Działka Romy wśród jezior
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
człowiek spaceruje dookoła swojego oczka, a tu proszę jezioro, łabędzie i tylko śpiewu brakuje 

serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- RomciaW
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mirko Grażynko nigello Impreza bardzo udana wróciliśmy po 21 fryzura podobno też
nie powinno dereniowi zaszkodzić plecenie bo to jest bardzo lużno i delikatnie zrobione
jutro wyjeżdzamy zabieram resztę sadzonek i pomidorki będę sadzić umówiliśmy też u leśniczego okrąglaki na altankę i ławki do ogniska nie będziemy się nudzić może pokażę jeszcze zdjęcia z ostatniego pobytu teraz przywiozę nowe
Hosty i rozchodniki ze skalniaka
pączek piwoni
nie powinno dereniowi zaszkodzić plecenie bo to jest bardzo lużno i delikatnie zrobione
jutro wyjeżdzamy zabieram resztę sadzonek i pomidorki będę sadzić umówiliśmy też u leśniczego okrąglaki na altankę i ławki do ogniska nie będziemy się nudzić może pokażę jeszcze zdjęcia z ostatniego pobytu teraz przywiozę nowe
Hosty i rozchodniki ze skalniaka

pączek piwoni
-
- Od: 17 sty 2009, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Romciu, te kwitnące na różowo trawki to zawciąg (lub armeria).
Działka ładnie się zieleni, jeziorka zazdroszczę,
choć wody głębokiej nieco się boję.
Działka ładnie się zieleni, jeziorka zazdroszczę,
choć wody głębokiej nieco się boję.
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
-
- Od: 17 sty 2009, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Te białe kwiaty, to śniedek (baldaszkowaty?). Kwiaty zamykają się na noc,
stąd w mioch stronach popularna był nazwa "śpioszki"
stąd w mioch stronach popularna był nazwa "śpioszki"
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witajcie !!!!!!!!!!!!
Moniu Elsi Cynthio Maryniu Sabinko Aniu nigello dzięki za odwiedzinki wrócilśmy przed godzinką ale muszę się z Wami przywitać sadziłam i prawie wszystko się udało zrobić co było zaplanowane zostały tyko trzy doniczki rozsady padał deszcz od czwartku wieczorem całą
noc i piątek prawie cały dzień idealna pogoda zaraz wszystko ruszyło kupiliśmy też górkę
torfu było w czym sadzić, może parę zdjęć, jutro reszta, jestem skonana ale zadowolona
U mnie dużo biedronek i wcale nie ma mszycy oto jedna z nich.

krok do przodu
Jeden ma już kwiatek 
Surfinia która się okazała pelargonią
Pokażna kępka irysków
Ja to nazywam ostem reszta jutro.
Moniu Elsi Cynthio Maryniu Sabinko Aniu nigello dzięki za odwiedzinki wrócilśmy przed godzinką ale muszę się z Wami przywitać sadziłam i prawie wszystko się udało zrobić co było zaplanowane zostały tyko trzy doniczki rozsady padał deszcz od czwartku wieczorem całą
noc i piątek prawie cały dzień idealna pogoda zaraz wszystko ruszyło kupiliśmy też górkę
torfu było w czym sadzić, może parę zdjęć, jutro reszta, jestem skonana ale zadowolona
U mnie dużo biedronek i wcale nie ma mszycy oto jedna z nich.

krok do przodu

Surfinia która się okazała pelargonią

Pokażna kępka irysków

Ja to nazywam ostem reszta jutro.
Romciu kochana, Ty już w temacie endorfin, choć jeszcze u siebie w ogrodach? Nie ma to jak wyjechać, odciąć się zupełnie
wyluzować totalnie! Co tam Zaworek? Nie wysadziłaś trzech doniczek? I tak nas zaraz niespodziewanie zostawisz,
to dokończysz. Pokaż zdjęcia. Jutro wracam o 16. Mam nadzieję, że do tego czasu wkleisz?

wyluzować totalnie! Co tam Zaworek? Nie wysadziłaś trzech doniczek? I tak nas zaraz niespodziewanie zostawisz,
to dokończysz. Pokaż zdjęcia. Jutro wracam o 16. Mam nadzieję, że do tego czasu wkleisz?

Pozdrawiam, nigella