I wiedzę, też masz przeogromną

Czy Ty się zawziąłeś, żeby u siebie mieć z każdego rodzaju po jednym gatunku każdego? ;)
Tosiu nie wiem co to za roślina. Coś mi się kołacze po głowie ale na podstawie tych zdjęć nie jestem w stanie stwierdzić co to takiego.Tosia1 pisze:Krzysztofie wracaj i powiedz mi co to za roślinka, która wyrosła mi przy oczku.Proszę!! ... , czy to chwast? Czekamy na fotki!!!!!
![]()
Bardzo bym chciałLaViol pisze:Czy Ty się zawziąłeś, żeby u siebie mieć z każdego rodzaju po jednym gatunku każdego? ;)
Ale zawsze można próbować, a Tobie całkiem nieźle to idziekrzysztof01 pisze: Bardzo bym chciałale niestety to niemożliwe
choćby z powodu braku miejsca nie wspominając już o kwestii finansowej
jest bardzo ekspansywną byliną ozdobną właśnie z liści. Kwiatki ma raczej niepozorne.skorpion811-51 pisze:... zapytam co to za roślinka z tymi kolorowymi listkami czy to krzew czy
co bo tylko listki widać no powiedz ...
Nie złoszczę się tylko bardzo chciałbym żebyście zaczęli sami zdobywać informacje o swoich roślinach i nie chodzi mi bynajmniej o same ich nazwy gdyż sam o nie niespecjalnie dbam, a już na pewno nie o nazwy odmian, lecz o byście poznawali ich wymagania.skorpion811-51 pisze:lubię się Ciebie pytać bo chyba się troszkę złościsz
ale tak fajnie![]()
![]()