Dorota71-Dorotko,przekazałam zięciowi Twoje uznanie ,po minie widziałam,że był "z siebie dumny"
krzysztof01-Krzysztofie, dziękuję za zwrócenie uwagi,niby taki drobiazg,a jaki ważny
karolacha-Karolino, to "dzieło" zięcia,wiem,że wiele forumowych koleżanek majsterkuje,dzierga itp.- ja nie należę do tego klubu.....
alicja31-Alicjo, czekamy ,czekamy na nasze pszczółki.Domek stoi już na nóżce,czyli słupku...
leszczyna-Krysiu, jak miło,znalazłaś czas żeby napisać.Poczekam do przyszłego roku,poobserwuję,czy pszczółkom i innym owadom spodoba się domek i się wprowadzą. Dalie mają się dobrze,po ostatnich opadach odżyły.Spełniając Twoja prośbę,pokażę kilka odmian,mało prezentowanych,a niektóre pierwszy raz.
duju-Justynko,dzięki za miłą odpowiedź

z zasiedleniem domku dla owadów...poczekamy-zobaczymy.Dzisiaj u nas zimno ,ale były też przebłyski słońca.To zachęciło do pracy przy domu,działka - jutro.
A teraz obiecane dalie Krysi, myślę,że wszyscy chętnie je obejrzą , ponieważ stały się bardzo popularne.....

Breack Out ,jak zapewniał mnie p.Lipień ,konkurentka dla Cafe au Lait do tego niska 90 cm.

Yara Falls

Hollyhil Electra

Clearview Magic

Bahama Red /wys.60 cm/

Arabia

Monko