Witajcie!
Dotarliśmy szczęśliwie do domu i od razu rzuciłam się w wir świątecznych przygotowań. Dzisiaj pracujemy nad mazurkiem, inne potrawy już gotowe, można powoli odpoczywać ;-))
Wszystkim odwiedzającym wątek życzę spokojnych, radosnych świąt z bliskimi i dużo słonka na ogrodowy odpoczynek
Justynko, trzmiel wyglądał na zadowolonego ;-)) A ja miałam radochę z podziwiania i fotografowania
Pat, mój kochany skrytoczytaczu

Dziękuję, że jesteś i czasem dajesz głos
Za komplementy dziękuję, poszłaś po całości

Obrosłam w piórka i oblałam się purpurą

Nie wiem co będę musiała w tym roku pokazać, żeby zasłużyć te wszystkie WIELKIE słowa, ale presja jest ogromna

hahaha, dziękuję, będę się starać, żeby nie zawieść pokładanych we mnie oczekiwań ;-))
Martuś, jestem pewna, że po Twoich zabiegach pielęgnacyjnych ogród momentalnie wróci do formy

Miłego
Ewa, mi tez ulżyło, uwierz mi. Widziałam glicynię po tych przymrozkach u forumowicza ze śląska (Lesioc) - wszystkie kwiaty diabli wzięli, a było ich baaardzo dużo

Strasznie przygnębiający widok?
Aguśka, dobrze, że czereśnie się obroniły?uff. Oby brzoskwinie i inne owocowe nie ucierpiały..., tyle masz tego dobra, zapowiadają się obfite zbiory, trzymam kciuki
Aguś, dzięki! Ciekawa jestem co nowego zobaczę w ogrodzie po tych kilku dniach nieobecności, mam nadzieję, że słoneczko przygrzeje i będa kolejne kwiaty

Pozdrawiam serdecznie
Madzia, dzięki i wzajemnie
Iwonko, przejedżałam nawet przez w piątek Radom (ogromny korek był

) i myślałam o Tobie. Muszę koniecznie Cię kiedyś odwiedzić. Tymczasem, zapraszam do mnie
Cieszę się, ze robinia żyje, to wytrzymała roślinka, choć podatna na złamania konarów..trzeba jej solidnej podpory. Lawenda na pewno odbije, będziesz miała z niej jeszcze pociechę
Biedroneczki pomagają w walce z mszycami
Głóg Paul's Scarlett będzie miał kwiaty!
Blushing Lady zachwyca rozkosznym rumieńcem?
Szachownica Michajłowskiego w szykownej spódniczce
Młode przyrosty na świerku Nidiformis
Paprocie - nerecznica mocna 'Crispa the King'
Pierwszy kwiat Cunnigham's White
Serduszka jest bardzo fotogeniczna...
?i urocze fiołeczki, dostałam je od Ewuni
Udanego świętowania !