No bo gdzie znajdziesz kąpielisko otoczone taką ilością pięknie kwitnących roślinek?!
Moja nowa wymarzona działka cz.13
-
plocczanka
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 31 lip 2014, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moja nowa wymarzona działka cz.13
Iwonko, wczasy pod własną gruszą najwspanialsze
, zwłaszcza w tak doborowym towarzystwie.
No bo gdzie znajdziesz kąpielisko otoczone taką ilością pięknie kwitnących roślinek?!
- pela11
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 24 sty 2015, o 00:21
Iwonko , czy drzewko koralowe miało zimą kwiaty ? Fajnie spędziłaś czas z rodziną i będą to niezapomniane chwile dla wszystkich a szczególnie dla wnuków . Jak dorosną to nie raz będą wspominać czas spędzony u Babci .Pozdrawiam 
- bwoj54

- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Iwonko, super relaks, w doborowym towarzystwie
Wiesz ,ze ja swojego basenu nie rozkładałam jeszcze i zastanawiam się czy w tym roku rozłożę. Starsza wnusia wakacje spędzać będzie w większości na rozjazdach a Michalinka 16 miesięczna za mała jeszcze do takiego basenu. Ja z wielką przyjemnością chlupałabym się , ale co zrobię z Michasią
Jakie są wymiary Waszego ? Zajrzyj do mojego wątku , zobacz na ogórki w gruncie . Pozdrawiam Was cieplutko!
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witajcie kochane dziewczyny
Dziękuje Wam
Bogusiu widziałam, piekne ogóraski Twoje, ja czekam, czekam na deszcz, bo ziemia szybko wysycha, a nie chce podlewać, no chyba, że je wzmocnie jakąś gnojówką
Elu, nie, nie miało, ono jest z nasion, ma dopiero trzy latka, więc pewnie na kwiaty poczekam jeszcze
O własnie Lucynko, wczasy pod jabłonką, na własnym RODOS
Mariolu, Ewuniu już rozkwita, zaraz pokażę
Marysiu, tak, ten pierwszy darmowy, potem kasować będę
, Marysiu to pierwsze to skalniak jakiś, a drugie to nawet nie wiem skąd się wzięło, ale ładnie wygląda, tyle, że rozsiewa się jak szalone, bo mialam to już w tamtym roku
Jadziu jak ja sie cieszę na tą różyczkę
, a żmijowca widziałam u koleżanki w większej kępie, ślicznie wygląda
, ja chyba też sobie przywlokę
Iwonko, kożystamy ze wspólnego wypoczynku jak można, z Hanusią sami nie bardzo możemy, bo ona bardzo żywa dziewczynka, wiec i rodziców namówiliśmy, frajda dla wszystkich była
Dziś był dzień wolnego, więc załatwianie różnych spraw, zakupy, a potem działeczka, pokosiłam dzis swoje skarpy, popieliłam trochę z większego zielska, jestem dumna z siebie
a Wam zostawie troche moich kwitnień
Moja czekoladowa piękność zaczęła cudnie, ta różyczka jest niezawodna

W oczku też się dzieje, ale zdjęcia robiłam wieczorkiem, i lilie już się pozamykały, szkoda

myślałam, że mi zginęły, ale jednak jest ich jeszcze troszke, muszę wykopać albo oczyścic trochę koniecznie

Tegoroczny nabytek

Powojniczek

trytomy w tamtym roku nie zakwitły, marne były, za to w tym cos tam będzie

cudna ta piwonia

wszystki Wam życzę takiej pogody jaka Wam potrzebna, ja do pracy, więc u nas popadać może
Dziękuje Wam
Bogusiu widziałam, piekne ogóraski Twoje, ja czekam, czekam na deszcz, bo ziemia szybko wysycha, a nie chce podlewać, no chyba, że je wzmocnie jakąś gnojówką
Elu, nie, nie miało, ono jest z nasion, ma dopiero trzy latka, więc pewnie na kwiaty poczekam jeszcze
O własnie Lucynko, wczasy pod jabłonką, na własnym RODOS
Mariolu, Ewuniu już rozkwita, zaraz pokażę
Marysiu, tak, ten pierwszy darmowy, potem kasować będę
Jadziu jak ja sie cieszę na tą różyczkę
Iwonko, kożystamy ze wspólnego wypoczynku jak można, z Hanusią sami nie bardzo możemy, bo ona bardzo żywa dziewczynka, wiec i rodziców namówiliśmy, frajda dla wszystkich była
Dziś był dzień wolnego, więc załatwianie różnych spraw, zakupy, a potem działeczka, pokosiłam dzis swoje skarpy, popieliłam trochę z większego zielska, jestem dumna z siebie
Moja czekoladowa piękność zaczęła cudnie, ta różyczka jest niezawodna

W oczku też się dzieje, ale zdjęcia robiłam wieczorkiem, i lilie już się pozamykały, szkoda

myślałam, że mi zginęły, ale jednak jest ich jeszcze troszke, muszę wykopać albo oczyścic trochę koniecznie

Tegoroczny nabytek

Powojniczek

trytomy w tamtym roku nie zakwitły, marne były, za to w tym cos tam będzie

cudna ta piwonia

wszystki Wam życzę takiej pogody jaka Wam potrzebna, ja do pracy, więc u nas popadać może
-
clem3

- Od: 8 lip 2014, o 15:28
Iwonko to ty w ochronie pracujesz?
Piwonie piękne, uwielbiam je
Czy ten szalejący powojnik to Etoile Violette?
Basen przypadł do gustu całej rodzinie
Piwonie piękne, uwielbiam je
Basen przypadł do gustu całej rodzinie
Pozdrawiam Małgosia poprzednie wątki - Nasze 1500 m2; Wyznania kwiatoholiczki ;)
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Iwonko ja dopiero ukorzeniam czekoladowa piękność .Mam nadzieję ,ze w przyszłym roku zobaczę jej kwiatek, bo w tym to raczej niemożliwe.no chyba ,zeby na jesieni coś tam pokazala.Piękna ta variegatowa krzewuszka
- maniolek

- Od: 21 gru 2016, o 17:45
Iwonka, piwonia ma ogromne kwiaty, bynajmniej tak wyszły na zdęciu
oczko pięknie wygląda i lilie również chociaż zamknięte to i tak mają swój urok 
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Mariusz one są takie wielkie, nie wiem jak jej na imię, ale jest cudna
Jadziu warto ją mieć, ona niczego sie nie boi i nic jej nie chwyta, za to cudnie pachnie i pięknie wygląda
Małgosiu tak wyszło, jestem trochę jak Robo Cop poskręcana na śrubki, albo jakieś blaszki i nikt mnie nie chciał, no ale tu mi jest całkiem fajnie, a co najlepsze to pracuje w przychodnii i wszystkich specjalistów mam na miejscu jak by co
Jadziu warto ją mieć, ona niczego sie nie boi i nic jej nie chwyta, za to cudnie pachnie i pięknie wygląda
Małgosiu tak wyszło, jestem trochę jak Robo Cop poskręcana na śrubki, albo jakieś blaszki i nikt mnie nie chciał, no ale tu mi jest całkiem fajnie, a co najlepsze to pracuje w przychodnii i wszystkich specjalistów mam na miejscu jak by co
- apus

- Od: 26 kwie 2007, o 21:57
Mariusz, powiedz mi jak głębokie musi być oczko, żeby te lilie mogły żyć? I czy na zimę je zabezpiecza się jakoś? 
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
viewtopic.php?f=2&t=117468
-
kropelka

- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
Iwona, piekny powojnik, widać go z daleka! Piwonia też cudna, chyba mam taką samą- upojnie pachnie!
- ewarost

- Od: 14 gru 2010, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Iwonka to powalający widok

Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
- maniusika

- Od: 18 mar 2009, o 20:50
Piękne powojniki ,moje też zaczynają kwitnąć , dzisiaj trochę popadało to i moje powojniki odżyły . Też mam jedną późną piwonię jest dopiero w pąkach reszta przekwitła ..
- marzena06

- Od: 4 cze 2008, o 22:01
Iwonko zniknęłam na jakiś czas ,ale wracam i nie mogę się nadziwić - jak ten ogród u Ciebie wyrósł i nabrał uroku - w wolnej chwili muszę obejrzeć wszystko dokładnie - bo widoczki prześliczne 
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Czytałam Iwonko ,że masz przymusowy dzień odpoczynku od działki czasem tak bywa złośliwość natury 
- Beaby

- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Iwonko, czy Ty może masz jakiś patent na tak bujnie kwitnące powojniki? Bo nie wierze, że to "przypadek". To ściana pąków, no rewelacja!