U mnie Piwonii niewiele, ale nie będę tego zmieniać, na razie, tutaj pooglądam...

Serdeczności...

Dorotko dobrze wyglądają bo zdjęcie zrobione jak były jeszcze w dobrej kondycjidorkow0 pisze:Marysiu i widać, że lubią tam rosnąć, bo dobrze wyglądają...![]()
U mnie Piwonii niewiele, ale nie będę tego zmieniać, na razie, tutaj pooglądam...![]()
Serdeczności...
Ewuniuewamaj66 pisze:Piwonie ucieszą się ze słońca, serduszki niekoniecznie
Alualicjad31 pisze:Marysiu chyba dzisiaj chciałabym taką patelnieTwoje kwiaty mimo tej patelni rześko wyglądają
![]()
Mój M śnił w nocy o kwitnących bzach w swojej wsi ,też tęskni za ciepłem chociaż lepiej czuje się zimą
Danusiu częściej wpadaj z tak dobrymi nowinamiTacca pisze:Styczeń za nami , niewiele już tej zimy zostało . Nadają ocieplenie , dobrze będzie
Iwonkoiwona0042 pisze:Marysiu, ale powojniki masz prześlicznejak ja lubię powojniki
Małgosiu ten styczeń ciągnął się strasznie ale zaraz marzecPEPSI pisze:Marysiu, luty ma tylko 4 tygodnie, a marzec już brzmi wiosennie, prawda?
EwuniuAve pisze:Jakie super widoki pokazałaś Marysiuaż mi się zatęskniło do takiej kiełbaski z grilla
Małgosiu ja też tak mamPEPSI pisze:Marysiu u mnie -12 i też wieje okropnie, są zawieje. Ja mam bardzo optymistyczną wizję końca zimy, więc jakoś tak szybko przeleciałam przez luty do marca
Bardzo miło mi powitać Cię na mojej działce nie masz pojęcia jak takie miłe słowa dopingują do dalszej pracy ,dziękuję bardzo,zapraszam częściej.fuksjafuksja pisze:Przejrzałam cały wątek, wszystkie zdjęcia i jestem pod wrażeniem! Taki ogród to marzenie każdego chlorofila:D Gratulejszyn:)