Nasze marzenie - część druga :-)
Re: Nasze marzenie - część druga :-)
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam
- Mandragora
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 maja 2008, o 16:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Madzia w sobotę na forum?
Już się wystraszyłam, że coś Wam wypadło i nie pojechałaś.. A tu widzę na działeczce internet
Wiesz, że moja Flammen się wzięła w garść? W ostatniej chwili, bo dziś miałam ją wykopać, a tu nowy zauważyłam nowe listeczki 
-
Pashmina2006

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Duszyczko to podnosząca na duchu informacja. Czekam na fotki
. Będę szła Twoim tropem. Muszę nauczyć się je obsługiwać gdyż mam chrapkę na więcej. 
Milenko mąż padł a ja siedze na tarasie z psem i piszę z wami na tablecie. Także trochę nie wygodnie ale ważne że necik śmiga. Żaby mi tak rechoczą że szok. Prawdziwy koncert dają. U mnie tak dostojnie a u sąsiada obok tak dziwnie jak przekupki na rynku hehe. Noc całkiem ciepła. Nawet kilka gwiazdek na niebie. Ryby chyba zgłodniały bo też cmokają. Szkoda że nie wcześniej jak wędki są w ruchu. Twoha flamm się wystraszyła że ją wreszcie wywalisz i dlatego ruszyła hehe
Milenko mąż padł a ja siedze na tarasie z psem i piszę z wami na tablecie. Także trochę nie wygodnie ale ważne że necik śmiga. Żaby mi tak rechoczą że szok. Prawdziwy koncert dają. U mnie tak dostojnie a u sąsiada obok tak dziwnie jak przekupki na rynku hehe. Noc całkiem ciepła. Nawet kilka gwiazdek na niebie. Ryby chyba zgłodniały bo też cmokają. Szkoda że nie wcześniej jak wędki są w ruchu. Twoha flamm się wystraszyła że ją wreszcie wywalisz i dlatego ruszyła hehe
- iwwa

- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Madzia, ale Ci dobrze
Przyjemnie tak na tarasiku posiedzieć w towarzystwie kumkających żabek
)
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
-
Pashmina2006

Asiu czasami mam ich dosyć. Dziś akurat nie, ale czasami spać nie daja. Jak ja bardzo proszę żeby jutro była ładna pogoda..... A Ty jutro jedziesz na działkę?
- Mandragora

- Od: 25 maja 2008, o 16:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mówisz, że noc ciepła? Ja właśnie wyskoczyłam schować środek na mrówki, który zostawiłam na studni, torebka strasznie namokła, taka wilgoć z rosy. U mnie tylko 13 stopni, ale najważniejsze, że w dzień cieplutko
Ty masz tam full cywilizację - u mnie tylko net z plusa ewentualnie, t-mobile tak kiepski, że ciężko się dogadać, a o orange w domu można zapomnieć
Ale za to właśnie lubię tę moją wiochę 
- iwwa

- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Ha, ha wyobrażam sobie, że żaby z rechotem mogą być uciążliwe
"Moje" są dosyć daleko od nas, to tak głośno nie jest, a jednak rechot dochodzi do uszu, to nie wiem jakbym miała tak blisko ? Ale wydaje mi się, że to miła rechocianka na dobranoc
Jak ze wszystkim, mnie czasami ptaki rano budzą, tak świergolą. I to mi przeszkadza, bo już nie mogę spać od świtu
Jutro chyba nie pojadę na działkę, sam mąż się wybierze, ja jestem umówiona z ciocią na spotkanie rodzinne - to starsza osoba - ma nam opowiadać historie przodków moich... ale tak do końca nie wiem - wizyta miała być potwierdzona, a cisza.
Jak ze wszystkim, mnie czasami ptaki rano budzą, tak świergolą. I to mi przeszkadza, bo już nie mogę spać od świtu
Jutro chyba nie pojadę na działkę, sam mąż się wybierze, ja jestem umówiona z ciocią na spotkanie rodzinne - to starsza osoba - ma nam opowiadać historie przodków moich... ale tak do końca nie wiem - wizyta miała być potwierdzona, a cisza.
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
-
Pashmina2006

Ja tylko w plusie jestem także problemu nie mam. Telefony wszędzie mają zasięg a internet jeśli chodzi o 3g to wszędzie a lte to tylko u mnie na podwórku i w domku. A kawałek dalej u rodziców w domu to już nie ma. Tylko 3g tam działa. Ale mnie to obojętne byle by chodził. Plus od zawsze tu miał dobry zasięg. A moja mama w orange to w domu nie pogada. Na dworzu musi być. A pamiętam jeszcze z pięć lat temu żeby tu z orange zadzwonić to trzeba było na kawałek słupa od latarni wchodzić. Ja tam w plusie mam wszędzie zasięg. Czy to tutaj, czy w windzie czy piwnicy. Także nie narzekam. No u mnie też wilgotno ale zimno nie jest. Całe szczęście. W końcu mamy czerwiec.
Asiu no to bardzo interesujące spotkanie Cię czeka. Ja to lubię słuchać takich historii. Baaardzo. No u mnie ptaki jak ciepło było to w lesie od czwartej tak świergoliły że sie podniosłam z łóżka. A jak tak zimnawo to ich aż tak nie słychać. Już chyba wolę żeby mnie budziły i żeby jednak ciepło było.
Asiu no to bardzo interesujące spotkanie Cię czeka. Ja to lubię słuchać takich historii. Baaardzo. No u mnie ptaki jak ciepło było to w lesie od czwartej tak świergoliły że sie podniosłam z łóżka. A jak tak zimnawo to ich aż tak nie słychać. Już chyba wolę żeby mnie budziły i żeby jednak ciepło było.
- ewa_rozalka
- 1000p

- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cześć Madziu ,pozdrawiam Cię z ranka .Pogoda u mnie piękna ,słonko świeci i jest cieplutko .Wspaniałej niedzieli Ci życzę . 
- DuczekiOsia
- 1000p

- Od: 10 sie 2012, o 08:38
- Kontakt:
Madziu
jak u Ciebie bo u nas pięknie
słonko i chyba wyskoczymy z dzieciakami do zoo
działka niech porządnie wyschnie i odmoknie bo na razie kosić nie mogę... , milej niedzieli 
-
Pashmina2006

Witajcie 
Ewciu dziękuję. U mnie do południa było ładnie. Teraz deszczowo i burzowo.
Osiu to wspaniale. Ja jak dziecko, uwielbiam zoo. Nie wierzę w reinkarnację ale gdybym wierzyła to jest spora szansa że byłam kiedyś lwicą. Taki mam teraz znak zodiaku. Uwielbiam lwy i tygryski. Niedziela u mnie kiepska. Zdąrzyłam przed deszczem podsypać trawnik nawozem. Weekend szybko leci a w tygodniu dni się tak dłużą
Ewciu dziękuję. U mnie do południa było ładnie. Teraz deszczowo i burzowo.
Osiu to wspaniale. Ja jak dziecko, uwielbiam zoo. Nie wierzę w reinkarnację ale gdybym wierzyła to jest spora szansa że byłam kiedyś lwicą. Taki mam teraz znak zodiaku. Uwielbiam lwy i tygryski. Niedziela u mnie kiepska. Zdąrzyłam przed deszczem podsypać trawnik nawozem. Weekend szybko leci a w tygodniu dni się tak dłużą
- Sylwia85
- 1000p

- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Witaj Madziu
Jak mija weekend? Co słychać?
Jak mija weekend? Co słychać?
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Pashmina2006

Ewuś już wróciliśmy. Pogoda była coraz gorsza. Po drodze znowu powodzie
Ludzie zalane mają partery, garaże i piwnice. No i wypadki. Niestety jezdnia śliska plus brawura nigdy się dobrze nie kończy.
-- 9 cze 2013, o 18:14 --
Sylwuś dla mnie już weekend dobiega końca. Jestem zadowolona bo zalewanie słupków właściwie zakończone. Zostało zalewanie słupka do furtki
-- 9 cze 2013, o 18:14 --
Sylwuś dla mnie już weekend dobiega końca. Jestem zadowolona bo zalewanie słupków właściwie zakończone. Zostało zalewanie słupka do furtki
- DuczekiOsia
- 1000p

- Od: 10 sie 2012, o 08:38
- Kontakt:
oo to widze że jednak coś udało sie zrobić mimo zlej pogody
przyszły weekend na pewno będzie lepszy i ladniejszy