Małgosiu - Powiększ koniecznie Liliową kolekcję , bo one są śliczne a poza tym można je sprytnie upychać pomiędzy w zasadzie wszystkim
Co do prawka no będę musiała pomyśleć , tak jak już kiedyś wcześniej pisałam. Potrzebuję czasu na zdecydowanie i pokonanie strachu mimo wszystko
Auto ty wygoda , ale boję się że będę podchodzić z 11 razy tak jak już kiedyś słyszałam

Ale będzie wstyd
Grażynko - Tak myślę że w tym roku spróbuję i wsadzę kilka do doniczek , sama jestem ciekawa jak będą się zachowywały ???
Może nawet wcześniej zakwitną
Madziu - Nie ma , nie ma czego zazdrościć

Miniony tydzień miałam okropny , ta zmiana planu która mnie zupełnie wybiła z rytmu.
Sama nie wiedziałam kiedy im dawać obiad a kiedy kolację , normalnie obłęd. W dodatku dopadło mnie jakieś grypsko - katar , kaszel , ból wszystkich kości i mięśni.
Już jest troszkę lepiej ale jak jestem na tabletkach gdy przestają działać znów osłabienie , mam nadzieję że ten tydzień będzie już wyglądał inaczej
Aurelko - Takie kobitki mówisz popitaśne czyli mam rozumieć sympatyczne
Paulinko - Dziękuję i życzę udanego nowego tygodnia
Joasiu - A to pech z tymi liliami

Ale miej nadzieję że kolejne egzemplarze będą lepiej zimowały - trzymam kciuki
Ulu - A widzisz mam wątek ogrodowy i to nawet dłużej niż ten drugi. Więc życzę miłego czytania , mam nadzieję że ci się będzie podobać
Aniu - Orientalne i ich pochodne są naprawdę warte grzechu , maja duże kwiatki i obłędny zapach. Dobrze że już jesteś zdecydowana !!!
U mnie słonko i temperatury iście kwietniowe
Sylwio - Gratuluję asertywności kupię jedną , u mnie najczęściej wygląda jedną a może jednak dwie
Ale i tak uważam że najgorzej ze mną pod względem ogrodowych chciejstw nie jest , ale co roku i tak zamawiam i kupuję więcej co będzie w przyszłym roku
Jak na razie trudniej mi się oprzeć dekoracjom dla domku , a to może dlatego że jestem strasznym domatorem
Dzisiaj byłam w Ikei i jak zwykle coś do koszyka wpadło , ale takie zakupy lubię.
A co do pomysłów naszej oświaty to w ogóle się nie wypowiadam
Reniu - Moja kolekcja

bardzo cieszę że ci się podoba oby równie cieszyła i w tym roku !!!!!!!!!
Ostatnie dni piękne , wiosenne ale ja jeszcze ogrodowo nie szaleję. Mam nadzieję że w tym tygodniu chociaż coś zrobię.
Nie chcę za szybko zaczynać , bo ja potem strasznie grzebię i podglądam. Chociaż stwierdzam ,że jednak coś posprzątam aby właśnie potem za dużo nie pouszkadzać jak będzie już wschodzić.
Pięknie kwitną przebiśniegi , i już jestem pewna że jesienią stanowczo dosadzam tych pięknych maciupkich kwiatków
Dziś kupiłam Hortensję kwitnącą , na razie będzie w domku a potem pójdzie do ogrodu. Może jutro dodam zdjęcia aczkolwiek nie obiecuję , gdyż mam szeroko zaplanowany ten tydzień i ogrodowo i domowo.
Życzę udanego nowego tygodnia i również życzę tego aby ta słoneczna pogoda która u większości z nas panuje , nie uciekła sobie