Trójkątna szachownica- ogród Marty
Witaj Izuniu.tu.ja pisze:Mało z krzesła nie spadłam jak zobaczyłam Twoje zakupy! Jestem pod wrażeniem! A powiedz mi kochana co za cebuli kupiłaś, bo na zdjęciu nie mogę się dopatrzeć wszystkich...
Miło Cię" czytać ". Już myślałam ,że się na mnie obraziłaś :P :P - aż mi lżej na serduchu .
Na razie dokupiłam sobie kilka sztuk dalii , tygrysówki i zefiranty.Z nasion tradycyjnie jak co roku szałwie , astry , złocienie .... i parę innych drobiazgów.
Pozdrawiam cieplutko. Marta.
- tu.ja
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja miałabym się na Ciebie obrazić
Za co
Chyba żartujesz?!
Powiększałam sobie to zdjęcie z cebulkami...Tygrysówki zauważyłam, tych dalii to chyba całkiem sporo kupiłaś..., a jak wyglądają te zefiranty? Nazwa obiła mi się o uszy, ale jakoś nie kojarzę kwiatów... Nasiona rozszyfrowałam. Część też takich kupiłam.

Powiększałam sobie to zdjęcie z cebulkami...Tygrysówki zauważyłam, tych dalii to chyba całkiem sporo kupiłaś..., a jak wyglądają te zefiranty? Nazwa obiła mi się o uszy, ale jakoś nie kojarzę kwiatów... Nasiona rozszyfrowałam. Część też takich kupiłam.
Witaj Marto w moich skromnych progach.artam pisze:Marto, pierwszy raz jestem u Ciebie i wrażenie ogromne, wielka pasja tworzy wielkie dzieła! Podoba mi się bardzo to, co stworzyłaś i czekam na nowe nasadzenia wiosenne!
Pozdrawiami proszę, zajrzyj na pw!
Mam nadzieję , że odbudujesz swój piękny ogród i wszystko się ułoży po Twojej myśli, czego Ci życzę .
A na razie zapraszam na wirtualny spacer po moim ogrodzie . Wpadaj kiedy chcesz - z przyjemnością Cię ugoszczę.
Pozdrawiam .Marta.
Izuniu , a zaglądałaś na PW?tu.ja pisze:Ja miałabym się na Ciebie obrazićZa co
Chyba żartujesz?!