Witajcie
Alu postarali się w R i przysłali naprawdę ' wypasione ' sadzonki. Ciekawe czy z F też takie ładne przyjdą
Dzisiaj podawali, że w połowie tygodnia ma wreszcie u nas spaść deszcz...oby.
Abrahamek to taki czaruś

trudno mu się oprzeć.
Jadziu a jaka piękna ta ' pomyłka '

Mam nadzieję, że w przyszłym roku Twój A D też będzie Cię uwodził swoją urodą i obfitym kwitnieniem.
Joluś dla Ciebie zawsze
Już nie mogę się doczekać przyszłego sezonu, żeby zobaczyć jak te Twoje ślicznotki będą kwitły
Z sadzonek jestem zadowolona, a
Sir John Betjeman ma sporego pąka...jest szansa, że zobaczymy jeszcze jego kwiat w tym roku.
Mam nadzieję, że sadzonki z F będą również takie dorodne.
JagiS
Bardzo się cieszę z Twojej wizyty i zapraszam jak najczęściej
Z chęcią skorzystam z Twojego zaproszenia i widzę , że czeka mnie uczta dla oczu ( widać to w tytule Twojego wątku ).
Bardzo dziękuję za poprawienie nazwy róży Haendel i za informacje na czyją cześć nadano jej nazwę. Taka wiedza zawsze się przydaje.
Pozdrawiam cieplutko
Specjalnie dla Ciebie dzisiejsze zdjęcie
Princess Alexandra of Kent
Aniu jestem

Teraz czekam na róże z F.
Jakie różyczki zamówiłaś?
Mati Mary Rose to piękna róża. Na pewno będzie Ci pięknie kwitła.
Dlaczego zamknąłeś swoje wątki? Napisz na priv jak nie chcesz tutaj.
Agnieszko ciągle coś dokupuję nowego. " Choroba różyczkowa " rozwinęła się i coraz mocniej mnie ogarnia, ale dobrze mi z tym. Ona taka miła i dla oczu i dla nosa

...dla portfela może trochę mniej, ale życie jest takie krótkie, więc cieszmy się naszymi małymi przyjemnościami.
Abrahamek to mój

jego zapach powala na kolana. Dzisiaj go wąchałam i próbuję zachować go w pamięci do przyszłego sezonu. Dobrze, że mamy zdjęcia, to będzie co wspominać w długie zimowe wieczory...no tylko powąchać się nie da.