Moje kwiaty w hydroponice
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Dziękuję za wiadomość co i jak........poszukam go u siebie i na necie może znajdęTeresa600 pisze:Andziax....ano podlewam nawozem PLANTON.K za kazdym razem.Musze poszukac nawozu w żelu do pelargonii ktory polecła w TV" Maja w ogrodzie" .Podobno zawiera wiecej potasu i czegos tam jeszcze....niestety nie zapisałam

- Teresa600
- Od: 10 mar 2008, o 11:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
WIELKIE OSZUSTWO!!!!!!
Myśle ze administrator nie weżmie mi za złe podanie poniższego linku.Podaje go ze względu na to aby na naszym forum nie zdarzyło się coś podobnego.Warto go przeczytać
http://www.floraforum.pl/index.php/topic,11455.270.html
Myśle ze administrator nie weżmie mi za złe podanie poniższego linku.Podaje go ze względu na to aby na naszym forum nie zdarzyło się coś podobnego.Warto go przeczytać
http://www.floraforum.pl/index.php/topic,11455.270.html
- kocurek
- Od: 10 kwie 2008, o 11:57
A ja wczoraj zareagowałam emocjonalnie, ale to była tylko sekunda... a potem... nie spodobały mi się szczegóły*. Za dużo wiem o raku, żeby się nabrać na teksty Sprekelii. Śledziłam wątek, czekając, co dalej się będzie działo.
*1) nie napisała nic o samej chorobie, jaki to rodzaj raka, jakie leczenie, nic
*2) w żadnym ośrodku w kraju nie organizuje się "zjazdów" specjalistów z USA czy skąd, leczenie prowadzone jest według tzw. programów europejskich, ustandaryzowanych z całej Unii (to mnie tknęło najbardziej), płaconych przez NFZ, w tym chemia, radioterapia, operacje
*3) język, wypowiedzi Sprekelii - nic, ani jednego szczegółu, ani jednego wyrazu świadczącego o tym, że mówi o raku, z którym walczy dłuższy czas - ani jednego wyrazu fachowego (a przecież ktoś, kto walczy z rakiem szuka WSZĘDZIE WSZYSTKIEGO żeby WIEDZIEĆ i siłą rzeczy obcykany jest jak lekarz).
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że kiedyś może się trafić ktoś, kto autentycznie będzie potrzebował wsparcia, i przez taką oszustkę go nie dostanie. Bo kto raz się sparzy, dmucha na zimne...
*1) nie napisała nic o samej chorobie, jaki to rodzaj raka, jakie leczenie, nic
*2) w żadnym ośrodku w kraju nie organizuje się "zjazdów" specjalistów z USA czy skąd, leczenie prowadzone jest według tzw. programów europejskich, ustandaryzowanych z całej Unii (to mnie tknęło najbardziej), płaconych przez NFZ, w tym chemia, radioterapia, operacje
*3) język, wypowiedzi Sprekelii - nic, ani jednego szczegółu, ani jednego wyrazu świadczącego o tym, że mówi o raku, z którym walczy dłuższy czas - ani jednego wyrazu fachowego (a przecież ktoś, kto walczy z rakiem szuka WSZĘDZIE WSZYSTKIEGO żeby WIEDZIEĆ i siłą rzeczy obcykany jest jak lekarz).
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że kiedyś może się trafić ktoś, kto autentycznie będzie potrzebował wsparcia, i przez taką oszustkę go nie dostanie. Bo kto raz się sparzy, dmucha na zimne...
- myszorek
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A ja durna dałam się nabrać :x

I tu kocurek ma całkowitą racjękocurek pisze:Najgorsze w tym wszystkim jest to, że kiedyś może się trafić ktoś, kto autentycznie będzie potrzebował wsparcia, i przez taką oszustkę go nie dostanie. Bo kto raz się sparzy, dmucha na zimne...

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
- Teresa600
Ja również dałam sie nabrać.Poniewaz nie miałam czasu na analizę wątków zareagowałam sercem a nie rozumem.Dostałyśmy lekcję życia za która zapłaciliśmy, lecz żle zainwestowaliśmy.Dopiero po wysłaniu przeczytałam z uwaga cały wątek i otworzyły mi sie oczy.Niestety za póżno .Wiem jedno ,są jeszcze ludzie którzy maja serce .O reszcie trzeba zapomniec.
- Teresa600
Treissi...nie masz za co przepraszać.Nikt z wysyłających nie byl oszustem lecz otworzyl serce.Jedyną oszustka była Sprekalia.Mnie pozostała wiara ze sa jeszcze ludzie o otwartych sercach gotowi pomóc.
Teraz wiem ze juz nie dam siE 'wpuscić" w maliny.Pomoc tylko prze Fundacje i osobom znajomym w realu.
Myślę że nie warto ciągnąć tematu poniewaz wystarczajaco zostałyśmy poobijane psychicznie.
Niech usmiech pojawi sie na waszych miłych bużkach http://images49.fotosik.pl/123/5e790559e31bb32b.jpg
Teraz wiem ze juz nie dam siE 'wpuscić" w maliny.Pomoc tylko prze Fundacje i osobom znajomym w realu.
Myślę że nie warto ciągnąć tematu poniewaz wystarczajaco zostałyśmy poobijane psychicznie.
Niech usmiech pojawi sie na waszych miłych bużkach http://images49.fotosik.pl/123/5e790559e31bb32b.jpg