Moje ogródkowe zmagania cz.4

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Moje ogródkowe zmagania cz.4

Post »

Chodziło mi o to, że jak byłam w sobotę we FP, to jeszcze go nie widziałam :)
Piękny! Też tak mam!
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Aczkolwiek my też pokazujemy w ogrodach wszystko co najlepsze, czyż nie? :wink:
Januszu ostatnio w wielu wątkach głównie ptaszki ;:306. Kwestię młodego Pana opiszę tak: FUJ :!: Dobrze, że się w biurze nie rozebrał
Aga ok, nie załapałam ;:223 . Świeczniki wyciągnęli wczoraj. Za mną gonił facio aby przykleić cenę. Swój wyciągnęłam niemalże z pudełka. Nabyłaś coś w sobotę? Sorki, może pisałaś, ale ostatnio kiepsko u mnie z czasem. Były też pojedyncze, do powieszenia na ścianie, też piękne
Awatar użytkownika
alphax
500p
500p
Od: 26 maja 2012, o 11:35

Post »

Naturalnie to był żart z mojej strony. Czy komuś takiemu nie przyszło do głowy że tym samym zamyka sobie furtkę? Całkowicie bez wyobraźni ;:185
Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Janusz, nie bez powodu napisałam, ze mu wiatr miedzy skroniami hulał :;230. Poza tym zmieniał prace raz w miesiącu, wiec o czymś to świadczy. Dziewczyny, chyba chciały nas rozbawic zapraszając go na spotkanie.
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Madziu siatkę plastikową i my braliśmy pod uwagę ale chyba ze względu na kolor będziemy musieli wybrać metalową. Pozostaje tylko opracować system zamocowania.
Winobluszcz się czepia nogi ale bardzo słabo, po pewnym czasie zjeżdża i dlatego o to musimy w tym roku dopracować :wink:
Świecznik na komiku idealny ;:138
Awatar użytkownika
Monika-Sz
1000p
1000p
Od: 4 maja 2013, o 22:46

Post »

Madziu- świecznik boski! Świeczki poza tym wyglądają niezwykle apetycznie ;:oj
Mój Mąż się dziwił, a później już tylko śmiał i z politowaniem kiwał głową, jak przez miesiąc dogadywałam kształt kominka z firmą i uparcie drążyłam temat półki- że musi być jakaś półka.. W kilku mailach tłumaczyłam i opisywałam co chcę, a projektant ciągle wysyłał złe wizualizacje.. W końcu dali maila do przeczytania jedynej projektantce z firmie- i bingo :lol:

Bardzo dobrze, że sama siebie namówiłaś na ten świecznik- super pasuje do kominka;:180
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Madziu uśmiałam się historią Pana w slipkach :;230 Czasami drobne wydarzenie potrafi poprawić humor na długo 8-)
Świecznik przepiękny..... ja w ogóle cały czas jestem pod wrażeniem Twojego cudnego, klimatycznego domu ;:167
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Magda, fajny świecznik kupiłaś, bardzo w twoim stylu. Prezentuje się świetnie na tym kominku, miałaś oko ;:333
Co do piątku, to trzymaj się swojej wersji, nie daj zagadać a z pewnością będzie pięknie. Ty wiesz czego oczekujesz a projektant musi się dopasować. Mi się najbardziej z jej projektów podobał ogród preriowy (jeżeli dobrze pamiętam nazwę) z trawami, peerowskią i takie tam. To pokazuje że potrafi się dopasować do potrzeb klienta. Czego ci z całego serca życzę ;:215

Akcja z facetem z ogłoszenia - rewelacja, obśmiałam się zdrowo :;230
Awatar użytkownika
BOGULENKA
500p
500p
Od: 23 lis 2012, o 13:28

Post »

Witaj Madziu, świecznik piękny. I ja życzę owocnych naraz z projektantką, nie zgadzaj się na nic do czego nie jesteś w 100 % przekonana. To Twój ogród, Ty w nim rządzisz. Na pewno będzie pięknie.
Pozdrawiam i serdecznie zapraszam do siebie, Bogna
Żabia Łąka
Awatar użytkownika
gatita
500p
500p
Od: 15 kwie 2011, o 10:16
Kontakt:

Post »

Pan w slipach miszcz ;:215 .
Świecznik cudny, pięknie się u Ciebie prezentuje !
A z projektem wybrzydzaj ile się da, w końcu klient nasz pan :;230. Strasznie jestem go ciekawa !
Gatita I,Gatita II
Zapraszam ! Agata
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

Madziu, dziękuję za zdjęcie. Przepiękny, wybrałaś idealne miejsce!!
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agnieszko siatkę w zasadzie należy tylko dobrze spiąć-ja użyłam plastikowych zaciskaczy-i na pewno będzie się trzymać. Trzymam kciuki ;:215 Wybrałaś odmianę winobluszczu?
Monisu wiadomo o co cho ;:113. Większość mężczyzn nie zwraca uwagi na detale, które potrzebne są kobiecie do zaspokojenia potrzeb wizualnych np. w przypadku kominka . Znam to doskonale
Dzisiaj do świecznika dokupiłam dwie małe klatki ;:223 . Znowu przejeżdżałam obok FP ;:223. Następnym razem wyślę eMa do tego Klienta ;:306
Fajnie by było, gdybyś jakieś drzewo zaplanowała- z samymi krzewami to jakoś tak.. płasko.. :lol: Tyle jest odmian wąskich do wyboru, że na pewno cos fajnego wybierzecie. Ja do siebie na róg działki zaplanowałam 2 klony scanlon- rosną do szerokości 3-4m, a kiedyś szukając drzew w katalogu, natknęłam się i na takie prawdziwe fastigiaty- o szerokości 1-2m jarzębiny, czy brzoza fastigiata o szerokości do2m.
dziękuję za info w sprawie drzewek. Fajnie wygląda jarząb i jest stosunkowo niski. Ostatnio znalazłam brzozę dwupienną w necie-dorasta do ok.3m wysokości...i oczywiście nie zapisałam, a teraz nie mogę znaleźć ;:145
P.S już wiem..Little King-trochę krzaczasta, ale można zrobić ładną koronę
Aga tak, facet przebił wszystko w dniu wczorajszym ;:306. Szalenie mi schlebiasz ;:168
Jolu przede wszystkim dziękuję za morze informacji na pw związanych z firmą G, to są ważne odnośniki. Ogólnie powiem, że raczej pozytywne ;:215 Też jestem zdania, że ja tam będę spędzać czas, a nie osoby tworzące ogród..., zatem będę walczyć ;:306 Żartuję, na pewno dojdziemy do porozumienia ;:108.
Bogusiu Agatko ja żyję bardziej tym projektem niż wyjazdem, który już tuż tuż ;:113 Musi być piknie, przecież po to ta inwestycja ;:112
Jagodzianko dzień dobry :wit. W marudzeniu, to ja akurat jestem dobra ;:215. Dzisiaj tak namarudziłam Panu Policjantowi, że mi nawet upomnienia nie dał, a mógł wlepić 400 zł. Fajny facet się trafił, pogadaliśmy jeszcze ze 20 min zanim odjechałam ;:215
Iwonko ;:196 dzisiaj dokupiłam klatki aby postawić po bokach :roll:
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Też tam myślałam że wystarczy spiąć spinkami. Winobluszcz przy reklamie już rośnie a nad powojnikami nadal myślę ;:224
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jeny, faktycznie pisałaś, że się chwyta, ale słabo ;:223 Na siatce świetnie się będzie piął - dobra decyzja
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Madziu, ja czasami bywam w stolycy....a zdradź, gdzie ten Twój ulubiony sklep FP się znajduje?? Może jadąc do rodzinki, skręcę również ;:196
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”