Ania 
- coś mi się widzi,że za dużo cienia to Ci ten klonik nie da...

Dzięki,za pochwałę moich zdjęć to bardzo miłe...

bo ja mam foto-fioła!

Bankructwo...przez lilie i przeze mnie ?????

Ja kupuję lilie po 2 zety

na targu sprzedają u mnie holenderskie cebule...no co Ty kilkanaście szt nawet to jeszcze nie majątek !!!
Tajko -

miła jesteś! dzięki bardzo !Różowe przetaczniki bardzo lubię po zimie mi zginął 2-letni , kupiłam 2 szt jakieś różne no i ostatnio znalazłam kwitnące 2 kłoski obok dziury po nornicy...nie była taka i kawałek jednak zostawiła...dzisiaj uzyskałam z tej kępki 2 sadzonki,które pieczołowicie wsadziłam do dobrej ziemi kwiatowej w doniczkach...

Te nornice u mnie w tym roku doprowadzają mnie do białej gorączki...

Powoli mój ogród przeistacza się w doniczkowy...

dużo roślin już uratowałam w donicach ...dzisiaj zobaczyłam dziurę przy nowych hortensjach bukietowych !
Janku 
- też ostatnio podobają mi się krwawniki i oprócz takich białych łąkowych z których mam "łączkę" ulubioną
w tym sezonie przybył mi czerwony i pomarańczowy,który jeszcze nie kwitnie ale już dzisiaj się upewniłam ,że faktycznie będzie w tym kolorze...

no i ten kichawiec,który bardzo mi się "nadał" jako wypełniacz na rabacie różano - liliowej...i jeszcze planuję go rozsadzić w inne miejsca ale jakoś tak za bardzo u mnie się nie rozrasta jak mówi Tajeczka.Kiedyś kupiłam różowy był cudny,kupiony kwitnący i nacieszyłam się nim tylko do jesieni bo zimy nie przeżył...Wróciłam do nich niedawno...