Lidziu to tojad Fischera kiwi w tym roku jest chyba najsmaczniejsze, miód w gębie
Czekam na poprawę pogody a tu nic, leje, wieje i zimnica pogoda nie dla mnie na pracę w ogrodzie
Witaj w klubie.
U mnie też tylko astry i trawki będą z jesiennych nasadzeń.
Tylko one dobrze rosną i kwitną w mojej ziemi.
Ale cebulowe mam, lubię jak wiosną kolorowo jest od tulipanów i narcyzów.
Ładnie zaowocowało Ci kiwi.
Też bym zjadła takie kiwi. Mam 2 krzaczki, ale nie chcą owocować. Ze złości przycięłam je w ubiegłym roku przy samej ziemi, a one i tak odżyły i dalej same liście.
Maryniu pogoda u Ciebie chyba taka jak i u mnie zimno mokro i nic się nie chce. Ale Twoje te smakowite kiwi narobiło mi smaka moje kiwi jakieś uparte co zawiąże owoce to opadną przez lato nie wiem co mu dolega. Też czekam na lepszą pogodę bo mam tulipany do wysadzenia,nie tyle co u Ciebie.A jesień u Ciebie zawsze Przepiękna!!!
Marysiu to mówisz że teraz kwitnie tojad Fischera, bo ja kupiłam z nazwą tojad jesienny Z kiwi przegrałam i wykopałam, kupiłam nowe jedne zmarzły wiosną, drugim zmarzł chłop i znowu kupiłam, chłopa w ramach reklamacji przysłali...ciekawa jestem czy pokażę kiedyś takie owoce jak Ty??
http://images84.fotosik.pl/54/676815569b308afe.jpg Marysiu ten asterek najśliczniejszy Widzę ,że kiwi obrodziło, a astry kwitną cudnie.Mnie chyba również zima zastanie jak nigdy nawet czosnków nie mam jeszcze posadzonych a co dopiero tulipany .Masz ich sporo do sadzenia tych cebul 300 .Czytam ,że nagrania skończone, więc teraz czekać tylko na TV