Witajcie w mojej "bajce" no.....w końcu wiosna :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witajcie w mojej "bajce" no.....w końcu wiosna :)

Post »

Tadam....patrzcie co mam znowu na koreance....szyszunie ;:114

Obrazek

Kochani..ogród cały mokrótki...ale od rana nie pada...wczoraj wieczorem nawet wpadło sloneczko baj powiedzieć....dzisiaj ponoć ma być ładnie....ano czekam :uszy

Ewcia...jak by nie nazywać dla mnie to kicha i tyle,rabaty sa naokołp kichy...a roaliny na bogato. ;:306 ...to sie pomiesciły...narysuję moze szkica to ogarniesz toto ;:108
Julus nie mogłam uwierzyc,ze masz słońce...no cóz,czekam a moze akurat wpanie i do mnie ;:224
Pat...oki...to czakam ;:303 Qurcze tylko niech nie smaży niemiłosiernie od razu ;:3
pacynko..Pomponellke cud rózyczka..słowo, kupuj w ciemno...ja się zamysliłam nad szczepioną...moze kiedys :uszy
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Rysiu tyle cie nie było...ja tez sie gubię na f.o....Ciekawa jestem ile masz pomidorasków na ten sezon...zaraz lece poogladać co tam u Ciebie , miłej niedzieli :wit
Jadziu na razie nie pada u mnie,,,ale pochmurno i cos mi sienie chce wierzyc w te ładne prognozy....Tulipanki urocze...nie moe się napatrzeć ;:108
Kasia dawaj to słonko dawaj..u mnie nic a nic nie widać...ani kawałeczka ;:185 Serduszki ci urosna....za rok beda dyndały jak ta lala :uszy
Grazynko...majóweczka jak to by powiedziec...przechlapana, z doskoku jestem w ogródku....ale przybajmniej podlało ;:306
Marysiu pogodę mamy taka samą...niestety....Chce mi się słońca ;:303 baaardzo ;:303 Co do roslin...to tym razem poczta przegięła...ja optymistką jestem...ale chyba po nich ;:145
Beti wczoraj był taki leniwy dzień...dzisiaj sobiezyczę inny ;:172 No i słońca sobie zyczę ;:303 I Tobie tez kochana...jak ta różane królestwo :wit
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ja swoje zrobiłam, słonce oddałam, bo u nas nie ma, a gdzie ono poszło to już nie wiem ;:224
Awatar użytkownika
bonia244
1000p
1000p
Od: 19 lis 2010, o 08:18
Kontakt:

Post »

survivor26 pisze:Wpadam na kawusię i podzielić się dobrą nowiną: deszczu nie ma ;:138 A jak u nas nie ma, to znaczy, ze jutro słońce dojdzie do centrum i na południe, więc nie smutajcie, niedziela będzie ładna :wink:
Chyba Pat miała rację od rana świeci pięknie słoneczko i oby tak do wieczorka ;:173

Doroniu jak długo masz koreankę znaczy się jaka stara i jaka ono wysoka ;:306
kawkę poproszę na me posklejane jeszcze ślepia :;230
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

Dorcia, ja mam ;:3, a Ty?
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pat oddałaś słońce...o matko to ty masz dobre serce no ;:4
Bonia ta moja korenka to jakas karłowata jest. albo cóś...mam ją długo....teeraz jest na moją wysokośc....ok170 ma,to pewnie jakaks odmiana kompacta , co mi akurat pasuje.U mojje znajomej koreanki szyszkowałuy bardzo szybko ....moja dopiero trzeci rok a rośnie z 10 na pewno ;:108 Lece po kawke dla nas ;:65
Beti no nie mam słońca no....ani ciutki ;:145
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Witaj Dorotko niedzielnie.Dziś pewnie nie polecę na górkę bo moja córka zbiera sie do odjazdu,ale od jutra jestem na urlopie :tan
to będę hasać po górce.
Śliczne te twoje roślinki ,oczy można zgubić ;:196
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

Doti ja już ''po'' jestem , dziękuję. Jak zwykle 5.10 bez budzika ;:131 Wewnętrzny mam czy co :?: ;:oj ;:131
U mnie nie pada, choć wilgoć w powietrzu wisi . Na parapetach nie podlewam , ciągle mokro mają. :shock: Taka ''kompakt'' koreanka i po mojej głowie się pląta.Mało miejsca , taka by gdzieś weszła.
Effcia , Ty lepiej nie hasaj , kozicą nie jesteś. :wink: Mokro i o nieszczęście nietrudno. Szkoda by było. ;:168
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Effciu a wątek :wit watek miałas otworzyć no ;:303 Na pewno na twojej górce slicznie...juz ja to czuję ;:172
Tadziu ten nasz budzik...ale ja go lubię :wink: U mnie ciagle bez słońca i w powietrzu tyle wilgoci i taka mgiełka ....koreanka moja jest nn, dostałam ja dawno temu, i wnerwa miałam,ze tak powoli rosnie...a tera mi to pasuje :uszy

Obrazek

Obrazek

o...tak o jest u mnie , mgliscie ,pochmurno i kropelkowo :roll:
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

donoszę z ostatniej chwili...
wyszło słońce ;:138 my wybywamy do obiadku, miłej niedzieli ;:4
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Dorotko u mnie słoneczko przesłaniane chmurkami, ale dobre i to po tylu mokrych dniach teraz niech tylko wsiąka szybko!
Smacznego obiadku ! i miłej niedzieli ;:196
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Dorotko miłej niedzieli słonecznej,u mnie od rana słońce:)
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56

Post »

;:3
Przymglone, ale piękne. Roślinki mają raj u Ciebie - ciepło i wilgotno. Niby mały kraj, a różnice ogromne. :lol:
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

U mnie było ślicznie i długie godziny spędziłam w ogródku na nic nie robieniu, a raczej na robieniu różanego przeglądu .Doktorek dostał popalić od mszycowatych i to ostro .Biedak nie wiem czy uda mu sie zakwitnąć tego roku ,a tak dobrze sie zapowiadał ;:145 .Burgundowi też przylepiły sie mszycowate ,ale o ma już nawet pączusie malusie ,ale ma jako 1 róża :heja .Teraz to już chyba wszystkie pójdą w jego ślady
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

I jestem ;:138 Słoneczko mnie przywitało z rana ;:138
kawkę już targam ;:304
Alez był wczoraj sliczny dzionek...ja miałam wrócic na obiad...a dzień potoczył sie spontanicznie ,zupełnie inaczej...wyladowalismy na grillkowym obiadku u znajomych, i posiedzielismy w pieknych okolicznościach przyrody do wieczora :uszy
Marysiu dziękuję za zyczenia...niedziela była bardzo udana ;:196
Aneczka u mnie tez był ładny dzień....i dzisiaj zapowiada się powtórka ;:224 Niech tak bedzie , miłego ;:196
Helenko mgiełka ustapiła i był na prawde ładny dzień wczoraj...a dzisiaj tez czyba bedzie takowoż ;:215 miłego ,byłam u ciebie ...w końcu
Jadziu u mnie mszyc nie widziałam jeszcze i ooby tak zostało....moz prysnę profilaktycznie pokrzywą...co :?: Doktorka mi żal ;:145 bardzo ;:145
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”