Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.4-Aktualny
- ASK_anulla
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 cze 2013, o 13:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.4-Aktualny
Śliczne iryski. Czy to już wielkokwiatowe u Ciebie kwitną? Wszystko piękne, ale rozpoczęłam urządzanie nowego ogrodu od kącika żółto-fioletowego, więc jestem wyczulona na to zestawienie
. Największym arcydziełem natury jest u Ciebie cudna Fiona.

Pozdrawiam, Anna.
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
Potencjalny ogród Anulli cz. 2
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
Potencjalny ogród Anulli cz. 2
Aniu, rewelacyjne zdjęcia, zwłaszcza te z bliska. Miło wpaść po pewnym czasie do Twojego ogrodu i zobaczyć ciekawe rośliny. Pozdrawiam serdecznie 

Pozdrawiam - Dosia
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=67157
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=67157
- byna
- 500p
- Od: 18 maja 2009, o 19:18
Aniu, piękności piękne. Kaiser zjawiskowy. Mam wrażenie, że jest trochę podobny kształtem kwiatu do Multi Blue. A co ty myślisz o tym podobieństwie? Pomiziaj futrzaka ode mnie. 

Aneczka
klemek ślicznie zakwitł, czy to ten z ostatnio kupionych 

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
W Szczecinie już w piątek cudna słoneczna pogoda była.Połowę Polski w ulewie i srugach deszczu.Od Konina zachmurzone
.A lubuskie w słońcu i krótkim rękawku.
Ale dziś już jestem u siebie.Pogoda w końcu i u nas jest piekna.śłońce,ptaków śpiew,pięknie .A jak u was???

ann_30-Aniu Dziękuję bardzo.stram sie pokazać to co jest ładne.Clemek faktycznie jest śliczny i podbił moje serce.
A Fiona,jak to kotek,nie zawsze chce sobie zrobić zdjątko
Pełnik europejski

Any57 Pół Posski uciekałam w deszczu, reszta zacmurzona,ale juz bez.A lubuskie skąpane w słońcu.Ale im fajnie
Kuklik szkarłatny - Geum coccineum

misiaczekm-Piotrze Ja też jak się naogladam różnych kwiatuchów u innych to odrazu jakiegoś mi się chce.
Twoje powojniki są cudne
tulipan elegant lady

spagusia-Andziu /Szczecin pozdrowiony.Przez Wałcz kiedyś przejeżdzałam,pamietam.też ładne miasto
Kwiatuszki to ja wszystkie kocham
Dla was

baasik-BasiuA Fiona też ma jak przystalo, w naszej rodzinie niebieskie oczy,bo wszyscy takie mamy w rodzinie -niebieskie to i ona też
przecież to człkonek rodziny
To iryskie kłączowe,trawiaste.

dusza001-Aniu Dziękuję
A to godzik kamienny w pąkach.

koziorozec-Martuś Dziękuję
Moje hosty w tym roku już nie sa może tak dorobne, bo były mocno dzielone.Wiglgoci to też nie mają za dużo,Zależy z której strony pada deszcz,jak widać rosna pod samym domkiem i pod okapem,i to nie zawsze daje im dostęp do deszczu.Czasami tylko ten pierwszy rząd ma tylko dostęp deszczowy.
A resztę trzeba podlewać od czasu do czasu.Powojnjk kwitnie jeden,drugi zaczyna.Reszta czeka.

Shiz3R-Robercie; Aga1504; anym-Aniu; MariaWy;tesia39-Teresko Dziękuję
Kwiatki to ja wszystkie lubię.A fiona faktyczne jest nasza ulubienica kochana o niebieskich oczkach
Narcyzki jeszcze mało ale kwitną.te w słońcu już dawno przekwitły.

Aneczko1979; Kaiser jest śliczny.ale i Twój Clematis Innocent Blush tez piekność.
Iryski mają swój urok.Każdy coś ma dla siebie
anemony

kogra-Grażynko Bo niebieskie jest piękne.Czy to kwiatuszki, czy to kolor oczu,nawet u kota pięknie wygladają.
Fionka wymizana
Oj,powodzie u ciebie
Mam nadzieje,że nie grożne.słnko już jest to będzie wszystko wsiakać.A jak teraz sytuacja ???

Helen; alicjad31-Alu Kaiser zachwyca codziennie.ale ja tez czekam na następne
Odkładów nigdy nie robiłam
Margo2-Gosiu dziękuję.Makro lubie,można więcej zobaczyć.
A o poranku i z kroplami rosy roślinki wyglądają inaczej,wyjątkowo ładnie.Fiona czasmi da się ichwycić w kadr.To dobrze,że epimedium zimuje bezproblemowo.mam nadzieję,że i u mnie tak będzie.
Makleja Sercowata - 3 razy ją sadziłam ,przez ostanie 3 lata ,nie przyjmowała się
W końcu w tym roku przyjęła się i rośnie

ASK_anulla To nie są irysy wielkokwiatowe,te maja juz paki,ale jeszcze u mnie nie kwitną.Mówisz,że urządzasz kącik żółto-fioletowy,oj będzie pięknie . fiona nasza księżnika wiadoma jest piękna i kochana.
Parzydło

Dobrosia Witaj kochana i zpraszam częście.Dziękuję za pochwały .
Makro bardzo lubię,widać bardziej strukturę roślinki,To co oczy często nie ujrzą.
Hosta 'Dream Weaver'

Anna11 Tak Kaiser był kupiony ponad miesiąć temu już małymi pączkami.Jest śliczny,a wcale go nie planowałam kupić.
Ot,tak samo wyszło.,wszedł i w oczy to go wzięłam
Hosta 'Paradigm'

hosta Crusader

byna-Grażynko. Masz rację te 2 powonjiki są i śliczne i podobne,tylko kolorki ich róznią.Ale ja Multi Blue nie mam.
Fiona pomizana.
Hosta 'Earth Angel

Hosta Fragrant Bouquet

To z jednej srony,następnym razem będzie z drugiej strony druga hostowa

.A lubuskie w słońcu i krótkim rękawku.
Ale dziś już jestem u siebie.Pogoda w końcu i u nas jest piekna.śłońce,ptaków śpiew,pięknie .A jak u was???

ann_30-Aniu Dziękuję bardzo.stram sie pokazać to co jest ładne.Clemek faktycznie jest śliczny i podbił moje serce.
A Fiona,jak to kotek,nie zawsze chce sobie zrobić zdjątko
Pełnik europejski

Any57 Pół Posski uciekałam w deszczu, reszta zacmurzona,ale juz bez.A lubuskie skąpane w słońcu.Ale im fajnie
Kuklik szkarłatny - Geum coccineum

misiaczekm-Piotrze Ja też jak się naogladam różnych kwiatuchów u innych to odrazu jakiegoś mi się chce.
Twoje powojniki są cudne

tulipan elegant lady

spagusia-Andziu /Szczecin pozdrowiony.Przez Wałcz kiedyś przejeżdzałam,pamietam.też ładne miasto

Kwiatuszki to ja wszystkie kocham

Dla was

baasik-BasiuA Fiona też ma jak przystalo, w naszej rodzinie niebieskie oczy,bo wszyscy takie mamy w rodzinie -niebieskie to i ona też

To iryskie kłączowe,trawiaste.

dusza001-Aniu Dziękuję

koziorozec-Martuś Dziękuję

Moje hosty w tym roku już nie sa może tak dorobne, bo były mocno dzielone.Wiglgoci to też nie mają za dużo,Zależy z której strony pada deszcz,jak widać rosna pod samym domkiem i pod okapem,i to nie zawsze daje im dostęp do deszczu.Czasami tylko ten pierwszy rząd ma tylko dostęp deszczowy.

A resztę trzeba podlewać od czasu do czasu.Powojnjk kwitnie jeden,drugi zaczyna.Reszta czeka.

Shiz3R-Robercie; Aga1504; anym-Aniu; MariaWy;tesia39-Teresko Dziękuję

Kwiatki to ja wszystkie lubię.A fiona faktyczne jest nasza ulubienica kochana o niebieskich oczkach

Aneczko1979; Kaiser jest śliczny.ale i Twój Clematis Innocent Blush tez piekność.
Iryski mają swój urok.Każdy coś ma dla siebie

anemony

kogra-Grażynko Bo niebieskie jest piękne.Czy to kwiatuszki, czy to kolor oczu,nawet u kota pięknie wygladają.
Fionka wymizana

Oj,powodzie u ciebie

Helen; alicjad31-Alu Kaiser zachwyca codziennie.ale ja tez czekam na następne

Margo2-Gosiu dziękuję.Makro lubie,można więcej zobaczyć.
A o poranku i z kroplami rosy roślinki wyglądają inaczej,wyjątkowo ładnie.Fiona czasmi da się ichwycić w kadr.To dobrze,że epimedium zimuje bezproblemowo.mam nadzieję,że i u mnie tak będzie.
Makleja Sercowata - 3 razy ją sadziłam ,przez ostanie 3 lata ,nie przyjmowała się

W końcu w tym roku przyjęła się i rośnie

ASK_anulla To nie są irysy wielkokwiatowe,te maja juz paki,ale jeszcze u mnie nie kwitną.Mówisz,że urządzasz kącik żółto-fioletowy,oj będzie pięknie . fiona nasza księżnika wiadoma jest piękna i kochana.
Parzydło

Dobrosia Witaj kochana i zpraszam częście.Dziękuję za pochwały .
Makro bardzo lubię,widać bardziej strukturę roślinki,To co oczy często nie ujrzą.

Hosta 'Dream Weaver'

Anna11 Tak Kaiser był kupiony ponad miesiąć temu już małymi pączkami.Jest śliczny,a wcale go nie planowałam kupić.
Ot,tak samo wyszło.,wszedł i w oczy to go wzięłam

Hosta 'Paradigm'

hosta Crusader

byna-Grażynko. Masz rację te 2 powonjiki są i śliczne i podobne,tylko kolorki ich róznią.Ale ja Multi Blue nie mam.
Fiona pomizana.
Hosta 'Earth Angel

Hosta Fragrant Bouquet

To z jednej srony,następnym razem będzie z drugiej strony druga hostowa

Cudne zdjęcia. Tulipaniki jeszcze widać, że się trzymają niektóre. U mnie konwalie przekwitają, a u Ciebie zakwitają, jak fajnie.
No hosty to masz śliczne, rabatka mi się bardzo podoba z nimi. 

Pozdrawiam, Robert.
- iwwa
- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Aniu, wpadłam do Twojego ogródka i zamarłam
Cudo natury ! a jakie kolory ? niesamowite masz roślinki i rosną u Ciebie wspaniale. Hosty i żurawki czarują , nie wspomnę o innych pięknościach. Wspaniałe cykasz zdjęcia
A boćki podejrzane okiem aparatu - fantastyczne !

A boćki podejrzane okiem aparatu - fantastyczne !
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
- Ivona44
- Od: 31 mar 2013, o 14:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ania u Ciebie, jak zwykle, portretowe szaleństwo, a kociamber boski i powojnik taki rozwinięty
. Pięknie.

Pozdrawiam, Iwona.
- iwwa
- Od: 27 sty 2013, o 18:46
A Fiona niesamowicie piękna kocica ! zapomniałam o niej napisać 

wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
- Wolusia
- 1000p
- Od: 12 sty 2013, o 17:37
Aniu jestem zachwycona zdjęciami. Z roślinek barzdo mi się podobają iryski kłączowe,trawiaste. W zyciu ich wcześniej nie widziałam 

- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Aniu
Twoje zdjęcia zawsze będą mnie zachwycać 

Pozdrawiam Alicja
- misiaczekm
- Od: 31 paź 2009, o 19:32
Hosty w Twoim rejonie powinny być chyba większe...? Karmisz je? Ja swoich nie dokarmiam, oj kłamię, sypie wiosną wszystkim roślinkom, azofoskę...
Ups... Sorrki, już doczytałem informację o mizerności hościanek!!
Hosty mają taką miłą, dającą odpoczynek oczom barwę... Dlatego je lubię!
Widzę, że Ci się płotek brzozowy szykuje do wymiany...
Dziękuję za piękne serce, które nam podarowałaś!! Serduszka choć filigranowa, urzeka swoim kwieciem!!
Ups... Sorrki, już doczytałem informację o mizerności hościanek!!
Hosty mają taką miłą, dającą odpoczynek oczom barwę... Dlatego je lubię!
Widzę, że Ci się płotek brzozowy szykuje do wymiany...
Dziękuję za piękne serce, które nam podarowałaś!! Serduszka choć filigranowa, urzeka swoim kwieciem!!
- any57
- Od: 16 sty 2012, o 16:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
jednym zdaniem ... podróż udana
uciekłaś przed ulewami i zimnicą do słonecznego i ciepłego miejsca,
gdy tam nadciągnęły ulewy to .... wróciłaś do siebie, bo tam już było słonecznie
uciekłaś przed ulewami i zimnicą do słonecznego i ciepłego miejsca,
gdy tam nadciągnęły ulewy to .... wróciłaś do siebie, bo tam już było słonecznie

- baasik
- Od: 29 sie 2013, o 16:23

pozdrawiam ciepło i zielono... Barbara Ogród zimowy cz.1. Ogród zimowy!!! cz.2. - aktualna
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...

Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam