Skromna kolekcja początkujacej cz.1
- karolaipiotr
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lut 2009, o 20:29

Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
- grazka2211
- Od: 14 paź 2008, o 11:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A dziadzio może szuka kogoś do pogadania a że nie wie o czym to plotkuje.Może wystarczy zaprosić go na herbatke i spróbować pogadać o czym innym.Starsi ludzie czasami potrafią tak pięknie opowiadać chociażby o swoich latach młodości-mnie to zawsze wciągało.A może jestem inna?
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
-
- 200p
- Od: 29 lis 2008, o 18:59
- karolaipiotr
Dziękuje kochane za odwiedziny
Grażynko ja też bardzo lubię słuchać i rozmawiać ze starszymi osobami, ale uwierz , że w tym wypadku to całkiem coś innego. U nas w bloku mieszkają prawie same" dziadki"( piszę to z szacunkiem) i jak się oni zbiorą to koniec- jeden mądrzejszy od drugiego. Znają się na wszystkim najlepiej , a jeden przyniósł kiedyś na zebranie wspólnoty mieszkaniowej jakiś kodeks z 1963 roku i zaczął się kłócić , że wg niego coś tam , coś tam... Ale on też np jak sprawdzają instalację gazową, kominy itp. to nie wpuszcza nikogo bo twierdzi , że to jego mieszkanie i nie będzie tam nikogo wpuszczał.Generalnie gospodarz domu ukradł mu drogocenne meble z piwnicy , a tak w ogóle to czasem się załatwia w piwnicy ( bo jak mówi ma chorą prostatę i co on ma zrobić). A jeszcze nie jest wcale taki stary, mieszka z dziećmi, ale wszystko mu nie pasuje
A reszta np. mówi , że wszystko przez Unię Europejską bo za komuny to było super , a teraz to w ogóle jest strasznie. Na zebraniach wspólnoty bywa naprawdę wesoło:-)

Karolina
- 2iza
- 1000p
- Od: 15 mar 2009, o 13:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
U mnie jest podobnie ,ale ty to masz dopiero wesoło
hihi Ja mam taką sąsiadkę co jak mnie widzi to udaje ,że mdleje
I muszę ją łapać ,a jak nieraz sama popyla z wielkimi torbami zakupów to nic jej nie jest
Ot takie przypadki się zdarzają , ale chociaż życie nam umilają
Pośmiać się jest z czego chociaż hihi

Balkon może i miniaturka ale kwiatów zatrzęsienie
U mnie na balkonie - duzym - nie mogę miec niestety za dużo doniczek bo mój "mały" czworonóg zaraz by wszystko zniszczył. A widzę że lubi kwiatki - najpierw je z lubością obwąchuje a potem .... ciach .
Szkoda że nie masz kawałka ziemi - taka pasja ogrodnicza sie marnuje .

U mnie na balkonie - duzym - nie mogę miec niestety za dużo doniczek bo mój "mały" czworonóg zaraz by wszystko zniszczył. A widzę że lubi kwiatki - najpierw je z lubością obwąchuje a potem .... ciach .
Szkoda że nie masz kawałka ziemi - taka pasja ogrodnicza sie marnuje .
Pozdrawiam Sabina
Działka na Żuławach
Działka na Żuławach
- karolaipiotr
Dziękuję Wam wszystkim za odwiedziny i takie miłe słowa
Sabinko ogród to chyba moje największe marzenie
Ale cieszę się , że mamy chociaż balkonik
Madziu ta roślina to faktycznie osteospermum- od dołu ma ma taki jakby lilowy, niebieskawy kolor, a z góry prawie biały. Wstawiam fotki, choć kwiatuszki jeszcze do końca się nie rozwinęły , bo słoneczko dopiero przechodzi powoli na stronę balkonu:-)

Sabinko ogród to chyba moje największe marzenie

Madziu ta roślina to faktycznie osteospermum- od dołu ma ma taki jakby lilowy, niebieskawy kolor, a z góry prawie biały. Wstawiam fotki, choć kwiatuszki jeszcze do końca się nie rozwinęły , bo słoneczko dopiero przechodzi powoli na stronę balkonu:-)

Karolina