Ogród Marty cz. V
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 lis 2013, o 15:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród Marty cz. V
Oj Martuś rzeczywiście Twój ogród rozgrzany do czerwoności - piękny, a zdjęcie anioła z tawułkami białymi - 

- mati1999
- 1000p
- Od: 3 maja 2013, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Martuś, pogodę nad morzem miałaś cudowną. A fotki ogrodu jak zwykle powodują u mnie przyśpieszone bicie serducha. 

- Andzia84
- 1000p
- Od: 23 sty 2014, o 15:51
Martuś tymi ostatnimi zdjęciami to mnie zachwyciłaś. W końcu skończyła się sezon różany i zaczęły się cudowne byliny które uwielbiam
Nic na to nie poradzę, że róże mnie jakoś nie ruszają
A byliny-oj tak, tak
Wspaniały pustynnik. Bardzo się cieszę, że on u Ciebie rośnie-dzięki temu wiem, że może i na mojej ziemi też by rósł. Zawsze podobały mi się takie strzeliste kwiaty-liatry, krwawnica, trytomy no i pustynnik, który jest przepiękny
Kleome też wspaniała, chyba się na nią w przyszłym roku skuszę 
Bukiet też pierwsza klasa. Ja też bardzo lubię kwiaty w wazonie. Odkąd zaczęło coś kwitnąć na dworze to i w domu królują u mnie bukiety. W ostatnim motywem przewodnim jest zwykły koper

Bukiet też pierwsza klasa. Ja też bardzo lubię kwiaty w wazonie. Odkąd zaczęło coś kwitnąć na dworze to i w domu królują u mnie bukiety. W ostatnim motywem przewodnim jest zwykły koper

Zbudowałam dom, urodziłam syna, czas posadzić drzewo 
Gdzieś tam na końcu świata...mój raczkujący ogródek
Gdzieś tam na końcu świata cz.2

Gdzieś tam na końcu świata...mój raczkujący ogródek
Gdzieś tam na końcu świata cz.2
- nifredil
- Od: 26 mar 2012, o 23:21
Martuś, masz taką różnorodność roślin, że nie mogę się zdecydować co pochwalić
Przepiękne lilie, jaskrawe pysznogłówki, urokliwe róże i ostróżki..

-
- 500p
- Od: 5 mar 2011, o 08:21
Witam Marto Twój ogród aż kipi od kolorów mnie najbardziej przypadły do gustu ostróżki ,są urocze i takie delikatne i te zakątki z aniołkami
kocham taki ogród Jak Twój

-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aguś,dziękuję za miłe słowa,sprawiają tyle radości ,dlatego praca w ogrodzie tak cieszy,bo on jest nie tylko dla mnie ,ale mogę się nim podzielić z Wami,pozdrawiam gorąco i buziaczki dla Ciebie
Stasiu,dziękuję ,że jesteś ,wróciłam z wakacji i nie mogę odnaleźć się w rzeczywistości,ogród pięknie kwitnie całą parą razem z chwastami ,one szybko wszystko nadrabiają ,dziwne ,że floks Ci się zgubił,to floks plamisty ,on jest troszkę późniejszy ,może się zjawi,złocień żółty przetrwa zimę bez problemu ,może miał za gęsto i się wyciągnął,pozdrawiam Cię gorąco i pięknych snów życzę
Violu, miło,że moje roślinki się podobają,zapraszam znowu
Aluś,droga nad morze jest rzeczywiście uciążliwa, w tamtą stronę jechaliśmy 9 godzin a z powrotem 11 ,oczywiście z 2 postojami na kawkę i jedzonko,a to przez różne korki ,sam wjazd na autostradę to 2 i pół km korku,ale wszystko do przeżycia, a potem już tylko pięknie,ogród bardzo kwitnie ,teraz zaczynają dalie swój popis,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
Dorotko,ogród cały w kwiatach ,jeszcze chyba nigdy tak bardzo nie kwitnął ,cieszę się ,że Ci się podoba,moc całusków przesyłam
Mati fajnie ,że jesteś i się podoba ,już wróciłam to nadrobię zaległości
Małgosiu,wróciłam i nie umiem się teraz odnaleźć,nie wiem co najpierw mam robić,więc zaczęłam od prania,ogród cały czas kwitnie,bardzo się rozpędził,chwastów też narosło sporo,ale jak się przyzwyczaję do pracy to będzie dobrze,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
Aniu,ja też bardzo lubię strzeliste kwiaty,mam ich sporo,kleome będzie miała dużo nasionek ,na pewno zdążą dojrzeć to Ci wyślę ,wysiejesz w marcu w domu i po 15 maja wsadzisz do gruntu,to roślina jednoroczna ,ona wysiewa się też sam ,ale wtedy nie zdąży osiągnąć swoich rozmiarów i pokazać co potrafi a jest naprawdę piękna,kleome też pięknie wygląda we flakonie buziaczki dla Ciebie
Sabinko,najważniejsze ,że jesteś i miło,że Ci sie podoba ,pozdrawiam i zapraszam znowu
Małgosiu,miło czyta się Twoje słowa ,kolorowe ostróżki są tegorocznym zakupem i był to strzał w dziesiątkę te pastelowe kolory powalają ,do tej pory miałam tylko odcienie fioletu i niebieskiego,zaglądnij znowu, pozdrawiam

Stasiu,dziękuję ,że jesteś ,wróciłam z wakacji i nie mogę odnaleźć się w rzeczywistości,ogród pięknie kwitnie całą parą razem z chwastami ,one szybko wszystko nadrabiają ,dziwne ,że floks Ci się zgubił,to floks plamisty ,on jest troszkę późniejszy ,może się zjawi,złocień żółty przetrwa zimę bez problemu ,może miał za gęsto i się wyciągnął,pozdrawiam Cię gorąco i pięknych snów życzę

Violu, miło,że moje roślinki się podobają,zapraszam znowu

Aluś,droga nad morze jest rzeczywiście uciążliwa, w tamtą stronę jechaliśmy 9 godzin a z powrotem 11 ,oczywiście z 2 postojami na kawkę i jedzonko,a to przez różne korki ,sam wjazd na autostradę to 2 i pół km korku,ale wszystko do przeżycia, a potem już tylko pięknie,ogród bardzo kwitnie ,teraz zaczynają dalie swój popis,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie

Dorotko,ogród cały w kwiatach ,jeszcze chyba nigdy tak bardzo nie kwitnął ,cieszę się ,że Ci się podoba,moc całusków przesyłam

Mati fajnie ,że jesteś i się podoba ,już wróciłam to nadrobię zaległości

Małgosiu,wróciłam i nie umiem się teraz odnaleźć,nie wiem co najpierw mam robić,więc zaczęłam od prania,ogród cały czas kwitnie,bardzo się rozpędził,chwastów też narosło sporo,ale jak się przyzwyczaję do pracy to będzie dobrze,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie

Aniu,ja też bardzo lubię strzeliste kwiaty,mam ich sporo,kleome będzie miała dużo nasionek ,na pewno zdążą dojrzeć to Ci wyślę ,wysiejesz w marcu w domu i po 15 maja wsadzisz do gruntu,to roślina jednoroczna ,ona wysiewa się też sam ,ale wtedy nie zdąży osiągnąć swoich rozmiarów i pokazać co potrafi a jest naprawdę piękna,kleome też pięknie wygląda we flakonie buziaczki dla Ciebie

Sabinko,najważniejsze ,że jesteś i miło,że Ci sie podoba ,pozdrawiam i zapraszam znowu

Małgosiu,miło czyta się Twoje słowa ,kolorowe ostróżki są tegorocznym zakupem i był to strzał w dziesiątkę te pastelowe kolory powalają ,do tej pory miałam tylko odcienie fioletu i niebieskiego,zaglądnij znowu, pozdrawiam

-
- mati1999
- 1000p
- Od: 3 maja 2013, o 13:17
Jakie wielkie te maki
kwiatuszki nie ma takich słów żeby je opisać jakie są piękne

- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Witam Martuś.
Zrobiłam sobie kawkę i przysiadłam....
Pospacerowałam sobie troszkę po Twoim ogrodzie.
Śliczne widoczki
maczki jeszcze masz? moje już wytworzyły nasionka i zostały ścięte. 

Zrobiłam sobie kawkę i przysiadłam....
Pospacerowałam sobie troszkę po Twoim ogrodzie.

Śliczne widoczki

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Witam Martuś.
Kwiecia ślicznego u ciebie zawsze dużo
Róże,lilie, liliowce,ciekawe floksy ,,,,
Maczki pełne masz śliczne,może zbierasz nasionka???

Kwiecia ślicznego u ciebie zawsze dużo

Róże,lilie, liliowce,ciekawe floksy ,,,,
Maczki pełne masz śliczne,może zbierasz nasionka???
- ewunia7
- Od: 1 lis 2012, o 15:31

Martuś cudny pokaz lilii, liliowców i wszelakiego innego kwiecia

- patusia336
- 1000p
- Od: 31 sty 2011, o 19:42
Jakie cudne masz kwiatuchy,wprowadzam sie na stale 

-
mati,maki to naprawdę piękne kwiaty i chociaż kwitną krótko to ich urok rekompensuje wszystko ,a potem te super makówki, będą dla Ciebie nasionka ,pozdrawiam
Kasiu,witaj i spaceruj do woli ,ja też uwielbiam spacerować po Waszych ogrodach,maki u mnie były troszkę później ,teraz są i maki i makówki,które też są ozdobą,pozdrawiam i buziaczki posyłam
Aniu,zbiorę nasiona maczków , jak byś chciała to proszę bardzo buziaczki przesyłam
Ewuniu,dziękuję ,ogród bardzo kwitnie nie nadążam za nim pięknych snów życzę
pati,witaj w moich skromnych progach i spędzaj mile czas w ogrodzie ,pozdrawiam

Kasiu,witaj i spaceruj do woli ,ja też uwielbiam spacerować po Waszych ogrodach,maki u mnie były troszkę później ,teraz są i maki i makówki,które też są ozdobą,pozdrawiam i buziaczki posyłam

Aniu,zbiorę nasiona maczków , jak byś chciała to proszę bardzo buziaczki przesyłam

Ewuniu,dziękuję ,ogród bardzo kwitnie nie nadążam za nim pięknych snów życzę

pati,witaj w moich skromnych progach i spędzaj mile czas w ogrodzie ,pozdrawiam

- Biedronka641
- Od: 5 cze 2012, o 17:17
Martuś witaj po urlopie. Już dochodzisz do siebie po leniuchowaniu? Ja zawsze długo nie mogę dojść do siebie.
Ratibidę długo masz? Zbieraj nasionka, bo u mnie nie była długowieczna.
Cudnie Ci ogród kwitnie. Pewnie jeszcze dużo nam pokażesz.

Ratibidę długo masz? Zbieraj nasionka, bo u mnie nie była długowieczna.
Cudnie Ci ogród kwitnie. Pewnie jeszcze dużo nam pokażesz.