U Ciebie lato w rozkwicie Powiedz mi proszę, czy ten kolczasty przyjaciel jest koloru białego A co on tak wcina, jakie jedzenie można mu dawać, żeby nie zaszkodziło Fajnie mieć takiego zwierzaczka u siebie w ogrodzie. Nie każdy może sie pochwalić takim stworzonkiem
Tosiu - tak to piękna Gloria Dei!!!!!!! a inne wcale nie odbiegają od normy super, w tym roku mam co prawda kosmos pojedynczy ale powiem jest super dekoracyjny a podwójnego zazdraszczam
Tosiu, ta różowa róża jest sliczna! Niestety nie powiem Ci jak się nazywa A wszystkie róże wspaniale Ci kwitną Mój Chopin zazdrości zdrowia Twojemu Chopinowi ...
Astry bardzo lubię, są urocze - zwłaszcza te igiełkowe, ale nie chce mi sie juz ich sadzić
Tosiu twoja fioletowa róża NN jest piękna daj ją do identyfikacji róż może ktoś rozpozna bo tam zaglądają różne osoby. Nasiona Kosmosu zakupiłam wiosną i jeszcze nie zdążyłam wysiać właśnie takie pełne. Niestety co do siania to mam alergię, kupiłam również nasiona Portulaki ale dałam koleżance ona wysiała i przyniosła mi sadzonki bo u mnie pewnie by dalej leżały jak ten Kosmos.
Witaj Bogumiłko. Mój mały przyjaciel jest malutkim jeżykiem i myślę, że do zimy się wybarwi. Daję mu kocie jedzenie, które mu bardzo smakuje i głośno mlaska.Dziś nie byłam wieczorem na ogródku i mały musi się ratować jakimś innym jedzonkiem. Adrianie, a gdzieś Ty był do tej pory? Witaj! Przyjedź, to zobaczysz jeżyka w realu. Aniu, nawet nie wiesz jak się cieszę z tej glorii. Kupiona w markecie i jest jeszcze małą różą. Ale ja już o nią zadbam!!!
Danusiu, tak zrobię z moją NN. Kupiłam na allegro kosmos pomarańczowy i żaden mi nie wszedł. A te podwójne są śliczne.
To jeżyk chyba zostaniu u Ciebie na zawsze bo widać dobrze mu.
Nie tylko róże u Ciebie szaleją ale inne kwiecie też ślicznie kwitnie tak jakby to była pełnia lata.
TOSIA Albinosik kolczasty wygląda na zadowolonego . Podsuwasz mu smakowite kąski a sikorki masz rację już powoli zaglądają w jadłodajnie . Szkoda ,że zrobilaś w słońcu zdjęcie Fishermanowi ,gdyż w cieniu wyglądałby inaczej [chodzi o kolor kwiatów ] . Może to i Gloria one mają różne wybarwienia . Niestety na 100% tego nie potwierdzę trzeba trochę poczekać . Cynie w swoich koronkowych toczkach na głowie śliczne Już sie cieszę na koleuska on ma taki śliczny kolor . Będę czekać
Jadziu, przepraszam, że nie podjechałam, ale ratowałam mojego kolczastego przyjaciela. .... Ale.... niestety! Jest po drugiej stronie Tęczy Weterynarze odmówili mi ratunku i mój Tuptuś odszedł. Całe popołudnie miałam do d...y. Dobrze,że nikt nie przyszedł. Jego fotka. Już ostatnia na FO