Moje pierwsze kroki w ogrodzie
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zosiu jestem pelna podziwu bo ja się jeszcze na to nie zdecydowałam mam w fotosiku z 800 zdjęć może już trochę mniej bo część wykasowałam jak wpadłam w panikę. Myślę że jak będe robiś nowe zdjęcia to już wtedy będą wgrywane małezofia majowska pisze:Hanuś już krzysiowi pisałam jak zmiejszyłam do 21,6 chciałam jeszcze to mi fotka znikła smialiśmy się z moim że teraz to przez lupe trzeba patrzeć ,zmiejsza się tak jak mówicie ale do pewnego momętu potem są niewyrażne albo znikają
Genia
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- ZosiaM
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
witajcie moi kochani spieszę powiedzieć wam dlaczego znowu zniknęłam,otóż od poniedziałku moj Krzysiu leży w szpitalu a ja razem z nim jestem siedzę do pożna w nocy bo jak wiadomo to babcie są najlepsze byłam tam razem z córką dziś córka została na noc, więć jestem już w domu ,na razie o zakupach nie myślałam ale już wiecie dlaczego,jakoś ten rok zaczął się u mnie pechowo ale mam nadzieję że jak Krzysiu wyzdrowieje to skończą się problemy ,przepraszam że nie żdązylam do wszystkich z odwiedzinami ale nadrobię to wszystko obiecuję,dziękuję też za gratulację a najbardziej że mogę tu być z wami
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Zoieńko nasze ogródki pokryte śniegiem i nic ciekawego się w nich nie dzieje...
Za to Krzysu jest chory i to jest teraz najważniejsze... Duzo zdrówka dla niego! Dobrze, że ma kogoś, kto znim jest ... Zosieńko dużo siły dla Ciebie... żebyś pomogła Krzysiowi wyzdrowieć.
Całuski dla Ciebie kochanie
Za to Krzysu jest chory i to jest teraz najważniejsze... Duzo zdrówka dla niego! Dobrze, że ma kogoś, kto znim jest ... Zosieńko dużo siły dla Ciebie... żebyś pomogła Krzysiowi wyzdrowieć.
Całuski dla Ciebie kochanie
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- ZosiaM
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
witajcie moi przyjaciele, spieszę oznajmić że już Krzysiu jest w domu ,za to mnie dopadły wrzody żołądka ,przez to czuwanie w szpitalu to ja nic nie mogłam jeść no i stało się .ale już jest mi lepiej,i muszę się przyznać ,że nie moglam się doczekać zeby tu zajzeć,jutro dodam fotki ,które wcześniej zrobilam ,dziś chciałam się tylko z wami przywitać przepraszam za błędy ale wyszłam z wprawy pisania na komputerze,do zobaczenia jutro w waszych ogrodach 

Pozdrawiam i zapraszam do siebie
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wrzody żołądka to nie tragedia.
Zjesz trochę tabletek przeciw bakterii, która je wywołuje i będzie dobrze.
Ważne że wnuczek ma się już lepiej.
Czekamy na zdjęcia Zosiu.
Zjesz trochę tabletek przeciw bakterii, która je wywołuje i będzie dobrze.
Ważne że wnuczek ma się już lepiej.
Czekamy na zdjęcia Zosiu.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Zosieńko kochana. Wnusiu w domku- juz super wiadomość. Ty dopiero z grypą się zmagałaś, a teraz wrzody??/. Juz 2 raz dzisiaj to słyszę. Kochanie nie denerwuj sie i odpocznij.
Zima jeszcze dołuje. Postaraj się nie mysleć o chorobie. Może to nie wrzody?
Fotki z ciekawością obejrzę. Buziaki i zdrowiej nam szybciutko :P
Zima jeszcze dołuje. Postaraj się nie mysleć o chorobie. Może to nie wrzody?
Fotki z ciekawością obejrzę. Buziaki i zdrowiej nam szybciutko :P