Zaczynam - rogalm1 cz.1
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
- agaxkub
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 paź 2007, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ja co dzień korzystam ze studni do podlewania... gdyby nie to chyba bym zrezygnowała z takiej ilosci roślinek... nie wyobrażam sobie podlewania wodą z wodociągu...
kiedyś nawet zastanawialiśy się czy nie zrobić badania wody i nie sprawdzić czy do picia sie nadaje... ale jakos sie rozeszło po kościach...
kiedyś nawet zastanawialiśy się czy nie zrobić badania wody i nie sprawdzić czy do picia sie nadaje... ale jakos sie rozeszło po kościach...
Jolu nie tylko piwo dzisiaj się poleje! Przed chwilą w telefonie usłyszałam SZUM WODY Z NASZEJ STUDNI!jest i panowie nas uspokoili że nie braknie. teraz przez tydzien będzie będzie się oczyszczała, potem jeszcze musimy kupić pompę i dociągnąć do domku ale to już wszystko drobiazg! a dziś Robert podleje wszystkie warzywa na działce i nie będzie im żałował wody!!!!!!!
Wszystkim którzy trzymali kciuki, pocieszali mnie i wierzyli, że się uda dziękuję najserdeczniej!
Wszystkim którzy trzymali kciuki, pocieszali mnie i wierzyli, że się uda dziękuję najserdeczniej!
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42