Mogło być inaczej ....

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mogło być inaczej ....

Post »

Moje lilie zostawiłam w pokoju za drzwiami ,i nawet nie zaglądam :?:
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Asiu lilia azjatycka chianti rózowo biała to jedna odmiana, a druga orientalna casa blanca. To tak na próbę :) Misiu posadzone lilie mam w doniczkach. Komórkę mam. Ale miejsca już brak :)
Awatar użytkownika
misia53
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 paź 2011, o 00:32
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Asiu ,sama wiesz ,jak człowiekowi coś w oko wpadnie ,to nie darady się oprzeć,ja to już się chyba uzależniłam ;:7 ;:7 obiecuje ze stop ale siła wyższa,jak do sklepu wejdę i widzę kwiaty to pierwszy mój kierunek.

-- 25 mar 2013, o 20:33 --

Madziu nie przesadzasz czasem ,na pewno jakieś miejsce ,na pudełeczko by się znalazło.
Mój ogród - moje marzenie
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
iwwa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sty 2013, o 18:46

Post »

misia53 pisze:Asiu ,sama wiesz ,jak człowiekowi coś w oko wpadnie ,to nie darady się oprzeć,ja to już się chyba uzależniłam ;:7 ;:7 obiecuje ze stop ale siła wyższa,jak do sklepu wejdę i widzę kwiaty to pierwszy mój kierunek.

.
Noooo, tak Misiu znam to uczucie... :tan Ale ja postanowiłam na razie nie zagladać do sklepów z roślinkami, bo wiem jak to ze mną będzie ;:65
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
Awatar użytkownika
misia53
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Asiu, ja to się zastanawiam ,co to będzie za kilka latek rabaty coraz wicej, trawnika ubywa ,jeszcze trochę siły jest ,a co potem? ,moje dzieci nie mają zapału do chodzeni i pielęgnowania ogrodu jak przyjądą to tylko na relaks.
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nie przesadzam ani trochę. Mam tak zawaloną komórkę że jak otwieram drzwi nie ma nawet szczeliny :)
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Misiu ja też się martwiłam ,a teraz to mi wszystko jedno,młoda dosiała trawy,pare drzewek i jeżdzimy,a co córka potem zrobi jej życie ja tego nie przeskocze :uszy
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22

Post »

Ja też miałam już nic nie kupować, byłam w Biedr--ce i znów dokupiłam cebulki dalii, begonie,krokosmie,liatrę ,triteleię i nasionka godecji, żagwin. Na poprawę nastroju storczyka .
Misiu, ja nigdy nie interesowałam się działką, do czasu jak mama zachorowała i albo trzeba było sprzedać, albo uprawiać.Poszłam raz, drugi i zaczęła się moja działkoterapia. Może nie tyle,że nie chciałam pracować, tylko wydawało mi się ,że sobie nie poradzę. Strach ma wielkie oczy i taki diabeł straszy jak go malują.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

oj Julianko to poszalałaś :D Zakupomania trwa.. przynajmniej póki pogody nie będzie :)
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

misia53 pisze:Asiu, ja to się zastanawiam ,co to będzie za kilka latek rabaty coraz wicej, trawnika ubywa ,jeszcze trochę siły jest ,a co potem? ,moje dzieci nie mają zapału do chodzeni i pielęgnowania ogrodu jak przyjądą to tylko na relaks.
Misiu , moje sierpy też bez następcy ;:202 ;:202 Choć kto wie :?: ''Młody nie dał się wyciągnąć na działkę , a w poprzednim sezonie nawet warzywka siał i plewił. Bo rekraację z chęcią robi. Mamy wspólnej roboty altankę, narzędziówka to praktycznie jego dzieło. Może powoli , powoli wciągnie się. ;:108 ;:108
Mróz -15* to nie tak znowu wielki na azjatkę , gorzej z orientką. W ziemi takę zamarzają , i niekoniecznie muszą zginąć. Nie stawiaj jeszcze krzyżyka , może odbiją. ;:215
Awatar użytkownika
misia53
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

julianna pisze:Ja też miałam już nic nie kupować, byłam w Biedr--ce i znów dokupiłam cebulki dalii, begonie,krokosmie,liatrę ,triteleię i nasionka godecji, żagwin. Na poprawę nastroju storczyka .
Misiu, ja nigdy nie interesowałam się działką, do czasu jak mama zachorowała i albo trzeba było sprzedać, albo uprawiać.Poszłam raz, drugi i zaczęła się moja działkoterapia. Może nie tyle,że nie chciałam pracować, tylko wydawało mi się ,że sobie nie poradzę. Strach ma wielkie oczy i taki diabeł straszy jak go malują.
''julianna'',jednym słowem zakupy udane ;:7 ;:7 to pewnie buśka się cieszyła,a jak zakwitną dopiero radocha,storczyków wszędzie dowieżli,ja też je lubięi jak zadługo nie chce zakwitnąć ;:303 dokupuje nowego ceny przystępne i można zaszaleć
Moje nadwyżki
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Wisienko ,a ja już myślałam że zapadłaś w sen zimowy . ;:196
Awatar użytkownika
misia53
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

tade k-Tadziu,jak przeprowadziliśmy się z bloku ,moja wnuczka mówiła ze ona zostanie z nami jak skończy 18lat to będzie mogła juz decydować i wyprowadzi się do babci, teraz ma 14 woła babciu ale tu nudy niczym jak na wsi,mieszkają obie córki w W-wa tak ze ja widzę to kolorowo ,pewnie dom pujdzie do zyda i cała nasza praca,ale ja już tego nie będę widziała,czasami jak się zastanawiam ,mam cichą nadzieje ze moze docenią i ktoś tu zostanie.

Jadziu ,ja też tak sądzę niech robią potem ,co zechcą tylko szkoda bo ogród z roku na rok staje się coraz ładniejszy, ile to latek musi być żeby doczekać się efektów i na drzewa duże trzeba poczekać.
Moje nadwyżki
Awatar użytkownika
misia53
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewciu ,wpadłam w wir świąteczno porządkowy ;:7 ;:7 bo na ogrodowy nie mogę się doczekąć śniegu sporo ziemia zamarżnięta,
zakwitnąć nic nie chce ,a to co zakwiło pokazać się niechce ,jednym słowem ;:222
ZIMA OPUŚCIĆ NIE CHCE JA TYLKO MARZĘ O CIEPEŁKU
Moje nadwyżki
Awatar użytkownika
D-M
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2009, o 00:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Misiu chyba każdy z nas już marzy o ciepełku :wink:
odnośnie domu przyjdzie taki czas że docenią dom i będą chcieli go przejąc :wink: wiem sama po sobie z perspektywy lat..
teraz bym mogła zamieszkac na wsi :) kiedyś gdy byłam młodsza nie, do tego trzeba dojrzec :wink:
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”