Gosiu
Ja majówkę spędzam w domu i na działce, oby tylko pogoda dopisała.Gosiu znasz nazwę tego ciemiernika? Mam takie cztery pięknie teraz kwitnące , ale nie zapisałam nazwy. Miłego wieczorku zyczę.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
Witaj Gosiu
Ja też zaplanowałam prace w ogrodzie mam nadzieję ze nic mi nie pokrzyżuje szyki .Faktycznie zrobiło się zimno ,moje doniczkowe też powędrowały do garażu , serduszka i hortensję nadal siedzą w piwnicy
pozdrawiam
Hejka Gosiaczku. przyszlysmy do Ciebie w odwiedziny cala nasza gromadka. Gosiaczku masz przesliczny ogrod bo ogrodeczkiem tego nie mozna nazwac duzo slonka zyczymy i samych przyjemnosci w pracach ogrodowych. Pozdrawiamy
nie mamy polskich znakow za co przepraszamy i prosimy o wyrozumialosc nie mieszkamy w Posce
Marysia i Ewa
Gosieńko!...witam cieplutko.
Wiosenne kwiatki napawają optymizmem i radują duszę
Długi weekend spędzam też w ogrodzie , w dni robocze pielęgnując kwiatki...w dni świąteczne relaksując się...oby pogoda dopisała.
Posyłam serdeczności!
Witaj Gosiu nie wiem jak u Ciebie , ale u mnie leje i końca nie widać. Prace staneły w miejscu. Mam nadzieję ze moze jutro pogoda będzie lepsza.
Pozdrawiam cieplutko i miłego dnia.