Ja nie mogę się teraz nachylać więc kupiłam sobie hake z długim kijem i na stojąco, a córka na kolana i wybiera ,komedia normalnie

Ale nie zarosłam nawet stwierdziłamdziś ,że jestem odchwaszczona.
Pozdrawiam

nie wiem jakim cudempatusia336 pisze:Też dziwne ,że te działki nazywają się rekreacyjne
oj tame-babcia pisze:Patusiu te działki rekracyjne nazywają ,bo zamiast siłowni rowerów i takich tam mamy haki ,szpadle i ręce urobione po pachy![]()
Ja nie mogę się teraz nachylać więc kupiłam sobie hake z długim kijem i na stojąco, a córka na kolana i wybiera ,komedia normalnie![]()
Ale nie zarosłam nawet stwierdziłamdziś ,że jestem odchwaszczona.
Pozdrawiam
nie jesteś samapatusia336 pisze:Ja też nie umiem usiąść i siedzieć, to jakieś uzależnienie, to grzebanie w ziemiDobrze wiedzieć ,że nie jestem w tym sama
ale te z kropki są jakieś dziadowskie, takie sztuczne i sztywne, a te moje są mięciutkie i fajnie ręka oddycha w nich a nie zaparza siępatusia336 pisze:W kropce tez sa dwie pary za 10zl
u nas cieplutko jak o 22 jechaliśmy to było jeszcze 11 stopni!patusia336 pisze:U nas wieje i jest zimno i nas wygnalo z dzialki.
ja śpiochapatusia336 pisze:Też tak mam, ale zobaczę po południu, na tą chwilę mam lenia