Moje Arboretum

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moje Arboretum

Post »

na forum już jestem trochę i pamiętam mówiliśmy o zakupach /niektóre forumki/ dla swoich M promocje, dostałam od forumki, czasem poczta przychodziła o sąsiadki i paliliśmy głupa oooooooooo dla nie? itd.........czy to łykali powiedzmy z różnym skutkiem - ale nie wyprowadzaliśmy z błędów nasze "połówki" - zdrowie najważniejsze!
Pamiętam akcja: ciemierniki, w następnym roku np.żurawki, itp.o różach nie wspomnę bo to stały element tego forum.

Karolinka jest pewnie tutaj jedyną której M nie szczędził 100 zł na różę tylko zazdraszcząć że taki hojny i widać kochający M się zachował w tych czasach,
:heja
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2014, o 15:56
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Toro a to prawda, kochający jest i niczego mi nie żałuje , 100 zł za róże to nie wszystko :) kupowaliśmy np. derenia za 160, glicynię za 120 , magnolie za 140 .......:D oczywiście były to duże okazy :) a wcale nie jesteśmy bogaczami , emeryci :) ale czego on nie zrobi dla kochanej żony , o tak mam :heja

-- 7 lis 2014, o 21:20 --

Tulap nie jest tak źle, szybko nie wydam , wpierw się zastanowię , bo się boję kupić róże jakie już mam , tzn wygląd i opis ładny a potem do wyrzucenia :wink: spoko, dam radę ;:333
Moje Arboretum
Część 8 - zapraszam Karolina
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49

Post »

Jesienne widoczki super,tyle kolorów ,jesień jednak też ma swój urok,
róże pnące chodzą mi po głowie ,na wiosnę zaproszę je do ogrodu ,tylko najpierw pergolę muszę kupić,chciałabym metalową bo trwalsza,tylko czy nie ukradną zanim róże urosną :wink:
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45

Post »

Pięknie wygląda Twój ogród w jesiennej szacie ;:138
A na stronę rozarium też nie powinnam wchodzić, tyle pięknych róż mają że ogrodu by mi na nie brakło ;:108
Awatar użytkownika
Koleszko
500p
500p
Od: 14 wrz 2013, o 20:23

Post »

Pięknie masz . ;:167 A te drzewa obrośnięte różami ... ahhh .Masz Ty pomysły . ;:215 Cudowne róże i hortensje . :lol: A jaki Złotokap . ;:138 Terenu masz dużo , zawsze możesz trawnika kawałek usunąć ale tak wiem tam rosną kwiatki . :lol:

Bardzo podoba mi się Twój domek na drzewie . ;:oj Ile do niego może wejść na raz osób ? Też chcę taki ... może kiedyś sobie zrobię . :D I tak sobie wszystko z góry oglądać . 8-) Zrób jeśli możesz na spokojnie kilka fotek tego domku i od środka też .Ciekawi mnie bardzo . Wyślij na priv jak coś . :lol:

Nie zazdroszczę wykopów . :?

Godzinę mi się zeszło na przeczytanie wszystkiego ale było warto . :lol:
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ojej, ale się naczytałeś :) dzięki za uznanie :) jasne ,ze Ci porobię zdjęcia domku :) mąż robił go sam , ma tarasik , okno i drzwi. W srodku dużo miejsca, tzn mniej bo mebelki ma wnuczek :) ale w sumie kilka osób spokojnie sobie usiądzie . Są dwa krzesełka, stolik...w środku drzewo przebiega, nawet rośnie--puszcza wiosną gałąź :D zbudowany na jesionie, wysoko :)
U mnie jest spory trawnik, ale to podwórko :) tamtędy jedzie samochód do garażu, traktor zaorać ogród :) nie da się obsadzić, zmniejszyć :) no i mam dosyć , wystarczy jak o to zadbam, czasem dosadzę coś specjalnego, czy kwiatka. Mam kilka rzadkich okazów, to już wystarczy. :) chyba......
Pozdrawiam karolina :wit
Moje Arboretum
Awatar użytkownika
Koleszko
500p
500p

Post »

A no tak , pisałaś o tym że musi być przejazd . ;:108 Ja u siebie mam na podwórku rondo ale je z czasem skasuję bo po co mi . :wink: Pamiętaj , że nigdy nie wystarczy terenu .Bynajmniej ja i większość osób tak uważa . :D Ale fakt : lepiej mieć 20 arów zadbanego ogrodu niż 50 niezadbanego . :)
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No , ja mam jeszcze kilka ładnych arów ogrodu warzywnego :) i kto wie , kto wie :) nie bardzo jest nam już potrzebny :D a ronda są teraz nadzwyczaj modne :;230 :wit
Moje Arboretum
Awatar użytkownika
mati1999
1000p
1000p
Od: 3 maja 2013, o 13:17

Post »

Czekaj czy ty nie zakładasz różanki ? :;230 Następna ofiara :;230 masz tu kilka linków
:;230
http://aniads-rosegarden.blogspot.com/
http://mojapasjarozana.blogspot.com/
http://www.rozarium.org/
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

zobacz Hokus Pokus obłęd nigdy nie mogłam i nie mogę dostać takie zawsze mam jakieś .....

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=294
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
Awatar użytkownika
ewka36jj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 cze 2012, o 18:31

Post »

Karolinko, weszłam i zostaję. Słów mi brak ;:oj , Nie tylko drzewa obrośnięte różami wywołały mój zachwyt, ale i Twoja osoba, pełna radości i uśmiechu. Co to są Wojsławice? Do tej pory okolice Wrocławia ( duże okolice) kojarzyły mi się tylko z Bolesławcem i ceramiką bolesławiecką, której jestem miłośniczką. Teraz okolice Wrocławia kojarzyć mi się też będą z Twoim ogrodem. I jeżeli pozwolisz rozważę myśl, czy wiśnia, która w przyszłym roku ma wypaść zostanie wyrugowana razem z korzeniem ( tyle ile się da) czy też zostawić pień i obsadzić różami.
Stokrotki na trawniku - super!
Awatar użytkownika
Koleszko
500p
500p

Post »

Warzywka usuwaj i powiększaj ogród . ;:215 mati dobrze gada . ;:215 Daj się ponieść . ;:191 A może rabaty trawiaste? :lol:
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Taro .Weszłam na tego linka i się zachwycam pięknymi różami, aż doszłam do Hokus-pokus , ONIEMIAŁAM , bez komentarza ;:oj jak ludzie mogą stworzyć takie piękno ;:oj zresztą inne to też rajskie kwiaty , nie mam słów , więc się zamykam :lol:
Moje Arboretum
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Karolinko kliknij , zobacz jaka to piękna róża, moje marzenie, cudo
https://www.google.pl/search?q=hokus+po ... d=0CB8QsAQ