Agnieszko siatkę w zasadzie należy tylko dobrze spiąć
-ja użyłam plastikowych zaciskaczy-i na pewno będzie się trzymać. Trzymam kciuki

Wybrałaś odmianę winobluszczu?
Monisu wiadomo o co
cho 
. Większość mężczyzn nie zwraca uwagi na detale, które potrzebne są kobiecie do zaspokojenia potrzeb wizualnych np. w przypadku kominka . Znam to doskonale
Dzisiaj do świecznika dokupiłam dwie małe klatki

. Znowu przejeżdżałam obok FP

. Następnym razem wyślę eMa do tego Klienta
Fajnie by było, gdybyś jakieś drzewo zaplanowała- z samymi krzewami to jakoś tak.. płasko..

Tyle jest odmian wąskich do wyboru, że na pewno cos fajnego wybierzecie. Ja do siebie na róg działki zaplanowałam 2 klony scanlon- rosną do szerokości 3-4m, a kiedyś szukając drzew w katalogu, natknęłam się i na takie prawdziwe fastigiaty- o szerokości 1-2m jarzębiny, czy brzoza fastigiata o szerokości do2m.
dziękuję za info w sprawie drzewek. Fajnie wygląda jarząb i jest stosunkowo niski. Ostatnio znalazłam brzozę dwupienną w necie-dorasta do ok.3m wysokości...i oczywiście nie zapisałam, a teraz nie mogę znaleźć
P.S już wiem..Little King-trochę krzaczasta, ale można zrobić ładną koronę
Aga tak, facet przebił wszystko w dniu wczorajszym

. Szalenie mi schlebiasz
Jolu przede wszystkim dziękuję za morze informacji na pw związanych z firmą G, to są ważne odnośniki. Ogólnie powiem, że raczej pozytywne

Też jestem zdania, że ja tam będę spędzać czas, a nie osoby tworzące ogród..., zatem będę walczyć

Żartuję, na pewno dojdziemy do porozumienia

.
Bogusiu Agatko ja żyję bardziej tym projektem niż wyjazdem, który już tuż tuż

Musi być
piknie, przecież po to ta inwestycja
Jagodzianko dzień dobry

. W marudzeniu, to ja akurat jestem dobra

. Dzisiaj tak namarudziłam Panu Policjantowi, że mi nawet upomnienia nie dał, a mógł
wlepić 400 zł. Fajny facet się trafił, pogadaliśmy jeszcze ze 20 min zanim odjechałam
Iwonko 
dzisiaj dokupiłam klatki aby postawić po bokach