Hurra mamy piątek
I do tego mam dzisiaj luzy w pracy bo szefa nie ma, dyrektorka nie ma więc normalnie prawie jak wolne

Przynajmniej spokojnie skończę poprawiać intrukcję bo oni mają chyba jakiś 10-ty zmysł i jak tylko zabieram się za czytanie to coś chcą co 5 minut
Joluś - no pogoda nam zaszalała, kwiatkom się pomerdało już całkowicie jaka to pora roku

jak tak dalej pójdzie to nam zaczną jabłonie kwitnąć

pelaśki wczoraj podlałam, mają się dobrze, ale muszę skoczyć do nich na dokładniejsze oględziny żeby chociaż uschnięte listki poobrywać
Małgoś Pepsi - ja mam pelargonie z sadzonek, zamawiałam konkretne odmiany w sprzedaży przez internet na
http://www.fuksjana.pl - to sklep forumka Adriana. Część mam z wymian i mam nadzieję jeszcze zdobyć kilka ciekawych odmian na wiosnę
Kasiu oxalis - mordeczko jak ja się cieszę że wróciłaś do nas

Pelargonie polecam z całego serca bo są cudne, niekłopotliwe i takie różniaste
Dorotko Keetee - halo halo

wczoraj wpadłam w papierkową robotę po uszy, jakoś nawet większego natchnienia na fo nie miałam

u mnie dzisiaj jak zawsze pochmurno, ponuro, szaro i wieje
Małgosiu - dzięki kochana

ale na pewno są osoby co mają i większe doświadczenie i większe kolekcje

ja też zimuję obcięte ale już tak ładnie puściły odnóżki i po świętach to już na spokojnie można będzie robić sadzonki

Czytałam o tej metodzie zimowania pelargonii z wieszaniem, mam nadzieję że ci się uda
Małgosiu Małgolinko - wczoraj kawusię z Toba przegapiłam

, dzisiaj zapraszam
Gosiu Koniczynko - a widzisz, ja te dwie chciałam wyrzucić ale zachowałam mateczniki dla kochanych forumek
Coś kolorowego na ten pochmurny dzionek:
No i mój kudłacz i jej ulubione miejsce - balkonik