świat roślin ewy rozalki część trzecia
Re: świat roślin ewy rozalki część trzecia
Ewuniu dzieje się u Ciebie, oj dzieje i to w jakim tempie. Wkrótce kolejną część wątku będziesz otwierała.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewuś wiesz może co oznaczają oznaczenia przy wątku takie serce z przekreślonym kółkiem?
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Madziu
taka ikonka oznacza, że: "... Autor wątku nie życzy sobie postów off-topicowych typu: zaznaczanie wizyt, życzenia, itp. treści. Priorytetem dla Niego w Jego wątku jest poruszanie spraw typowo roślinnych."
Tu możesz poczytać na ten temat http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=1&t=50440

Tu możesz poczytać na ten temat http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=1&t=50440
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź.. różne rzeczy mi do głowy z tym przychodziły. Teraz już wszystko jasne 

- Mandragora
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewa dziękuję
To w takim razie muszę ziemi dokupić i pokombinować z doniczkami, bo deficyt, część powkładałam do małych wiaderek po farbach
A my już z Jadzią kombinowałyśmy, że może wystarczy dorzucić im ziemi do tych sklepowych woreczków... Ale z tego co piszesz, to chyba nie.

- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Życzę żeby dzień był lepszy od poprzedniego i bardzoej słoneczny
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- anastazja B
- 1000p
- Od: 3 mar 2013, o 09:44
Ewo dzisiaj ja wpadłam życzyć Ci super miłego dnia
No i żeby nasze kwiatki jak najszybciej cieszyły się pięknym słoneczkiem
i cieplutką ziemią 

No i żeby nasze kwiatki jak najszybciej cieszyły się pięknym słoneczkiem

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Witaj Ewuniu z rana 

- Mandragora
Ewuś, słonka na cały wtorek dla Ciebie

- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
JADZIU zima za oknem to chociaż się pośmiejemy .JARZĘBINKO ,ja podziwiam Twoją odwagę ,że ty się burzy nie boisz .Co do róż ; w kopcowaniu ich pomaga mi mąż ,wyżej nigdy nie zabezpieczam .Jakoś się oboje wyrabiamy do świąt ,a jak nie ma mrozu ,to i po świętach. MADZIU jakoś damy radę. .JULIANKO sezon wiosenny się zacznie ,a forumowy zakończy .HALINKO pięknie odpowiedziałaś ,bo ja nie wiedziałam.MILENKO ,w woreczkach będzie za mało .Muszą być przysypane .SYLWUNIU ja też Ci życzę miłego dnia .BEATKO dziękuję za piękne pozdrowienia ;życzę tego samego .
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Piękne słoneczko mi świeci, równie piękny mróz mrozi
Burzy się boję, bo wiem, co potrafi. Jednak samo zjawisko mnie nie przeraża. Wyłączam urządzenia elektryczne z sieci, bo byłoby mi nieprzyjemnie kupować nowe, ale to raczej rozsądek niż lęk. Chętnie otwieram okna, czasem wszyscy wychodzimy przed dom albo stajemy w otwartych drzwiach, żeby sobie popatrzeć

Burzy się boję, bo wiem, co potrafi. Jednak samo zjawisko mnie nie przeraża. Wyłączam urządzenia elektryczne z sieci, bo byłoby mi nieprzyjemnie kupować nowe, ale to raczej rozsądek niż lęk. Chętnie otwieram okna, czasem wszyscy wychodzimy przed dom albo stajemy w otwartych drzwiach, żeby sobie popatrzeć

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
No właśnie, w ten sposób to i my podziwiamy burzęewamaj66 pisze:Piękne słoneczko mi świeci, równie piękny mróz mrozi![]()

- Mandragora
Dziewczyny, ja też lubię podziwiać burzę z daleka. Gdy montowali nam antenę do netu na dachu, to tylko błagałam, żeby nie na najwyższym punkcie dachu, żeby nie zwabiała piorunów... W bloku jakoś burze mnie nie ruszały, ale coś czuję, że w domu będę "robić w portki" (mimo piorunochronów)...
Ewcia, słoneczka życzę, o mnie dziś zapomniało 

- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
A ja najlepiej lubię oglądać burzę w telewizorze
-- 26 mar 2013, o 08:52 --
Milenko ja w bloku też się nie boję .U mnie od rana słonko ,czego i tobie życzę .
-- 26 mar 2013, o 08:52 --
Milenko ja w bloku też się nie boję .U mnie od rana słonko ,czego i tobie życzę .