Mój ogród, moja miłość - Ilona 2715 (część II)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój ogród, moja miłość - Ilona 2715 (część II)

Post »

Miłka, obiecuję, że w sobotę zrobię zdjęcie i wieczorkiem wstawię, w tygodniu po pracy po prostu padam, nie wiem czy to przesilenie czy co, ale już mnie to dobija, nie mam nawet cierpliwości do siedzenia przy kompie, ale potem jak się prześpię to buszuję do północy, a wstać muszę przed piątą, więc kółko się zamyka ;:223, byle do wiosny tej prawdziwej nie kalendarzowej.

Kasiu ojej dziękuję kochana, ja chyba jednak jeszcze coś dosieję, a potem będę się martwić, gdzie to wszystko posadzę ;:306 już teraz w myślach kombinuję zestawienia, a jeszcze coś ciągle wpada mi przypadkiem do koszyka niby takie małe co nieco, ale jak cieszy, dziś tylko 2 paczuszki mieczyka abisyńskiego (28 sztuk) i 2 paczuszki (też 28 sztuk) Triteleia Óueen Fabiola, po powrocie do domu sprawdzałam co, to takiego ;:306 może być fajne, zobaczymy.
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Ilonko, pocieszamy się i pocieszamy tymi zakupami, ale potem jak się cieszyć będziemy :wit
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Ilonko,nie nakręcaj się,ze po swiętach będzie juz tylko działka,bo moze do maja bedziemy odsnieżac.Nakręcałysmy się,ze wiosna ma byc szybko i bardzo ciepła i co mamy?
Awatar użytkownika
marzena06
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2008, o 22:01

Post »

malgocha1960 pomarzyć zawsze można ;:3
syn był wczoraj na szkolnych wagarach z okazji 1 dnia wiosny - wiesz jak one wyglądały nie jakiś szalone łajzy tylko całą paczką wszyscy przyjechali do nas na kawę ;:306 ;:306 ;:306
Kwiat jest uśmiechem rośliny Pozdrawiam Marzena
Moje wątki
Marzenkowo cz.1
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

MARZENKO....o takich wagarach to jeszcze nie słyszałam....a może Ty je zorganizowałaś :;230 :;230
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko cieszyć, to ja już się cieszę, gorzej jak to wszystko przyjdzie w tym samym czasie, to dopiero będę latać szukając miejsca ;:306

Małgosiu w końcu musi przyjść innego wyjścia nie ma, a mając wszystko porobione, będę mogła się oddać (w ciągu dnia, bo wieczorkiem ;:166 :;230) tylko i wyłącznie mojej pasji

Marzenko marzenia nic nie kosztują, a jak się spełniają ile radości dają (ale mi się zrymowało)

Krysiu ja to dopiero uczennica byłam, na wagary w ogóle nie chodziłam ( znów rym, jak tak dalej pójdzie to wiersze zacznę pisać), to chyba ze zmęczenia, bo dzisiaj tak mnie napadło, że dopiero sprzątać skończyłam, a przy okazji i ozdóbki porobiłam ;:306

Obrazek

Miłka obiecałam, więc wstawiam, to moja kobea, muszę jakąś podpórkę jej wykombinować, w tej doniczce rosną cztery sztuki jak dam radę to rozdzielę, jak nie to tak posadzę do gruntu
Obrazek
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

ILONKO...jednego roku też kobea tak wcześnie mi powschodziła, postawiłam na oknie a firanka stała się dla niej naturalnym stelażem.....

jak ja Tobie zazdroszczę tych świątecznych porządków....u mnie cisza i brak organizacji....
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Ilonko,no cycus glancus.Ja jeszcze nie wyciągałam żadnych ozdób,ale chyba zrobię to w poniedziałek.Tylko zastanawiam się co zrobic na cmentarz,bo przecież zawsze bratki były.
Awatar użytkownika
marzena06
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2008, o 22:01

Post »

leszczyna Krysiu ,a co miałam zrobić jak syn zadzwonił czy jestem w domu , lepiej że wiem gdzie są aniżeli by mieli gdzieś się szwendać,po za tym koledzy syna są bardzo grzeczni i mili :wit
Kwiat jest uśmiechem rośliny Pozdrawiam Marzena
Moje wątki
Marzenkowo cz.1
Awatar użytkownika
takasobie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2009, o 22:32

Post »

Dzięki za kobeę. Moją będę sadzić dziś. Powsadzam pojedynczo do doniczek :-)
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
bozunia
1000p
1000p
Od: 30 maja 2010, o 01:41

Post »

Ale masz wysprzątane :shock: Nie pokazuj takich zdjęć, bo popadam w kompleksy :wink: Ja nie wiem jak w tym roku sobie poradzę, bo kompletnie nie mam czasu przed Świętami ;:145 Kobea piękna ;:167 Kiedy ją wysiałaś? Moje na razie mają pierwsze listki :wink:
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Krysiu spokojnie, święta bez porządków i organizacji też się odbędą, ja wprowadzałam się 21 grudnia i też nie wyobrażałam sobie świąt w takim bałaganie, a jednak pomimo braku kuchni i wielu niedogodności, bardzo miło je wspominamy ;:108

Małgosiu cycuś glancuś ;:306 to dopiero będzie, to początek i pierwszy taki akcencik, żeby sobie humor poprawić.

Miłka moje już rozsadzone w dwie doniczki po 2 sztuki i dostały podpórki.

Bożenko ja musiałam się wcześniej wziąć za te porządki, gdyż młodzi u góry robili remont, przy okazji wymienialiśmy drzwi główne, więc wszędzie był bałagan, a okien do mycia i firan do prania troszkę mam (na szczęście to już za mną). Kobeę siałam chyba z trzy tygodnie temu, najważniejsze, że wyszła, a jak ma już pierwsze listki to teraz powinna iść jak szalona ;:108
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Miłego świątecznego tygodnia, a potem to już tylko wiosna i lato :wit
Awatar użytkownika
anasstasia
500p
500p
Od: 27 sty 2013, o 13:17
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

:wit Is very appropriate the name of your topic. I feel the same.
I like your garden, your house and these beautiful children. ;:167

:wit Jest bardzo właściwe nazwa tematu. Czuję się tak samo.
Podoba mi się twój ogród, swój dom i te piękne dzieci. ;:167
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=59&t=62905" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 29&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko dziękuję ;:196 i wzajemnie, dobrze by było, żeby po świętach było już tylko cieplej i cieplej, a wówczas tylko ogród, ogród i ogród, tyle planów, a tu nic zrobić nie idzie ;:223

anasstasia, bardzo się cieszę, że podoba Ci się mój ogród, a dzieci to moje wnuki ;:108

Kochani, ponieważ święta zbliżają się wielkimi krokami i co nieco trzeba przygotować (rodzinka dość liczna, a ja lubię zawsze coś innego, ciekawego "upichcić"), po pracy niestety za dużo czasu nie mam, a pod koniec tygodnia zapewne w ogóle go zabraknie, dlatego już teraz pragnę wszystkim razem i każdemu z osobna życzyć Zdrowych, Spokojnych i radosnych Świąt Wielkanocnych

Obrazek

I OBY WRESZCIE NADESZŁA WIOSNA
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”