Fajny asparagus. Ja mam zwykłego i wydaje mi się, że mu troszkę przyciemno, ale niestety to miejsce jest mu pisane, mus sobie radzić Hipcie też śliczne. Ja swoje posadziłam i "du.a" że się tak wyrażę, puszczają liście, pączka ani widu ani słychu..
Ewuniu ten mój "sierpek"to dopiero ma ciemno nie dość ,że stoi w północnym pokoiku to jeszcze ze 3 metry od okna i jakoś daje radę.To jak u Ciebie -ma miejsce przypisane Tak sobie myślę ,że w nagrodę za takie marne warunki wyślę go na wakacje,jak się jeszcze trochę ociepli,żeby go nie taskać na noc do domu
Zwykłego asparagusa też mam,tylko mi się nie podoba,bo on taki gęsty a krótki Wystawiłam go na dwór może puści dłuższe pędy
Pozdrawiam, Anna
------------------------------------- Moje kwiatki:)
Hipcio pięknie kwitnie I kloniki jak ładnie urosły.
PatrycjaMoje doniczkowce
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
Dzięki wszystkim za odwiedzinki i komentarze
Jak wiosna to wiosna czyli siew ,sadzenie,no to nasadziłam begonii ,gloksynii ,achimenesów.Niektóre już wychodzą
Młode fiołeczki też odłączyłam od listków,jeszcze w zastępczej donicy,niech troszkę podrosną i każdy dostanie swój domek
A tu ukorzeniają się juki w naczynkach po hiacyntach(już mają spore korzonki)5szt mam na wymiankę (może ktoś chętny)
Pozdrawiam, Anna
------------------------------------- Moje kwiatki:)