Ogród Idy74 2009r cz.1
- judyta
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 lut 2008, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pewnie, że z foliaka nie rezygnuj-dziś byłam w swoim..jakie miłe ciepełko tam jest..super się nagrzewa od słońca mimo mrozów. Jutro chyba w nim trochę popracuję.ida74 pisze:Witaj Geniu .Ten bal to w sobotę dopieroJudyto z foliaka za żadne skarby nie zrezygnuję,a jak ziemi zabraknie to odoram miedzę u sąsiadów
liska to masz silną wolę moja droga.
Pokaż fotkę swego tunelu, nie pamiętam czy podawałaś wymiary swego tunelu?

serdecznie pozdrawiam, judyta.
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
-
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Tess ostatkowo-służbowy taki troche kameralny w stadninie koni w Galinach .Tam jest tak pięknie ,a ogrody przyprawiaja o zawrót głowy.Pomyśl ok.10h ogrodów zacienionych ,słonecznych ,ze strumieniami ,rzeką,starym dworem i stadniną koni SZOK
Gdzies mam foty ,potem wkleje.JUDYTOMÓJ FOLIAK opisany i pokazany jest na pierwszych stronach mojego wątku.Moja droga ja siałam w ostatni dzień stycznia
,ale nic nie wzeszło co zresztą mnie nie dziwi.

-
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Marysiu ,Tess ,Dalu o kwiatkach ,nasionkach sadzonkach nie zapomnę ,bo jak tam pojadę ,to mi się przypomni jak tam było latem ,a zabawa zobaczymy,miejmy nadzieje ,że się uda .Kupiłam właśnie Działkowca i jest co poczytać ,ciekawy dla mnie temat o pomidorach i roślinach na cieniste miejsca,goloneczka dochodzi ,piwo sie chłodzi zaczynamy weekend...
- judyta
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 lut 2008, o 14:08
"Kości zostały rzucone....."
..Ale narobiłaś smaka...ten Twój M to ma z Tobą dobrze, ale mu dogadzasz...i co nie podzielił się z Tobą goloną?
p.s. peonia ma namiary na pluskwice zajrzyj do jej wątku.
..Ale narobiłaś smaka...ten Twój M to ma z Tobą dobrze, ale mu dogadzasz...i co nie podzielił się z Tobą goloną?
p.s. peonia ma namiary na pluskwice zajrzyj do jej wątku.
serdecznie pozdrawiam, judyta.