Ciekawy pomysłobserwator pisze:A ja proponuję aby nasz Henryk namówił żonę na założenie swojego wątku.No chyba że boi się konkurenjiI dlatego tak się broni przed wstawieniem żoninych kwiatków

Jestem za

Ciekawy pomysłobserwator pisze:A ja proponuję aby nasz Henryk namówił żonę na założenie swojego wątku.No chyba że boi się konkurenjiI dlatego tak się broni przed wstawieniem żoninych kwiatków
Przez wiele lat hodowałem w swoim akwa pielęgnice z Malawi. Prześliczne rybki ale niesamowicie agresywne. Wtedy rzeczywiście trwały przepychanki ale żeby tylko one... Tam się odbywały walki na śmierć i życie...Akwarium. Można tak sobie siedzieć i wpatrywać się godzinami w to podwodne tajemnicze życie. Czasem pewnie rozgrywa się tam walka, trwają przepychanki, a innym razem rybki sennie snują się wokół, poszukując odrobiny rozrywki...
To się cieszę.widzę że i w tęczankach mamy wspólne zainteresowanie
Filomeno - staram się żyć normalnie. Nie zawsze się to w tym kraju udaje, jednak robię co mogę. Całe szczęście że czasem wystarczy trochę wiedzy i pasji. Gdyby liczyła się tylko kasa, było by baaaardzo smutno...Widać, że nie zadawalasz się namiastką