobić . Dobrze ze te pierwiosnki chociaż pokazują pierwsze kwiatuszki bo bym się chyba załamała .
Dziękuję Ci kochana i wzajemnie
Tereniu fajnie ze siałam słoneczko

od razu inne życie .
I praca się pali w rękach , może i u mnie zaświeci .
Pomalutku się coś dzieje .
Dziękuję i też pozdrawiam
Lucynko u mnie na starej działce krokusy ładnie wyszły ale nie otworzyły się bo słoneczka nie ma i tylko pałeczki sterczą
Koleina co miała słoneczko - super

może i do mnie dotrze .
U nas straszne zimno w nocy odczuwalna - 4 , przedwczoraj - 5 stopni to jak coś ma kwitnąć ??
Kochana dziękuję i oby się spełniły Twoje życzenia
Witaj Wiesiu
U mnie

dopiero pod wieczór troszkę chciało zaświecić ale dobre i to
Jak widać nie zapomniało o nas .
Po niedzieli będę co dzień w Jędrzejowie to Ci odwiedzę w któryś dzień