Ale za zdjęcie skrętnika, należy mu wszystko wybaczyć, oby tak dalej

też mam takie odczuciekoniczynka pisze:przypomina mi lody ten kolor
nie wiem czemu ale smacznie się na niego patrzy
No tak jeśli patrzeć na to z tej strony to tak lody waniliowo-śmietankowe (lub zabajone moje ulubionekoniczynka pisze:przypomina mi lody ten kolor
nie wiem czemu ale smacznie się na niego patrzy
Widziałam, widziałam masz cudeńka i ślicznie kwitnąrenatas pisze:Zeus piękny,majestatyczny
...też mam ,właśnie ma pąki
To prawda.....sa naprawdę super nie klopotliwe i dośc łatwe w uprawie..jak już spełni sie wszystkie warunki, które lubią..Migotka pisze:..ach te skrętniki, jak je nie kochać?
Ziutek jest sliczny, a Midnight flame ma cudny odcień...
Trzynastka zapraszam, zapraszamtrzynastka pisze:Miałam nie wchodzić miałam nie wchodzić![]()
![]()
znowu chora wychodzę cudne je masz
Też się nad tym zastanawiałam (nad mailem do Kleszczyńskiego), ale poczekam bo wczoraj zobaczyłam szczytowy kwiat na Wow (a mam go już prawie rok) był cały żółty z różową obwódką dokoła-też dziwoląg. Więc pewnie od czasu do czasu takie dziwa się zdarzają..renatas pisze: Mnie się kiedyś tak zdarzyło,że pierwsze kwiaty odmiany GINA były dziwnie wybarwione ,niezgodnie z odmianą,nawet pisałam maila do autora w tej sprawie i co się okazało?...że następne kwitnienie było już prawidłowe,więc może poczekajmy.