Mój ogród - Zenobiusz
- ZENOBIUSZ
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 sty 2008, o 07:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Zyto ogród nasz jest typowo rekreacyjny, i z taką myślą był zakadany 15 lat tem.
Obsadzaliśmy go w większości drzewami i krzewami iglastymi,a wolne przestrzenie wypełnialiśmy niewielkimi rabatami. Lecz przychodzi okres kiedy drzewa mocno się rozrastają i trzeba dokonywać ostrej przecinki. W chwili obecne nie mogąc powstrzymać się
pokusie dosadzamy jedynie miniatury.
Zyczę miłego dnia.
Obsadzaliśmy go w większości drzewami i krzewami iglastymi,a wolne przestrzenie wypełnialiśmy niewielkimi rabatami. Lecz przychodzi okres kiedy drzewa mocno się rozrastają i trzeba dokonywać ostrej przecinki. W chwili obecne nie mogąc powstrzymać się
pokusie dosadzamy jedynie miniatury.
Zyczę miłego dnia.
Pozdrawiam Zenek
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Na tym etapie jesień w ogrodzie w ogrodzie jest jeszcze piękna i oby taka - słoneczna, z ciepłymi barwami jeżówek i wrzosami w odcieniach fioletów i miedzi - trwała jak najdłużej , czego Tobie ( i sobie
) życzę. Spacer po Twoim ogrodzie jest niezmiennie przyjemnością - sam zobacz , o której ja to piszę !Dobranoc 

- ZENOBIUSZ
Witaj Ewelino dziękuje za odwiedziny miłe słowa i życzenia.Bardzo bym chciał aby
Twoje życzenia odnośnie pogody się spełniły,ale od tygodnia u mnie jest chłodno a nawet
chwilami zimno i mokro. Pracę w ogrodzie można wykonywać po między przerwami w opadach,
jeżeli nie jest zbyt zimno. W nocy temperatura spada do 3 lub 5 stopni,i z utęsknieniem czekamy na przebłyski słońca.
Zyczę miłego dnia.
Twoje życzenia odnośnie pogody się spełniły,ale od tygodnia u mnie jest chłodno a nawet
chwilami zimno i mokro. Pracę w ogrodzie można wykonywać po między przerwami w opadach,
jeżeli nie jest zbyt zimno. W nocy temperatura spada do 3 lub 5 stopni,i z utęsknieniem czekamy na przebłyski słońca.
Zyczę miłego dnia.
Pozdrawiam Zenek
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Zenku .
Pospacerowałam sobie po twoim cudnym ogrodzie. Rabatki masz nieporównywalnie piekniejsze do moich
Ślicznie !!! Moje może w przyszłym roku będą ładniej wyglądały. Mam tyle planów ale narazię będą musiały poczekać na lepsze czasy.
Będę częściej zaglądać bo bardzo mi się u Ciebie podoba.
Miłego dnia życzę.
Pospacerowałam sobie po twoim cudnym ogrodzie. Rabatki masz nieporównywalnie piekniejsze do moich

Będę częściej zaglądać bo bardzo mi się u Ciebie podoba.
Miłego dnia życzę.
- ZENOBIUSZ
Grzegorzu do zakupu i posadzenia cyprysika nutkajskiego przymieżałem się kilka lat,
gdyż obawiałem się że w moim regionie nie będzie rósł z uwagi na ostrzejszy klimat.
Obawy moje były nie potrzebne jak widzisz rosnie ładnie i z roku na rok daje co raz to
większe przyrosty. Jest pięknym drzewem i warto go mieć,choć wymaga przestrzeni.
Zyczę miłego dnia.
gdyż obawiałem się że w moim regionie nie będzie rósł z uwagi na ostrzejszy klimat.
Obawy moje były nie potrzebne jak widzisz rosnie ładnie i z roku na rok daje co raz to
większe przyrosty. Jest pięknym drzewem i warto go mieć,choć wymaga przestrzeni.
Zyczę miłego dnia.

Pozdrawiam Zenek