No napisałam....a teraz patrzę ...nima
juz mi sie chce takiej wiosny jak wkleiłaś
a tu zimno-a mróz....brrrrrr...straszny....jeszcze mi magnolie zetnie,roBaczki jedna
Taruś - sorki - ostatnio jestem tylko na różanym i nie widziałam co napisałaś. Do tej pory nie wpadłam na różową gipsówkę - może uda mi się kupić w centrum ogrodniczym. Ty masz taką z rozsady - ja chciałam kupić 6 sztuk bo moja była w dość małej doniczce i na dodatek szukam też dużej gipsówki w kolorze różowym - na Gardenii jej nie widziałam ale może uda mi się kupić w markecie.
Z tymi nasionkami to tez różnie bywa czasem nic nie wyjdzie . Lepiej już kupić sadzonkę . Aniu zima nie daje za wygraną . U mnie przed chwilka pruszył śnieg takimi pojedynczymi płatkami . się chce na taką pogode .
Taro wszyscy tęsknimy za wiosenną pogodą niestety z tego co słyszałam jeszcze miesiąc, no cóż jakoś to trzeba przetrwać.Widzę że lilie są na topie ja mimo to że mam już kilka w gruncie i kilka donic też kupiłam parę nowości tak dla ciekawości jakie będą.Lubię co roku dokupywać i sadzic w odstępach by jak najdłużej kwitły.
Kochane Krysie, Bożenki życzę pięknych dni, pięknych chwil,
cudownych pragnień, cudownych ogrodów, gwiazd w Waszych rękach
i perełek w snach...............
ale mi miło odwiedzacie mnie a ja się gdzieś wałęsam.............
wpadnę potem ale powiem tylko tyle byłam w Castoramie w środę ale pustki, dziś mi nie pasuje ale jutro zerknę i dam znać