Jakoś taka koncepcja mnie naszła i ponieważ byłem z rana na giełdzie kwiatowej, to udało mi się wszystko nabyć (po ciężkim kociokwiku

a ja myślałam,że to jakaś roślina w donicypiterek pisze:Gosiu - to kompozycja zrobiona na konstrukcji z kijów bambusowych.(xxx)
I juz mam odpowiedź na moje pytanie .. bo kiedy tak oglądałamTwoje prace - a moje oczy robiły sie coraz większe ... a szczęka wisiała coraz bliżej kalwiatury ... zastanawiałam się - skąd bierzesz takie materiały .. juz wiem.piterek pisze:Tak, to mikołajki
Jakoś taka koncepcja mnie naszła i ponieważ byłem z rana na giełdzie kwiatowej, to udało mi się wszystko nabyć (po ciężkim kociokwiku![]()
)
Właśnie talent najważniejszy chłopcyMiiriam pisze:I już mam odpowiedź na moje pytanie .. bo kiedy tak oglądałamTwoje prace - a moje oczy robiły sie coraz większe ... a szczęka wisiała coraz bliżej kalwiatury ... zastanawiałam się - skąd bierzesz takie materiały .. już wiem.
Ale materiały materiałami - a telent , pomysłowość i wyobraźnia to już insza inszość - GRATULACJE![]()
No dokładnie .. ta kasatrzynastka pisze: Właśnie talent najważniejszy chłopcyno i kasa na te materiały bo jak sie nie ma to choćby wyobraźnia była ogromna nie ma z czego tworzyć