Mój ogród - eukomis cz.1
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
łał, jaki piękny ma kolor ten hibiskus z pierwszej fotki i do tego variegatka:)
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...

Łał - mnie też się podoba ten kolor hibiskusa, a widzę że i truskaweczki masz w ogródku... i olki ci pięknie zakwitły....a ja coś z nimi spaprałam

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
- eukomis
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gabi kupiłam igłę Kleopatry ma mieć 3m wys.choć ja w tą wysokość nie wierzę- zobaczymy co wyrośnie.
Haniu chcę zmienić nasadzenia na okrągłej rabacie bo ona jest mała i miałam tam wsadzoną funkie i żurawke i różne większe byliny i one zajmowały za dużo miejsca i miałam groch z kapustą, choć wyglądała bardzo kolorowo to tak bez ładu. W srodku rabaty mam wsadzony żarnowieć a pod nim rosną dzwonki biały i niebieski to to zostawię, a na reszcie wsadzę na razie tylipany i będą w przyszłym roku rośliny niższe jednoroczne,taki mam plan na dzien dzisiejszy, pozdrawiam
w sobotę tj, 20.09 jest wystawa kwiatów w Chorzowie może sie wybiorę, bardzo mąż nie chce jechać bo w poniedziałek wyjeżdzamy na tydzień do Kazimierza nad Wisłą a to dość daleko.
Haniu chcę zmienić nasadzenia na okrągłej rabacie bo ona jest mała i miałam tam wsadzoną funkie i żurawke i różne większe byliny i one zajmowały za dużo miejsca i miałam groch z kapustą, choć wyglądała bardzo kolorowo to tak bez ładu. W srodku rabaty mam wsadzony żarnowieć a pod nim rosną dzwonki biały i niebieski to to zostawię, a na reszcie wsadzę na razie tylipany i będą w przyszłym roku rośliny niższe jednoroczne,taki mam plan na dzien dzisiejszy, pozdrawiam
w sobotę tj, 20.09 jest wystawa kwiatów w Chorzowie może sie wybiorę, bardzo mąż nie chce jechać bo w poniedziałek wyjeżdzamy na tydzień do Kazimierza nad Wisłą a to dość daleko.
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękne fiołeczki
takie wesołe kolorki na te szare dni...sama przyjemność na nie patrzeć. 

pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Masz Halinko przecudne kolorki tych fiołków, biały najbardziej mi się podoba!....moje niestety nadal nie kwitną 

Serdecznie pozdrawiam Barbara
- ewkapaw
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Halinko jak zawsze pokazujesz piękne kwiaty w ogrodzie , a teraz nawet na parapecie . Fiołki bardzo ładne .
Proszę napisz mi co to za kwiat jest na zdjęciu z dnia 14.09 . Kwiat o kolorze lilowo-wrzosowym pod zdjęciem z cyniami . Czy to jest bylina
Odpowiedż o szałwi muszkatołwej w moim wątku .
Proszę napisz mi co to za kwiat jest na zdjęciu z dnia 14.09 . Kwiat o kolorze lilowo-wrzosowym pod zdjęciem z cyniami . Czy to jest bylina

Odpowiedż o szałwi muszkatołwej w moim wątku .

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków