Ogród Marty cz. V

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród Marty cz. V

Post »

Oj Martuś rzeczywiście Twój ogród rozgrzany do czerwoności - piękny, a zdjęcie anioła z tawułkami białymi - ;:170
Awatar użytkownika
mati1999
1000p
1000p
Od: 3 maja 2013, o 13:17
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

:wit ile skarbów w tym twoim ogrodzie ;:180 taka różnorodność ;:333
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Martuś, pogodę nad morzem miałaś cudowną. A fotki ogrodu jak zwykle powodują u mnie przyśpieszone bicie serducha. :D
Awatar użytkownika
Andzia84
1000p
1000p
Od: 23 sty 2014, o 15:51

Post »

Martuś tymi ostatnimi zdjęciami to mnie zachwyciłaś. W końcu skończyła się sezon różany i zaczęły się cudowne byliny które uwielbiam ;:138 Nic na to nie poradzę, że róże mnie jakoś nie ruszają ;:173 A byliny-oj tak, tak :) Wspaniały pustynnik. Bardzo się cieszę, że on u Ciebie rośnie-dzięki temu wiem, że może i na mojej ziemi też by rósł. Zawsze podobały mi się takie strzeliste kwiaty-liatry, krwawnica, trytomy no i pustynnik, który jest przepiękny ;:167 Kleome też wspaniała, chyba się na nią w przyszłym roku skuszę :)
Bukiet też pierwsza klasa. Ja też bardzo lubię kwiaty w wazonie. Odkąd zaczęło coś kwitnąć na dworze to i w domu królują u mnie bukiety. W ostatnim motywem przewodnim jest zwykły koper :lol:
Awatar użytkownika
nifredil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2012, o 23:21

Post »

Martuś, masz taką różnorodność roślin, że nie mogę się zdecydować co pochwalić :lol: Przepiękne lilie, jaskrawe pysznogłówki, urokliwe róże i ostróżki..
malgoska141
500p
500p
Od: 5 mar 2011, o 08:21

Post »

Witam Marto Twój ogród aż kipi od kolorów mnie najbardziej przypadły do gustu ostróżki ,są urocze i takie delikatne i te zakątki z aniołkami :) ;:167 kocham taki ogród Jak Twój
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aguś,dziękuję za miłe słowa,sprawiają tyle radości ,dlatego praca w ogrodzie tak cieszy,bo on jest nie tylko dla mnie ,ale mogę się nim podzielić z Wami,pozdrawiam gorąco i buziaczki dla Ciebie ;:196

Stasiu,dziękuję ,że jesteś ,wróciłam z wakacji i nie mogę odnaleźć się w rzeczywistości,ogród pięknie kwitnie całą parą razem z chwastami ,one szybko wszystko nadrabiają ,dziwne ,że floks Ci się zgubił,to floks plamisty ,on jest troszkę późniejszy ,może się zjawi,złocień żółty przetrwa zimę bez problemu ,może miał za gęsto i się wyciągnął,pozdrawiam Cię gorąco i pięknych snów życzę ;:168

Violu, miło,że moje roślinki się podobają,zapraszam znowu ;:180

Aluś,droga nad morze jest rzeczywiście uciążliwa, w tamtą stronę jechaliśmy 9 godzin a z powrotem 11 ,oczywiście z 2 postojami na kawkę i jedzonko,a to przez różne korki ,sam wjazd na autostradę to 2 i pół km korku,ale wszystko do przeżycia, a potem już tylko pięknie,ogród bardzo kwitnie ,teraz zaczynają dalie swój popis,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie ;:196

Dorotko,ogród cały w kwiatach ,jeszcze chyba nigdy tak bardzo nie kwitnął ,cieszę się ,że Ci się podoba,moc całusków przesyłam ;:196

Mati fajnie ,że jesteś i się podoba ,już wróciłam to nadrobię zaległości ;:108

Małgosiu,wróciłam i nie umiem się teraz odnaleźć,nie wiem co najpierw mam robić,więc zaczęłam od prania,ogród cały czas kwitnie,bardzo się rozpędził,chwastów też narosło sporo,ale jak się przyzwyczaję do pracy to będzie dobrze,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie ;:196

Aniu,ja też bardzo lubię strzeliste kwiaty,mam ich sporo,kleome będzie miała dużo nasionek ,na pewno zdążą dojrzeć to Ci wyślę ,wysiejesz w marcu w domu i po 15 maja wsadzisz do gruntu,to roślina jednoroczna ,ona wysiewa się też sam ,ale wtedy nie zdąży osiągnąć swoich rozmiarów i pokazać co potrafi a jest naprawdę piękna,kleome też pięknie wygląda we flakonie buziaczki dla Ciebie ;:196

Sabinko,najważniejsze ,że jesteś i miło,że Ci sie podoba ,pozdrawiam i zapraszam znowu ;:168 ;:65

Małgosiu,miło czyta się Twoje słowa ,kolorowe ostróżki są tegorocznym zakupem i był to strzał w dziesiątkę te pastelowe kolory powalają ,do tej pory miałam tylko odcienie fioletu i niebieskiego,zaglądnij znowu, pozdrawiam ;:168
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zapraszam do gorącego ogrodu na mały spacerek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Żmijowiec
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Szałwia omączona
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
mati1999
1000p
1000p
Od: 3 maja 2013, o 13:17

Post »

Jakie wielkie te maki :shock: kwiatuszki nie ma takich słów żeby je opisać jakie są piękne :D ;:333
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22

Post »

Witam Martuś. :wit
Zrobiłam sobie kawkę i przysiadłam....
Pospacerowałam sobie troszkę po Twoim ogrodzie. ;:196
Śliczne widoczki ;:138 maczki jeszcze masz? moje już wytworzyły nasionka i zostały ścięte. ;:162
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Witam Martuś. :wit
Kwiecia ślicznego u ciebie zawsze dużo ;:215
Róże,lilie, liliowce,ciekawe floksy ,,,,
Maczki pełne masz śliczne,może zbierasz nasionka???
Awatar użytkownika
ewunia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2012, o 15:31

Post »

:wit
Martuś cudny pokaz lilii, liliowców i wszelakiego innego kwiecia ;:138 ;:215
Awatar użytkownika
patusia336
1000p
1000p
Od: 31 sty 2011, o 19:42

Post »

Jakie cudne masz kwiatuchy,wprowadzam sie na stale :wit
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

mati,maki to naprawdę piękne kwiaty i chociaż kwitną krótko to ich urok rekompensuje wszystko ,a potem te super makówki, będą dla Ciebie nasionka ,pozdrawiam :wit

Kasiu,witaj i spaceruj do woli ,ja też uwielbiam spacerować po Waszych ogrodach,maki u mnie były troszkę później ,teraz są i maki i makówki,które też są ozdobą,pozdrawiam i buziaczki posyłam ;:196

Aniu,zbiorę nasiona maczków , jak byś chciała to proszę bardzo buziaczki przesyłam ;:196

Ewuniu,dziękuję ,ogród bardzo kwitnie nie nadążam za nim pięknych snów życzę ;:168

pati,witaj w moich skromnych progach i spędzaj mile czas w ogrodzie ,pozdrawiam :wit :wit
Awatar użytkownika
Biedronka641
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2012, o 17:17

Post »

Martuś witaj po urlopie. Już dochodzisz do siebie po leniuchowaniu? Ja zawsze długo nie mogę dojść do siebie.
Ratibidę długo masz? Zbieraj nasionka, bo u mnie nie była długowieczna.
Cudnie Ci ogród kwitnie. Pewnie jeszcze dużo nam pokażesz. ;:138 ;:196 :wit
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”